ibuprofen felfüggesztés

Az ibuprofén szuszpenzió egy nem-szteroid gyulladásgátló szer (NSAID). Okozhat fokozott kockázata a súlyos és néha halálos kimenetelű szív- és érrendszeri problémák (pl szívinfarktus, stroke). A kockázat nagyobb lehet, ha már szívproblémái vagy ha Ön ibuprofen felfüggesztés sokáig. Ne használja az ibuprofen felfüggesztés jobbra előtt vagy után bypass szívműtétet.

Az ibuprofén felfüggesztés okozhat fokozott kockázata a súlyos és néha halálos kimenetelű gyomorfekély és a vérzés. Idős betegek is nagyobb kockázatot jelent. Ez akkor fordulhat elő, figyelmeztető jelek nélkül.

Kezelése kisebb fájdalmak okozta megfázás, influenza, torokfájás, fejfájás, fogfájás vagy. Ezt fel lehet használni, hogy csökkentsék a láz. Azt is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Az ibuprofén felfüggesztés egy NSAID. Pontosan hogyan működik ez nem ismert. Ez gátolhatja bizonyos anyagok a szervezetben, amelyek kapcsolódnak a gyulladás. NSAID-ok tüneteinek kezelésére a fájdalom és gyulladás. Nem kezelik a betegséget okozó ezeket a tüneteket.

Forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha ezek közül bármelyik vonatkozik Önre.

Egyes egészségügyi feltételek kölcsönhatásba ibuprofen felfüggesztés. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi feltételek, különösen, ha a következők bármelyike ​​érvényes Önre

Néhány gyógyszer kölcsönhatásba léphet az ibuprofen felfüggesztés. Mondd meg az egészségügyi szolgáltató, ha bármilyen egyéb gyógyszert szednek, különösen az alábbiak bármelyikét

Ez nem lehet egy teljes listát az összes kölcsönhatások, amelyek előfordulhatnak. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha az ibuprofén felfüggesztés kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel szedése. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezdené, hagyja abba, vagy változtassa meg az adagolást minden gyógyszer.

Használja ibuprofen felfüggesztés az orvos utasítása szerint. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése merülne fel a helyes használatát ibuprofen felfüggesztés.

Minden gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, de sokan nem, vagy kisebb, mellékhatások. Kérdezze meg orvosát, ha ezek bármelyike ​​leggyakoribb mellékhatások tartósak, vagy zavaró

Székrekedés; hasmenés; szédülés; gáz; fejfájás; gyomorégés; hányinger; hasi fájdalom vagy ideges.

Súlyos allergiás reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, mellkasi szorítás, duzzanat a száj, az arc, az ajkak, a nyelv); véres vagy fekete, kátrányos széklet; változik a vizelet mennyiségét; mellkasi fájdalom; zavar; sötét vizelet; depresszió; ájulás; gyors vagy szabálytalan szívverés; láz, hidegrázás, vagy tartós torokfájás; szellemi vagy hangulati változások; zsibbadás a kar vagy láb; egyoldalú gyengeség; piros, duzzadt, hólyagos vagy hámló bőr; fülcsengés; görcsök; súlyos fejfájás vagy szédülés; súlyos vagy tartós hasi fájdalom, hányinger; súlyos hányás; légszomj; nyakfájás; hirtelen vagy váratlan súlygyarapodás; a kezek, lábak, vagy a láb; szokatlan véraláfutást vagy vérzés; szokatlan ízületi- vagy izomfájdalom; szokatlan fáradtság vagy gyengeség; látás vagy beszéd változások; hányadék, hogy néz ki, mint a zacc, a bőr sárgás vagy a szemek.

Ez nem egy teljes listát az összes mellékhatást, hogy előfordulhat. Ha kérdése van mellékhatása, vegye fel a kapcsolatot az egészségügyi szolgáltató. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Jelenteni mellékhatásokat az illetékes hatóságnak, kérjük, olvassa el az Útmutató a Problémák bejelentése az FDA.

Kapcsolat 1-800-222-1222 (az American Association of méregközpontok), a helyi mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. A tünetek közé tartozhat csökkent vizeletmennyiség, eszméletvesztés; görcsök; súlyos szédülés vagy álmosság; erős hányinger vagy hasi fájdalom; lassú vagy problémás légzés; szokatlan vérzés vagy véraláfutás; hányadék, hogy néz ki, mint a zacc.

Tároljuk ibuprofen szuszpenziót szobahőmérsékleten között 68 és 77 ° F (20 és 25 ° C). Tartsa távol hőtől, nedvességtől, és a fény. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsuk ibuprofen felfüggesztése elzárva a gyermekek és a háziállatok távol.

Ez az információ nem használható annak eldöntésére, hogy ne vegye ibuprofen felfüggesztése vagy bármilyen más gyógyszert. Csak az egészségügyi szolgáltató rendelkezik a tudás és a képzés, hogy melyik gyógyszer az Ön számára megfelelő. Ez az információ nem támogat semmilyen gyógyszert biztonságos, hatékony, vagy jóváhagyott kezelésére olyan beteg, egészségi állapotára. Ez csak egy rövid összefoglalót az általános információkat ibuprofén felfüggesztését. Ez nem tartalmazza az összes információt a lehetséges felhasználási, irányok, figyelmeztetések, óvintézkedések, kölcsönhatások, káros hatások, illetve kockázatok kérheti ibuprofen felfüggesztését. Ez az információ nem különleges orvosi tanácsot, és nem helyettesíti információt kap a az egészségügyi szolgáltató. Meg kell beszélni az egészségügyi szolgáltató számára teljes körű tájékoztatást a kockázatok és előnyök a ibuprofen felfüggesztés.