ibrance

A jelzés kombinálva letrozol alapján jóváhagyja gyorsított jóváhagyási alapján a progressziómentes túlélés (PFS) [lásd Klinikai tanulmányok (14)]. Folytatás jóváhagyást ezen indikáció lehet függő ellenőrzés és leírás a klinikai haszon egy megerősítő vizsgálat.

Amikor együtt adják palbociclib, az ajánlott adag letrozol 2,5 mg naponta egyszer folyamatosan a 28 napos ciklus. Kérjük, olvassa el a teljes alkalmazási előírását letrozol.

Amikor együtt adják palbociclib, az ajánlott adag fulvesztrant 500 mg naponta az 1., 15., 29., és ha ezt követően havonta. Kérjük, olvassa el a teljes alkalmazási előírását fulvesztrant.

Bátorítani kell a betegeket, hogy a dózist Ibrance körülbelül ugyanabban az időben minden nap.

Ha a beteg hány, vagy egy adagot, egy további adagot nem kell venni. A következő előírt adagot kell bevenni a szokott időben. Ibrance kapszulákat egészben kell lenyelni (nem szétrágni, összetörni vagy nyissa meg őket, mielőtt nyelési). A kapszulákat nem szabad szájon át, ha azok törött, repedt, vagy más módon nem ép.

Pre / perimenopausában kombinációjával kezelt Ibrance plusz fulvesztrantnak terápiát kell kezelni luteinizáló hormont felszabadító hormon (LHRH) agonisták szerint a jelenlegi klinikai gyakorlat megvalósítására.

Lásd a teljes alkalmazási előírását egyidejűleg alkalmazott endokrin terápia dózismódosítás irányelvek esetén a toxicitás és egyéb vonatkozó biztonsági információkat vagy ellenjavallat.

Kerüljük egyidejű alkalmazása erős CYP3A-inhibitorok és fontolóra alternatív gyógyszerek egyidejű szedése nem vagy csak minimális CYP3A gátlása. Ha a betegek kell együtt alkalmazni egy erős CYP3A inhibitor, csökkenti a Ibrance adag 75 mg naponta egyszer. Ha az erős gátló megszűnt, növeli a Ibrance adag (miután 3-5 felezési ideje a gátló) az alkalmazott dózist megkezdése előtt az erős CYP3A inhibitor [lásd gyógyszer kölcsönhatások (7.1) és Klinikai Farmakológiai (12,3)] .

100 mg kapszula: átlátszatlan kemény zselatin kapszula, 1-es méretű, karamell kupakkal és világos narancssárga színű, nyomtatott fehér festékkel “Pfizer”, az alsó, “PBC 100” a szervezetben.

75 mg kapszula: átlátszatlan kemény zselatin kapszula, 2-es méret, a világos narancssárga kupakkal és a test, nyomtatott fehér festékkel “Pfizer”, az alsó, “PBC 75” a szervezetben.

Monitor teljes vérkép megkezdése előtt Ibrance terápia és az elején minden ciklus, valamint a 14. napon az első 2 ciklus, és az klinikailag indokolt. Kezelés megszakítására, a dózis csökkentése vagy a kezelés megkezdéséig eltelt ciklusok betegeknek ajánlott, akiknél 3. vagy 4. fokozatú neutropenia [lásd Adagolás és alkalmazás (2,2)].

Lázas neutropenia számoltak be mintegy 1% -ánál kitett Ibrance. Egy halál miatt neutropeniás szepszis vizsgálatban megfigyelt 2. Az orvosnak meg kell tájékoztatják a betegeket, hogy azonnal jelenteni minden lázas epizódok [lásd Patient tanácsadás információ (17)].

A biztonsági Ibrance (125 mg / nap), plusz letrozol (2,5 mg / nap) versus letrozol egyedül értékelték Study 1. Az alább ismertetett adatok expozíciót tükrözik Ibrance 83 közül 160 beteget az ER-pozitív, HER2-negatív fejlett emlőrák, aki legalább 1 adag vizsgálatban a kezelés 1. a kezelés medián időtartama az Ibrance 13,8 hónap, míg a medián kezelési a letrozol a letrozol-alone karja 7,6 hónap.

A dózis csökkentése miatt egy mellékhatás, bármilyen fokozatú történt 36% kapó betegek Ibrance plusz letrozol. Nem szükséges az adag csökkentése hagytuk a letrozol az 1. vizsgálatban.

Végleges leállítását társított mellékhatás jelentkezett, 7, 83 (8%), akik Ibrance plusz letrozol és a 2. 77 (3%), akik letrozol egyedül. Mellékhatások felfüggesztéséhez vezető kapó betegek számára Ibrance plusz letrozol neutropenia (6%), gyengeség (1%), és a fáradtság (1%).

A leggyakoribb mellékhatások (≥10%), bármilyen súlyosságú betegek esetében beszámoltak a Ibrance plusz letrozol kar neutropenia, leukopenia, fáradtság, vérszegénység, felső légúti fertőzés, hányinger, stomatitis, alopecia, hasmenés, thrombocytopenia, étvágycsökkenés, hányás, gyengeség, perifériás neuropathia és orrvérzés.

A leggyakrabban jelentett súlyos mellékhatások kapó betegeknél Ibrance plusz letrozol tüdőembólia (3, 83, 4%) és hasmenés (2, 83, 2%).

Egy fertőzések incidenciája volt megfigyelhető a Ibrance plusz letrozol csoportban (55%), mint a letrozol egyedül karon (34%). Lázas neutropenia számoltak be a Ibrance klinikai program, bár nem esetet vizsgálatban megfigyelt 1. fokozatú neutropenia ≥3 irányította a dózis csökkentésére és / vagy a dózis késedelem vagy ideiglenes felfüggesztése összhangban állandó megszakításának aránya 6% neutropenia miatt [ lásd Adagolás és alkalmazás (2,2)].

Mellékhatások (≥10%) számoltak be olyan betegeknél, akik Ibrance plusz letrozol vagy letrozol egyedül az 1. vizsgálatban a 4. táblázatban.

A biztonsági Ibrance (125 mg / nap), plusz a fulvesztrant (500 mg) a placebóhoz képest plusz fulvesztrant értékelték Study 2. Az alább ismertetett adatok expozíciót tükrözik Ibrance 345 közül 517 beteg HR-pozitív, HER2-negatív előrehaladott vagy metasztatikus emlőrák, aki legalább 1 adag a kezelés 2. vizsgálatban.

A dózis csökkentése miatt egy mellékhatás, bármilyen fokozatú történt 36% kapó betegek Ibrance plusz fulvestrant. Nem szükséges az adag csökkentése volt megengedett fulvesztrantnak 2. vizsgálatban.

Végleges leállítását társított mellékhatás jelentkezett, 19 345 (6%), akik Ibrance plusz fulvesztrant és 6. 172 (3%), akik placebót fulvestrant. Mellékhatások felfüggesztéséhez vezető kapó betegek számára Ibrance plusz fulvesztrantnak a fáradtság (0,6%), fertőzések (0,6%), és thrombocytopenia (0,6%).

A leggyakoribb mellékhatások (≥10%), bármilyen súlyosságú betegek esetében beszámoltak a Ibrance plusz fulvesztrantnak kar neutropenia, leukopenia, fertőzések, fáradtság, hányinger, vérszegénység, stomatitis, fejfájás, hasmenés, thrombocytopenia, székrekedés, hányás, hajhullás, bőrkiütés , csökkent étvágy, és a láz.

A leggyakrabban jelentett súlyos mellékhatások kapó betegeknél Ibrance plusz fulvesztrantnak a fertőzés (3%), a láz (1%), neutropenia (1%), és a tüdőembólia (1%).

Jelentett mellékhatások kapó betegeknél Ibrance plusz fulvesztrantnak vagy placebo plusz fulvesztrantnak Study 2 6. táblázatban.

Kerülendő a CYP3A erős inhibitor (itrakonazol) növelte a plazma expozíció palbociclib egészséges alanyok 87% -kal. Kerüljük egyidejű alkalmazása erős CYP3A-inhibitorok (például a klaritromicin, indinavir, itrakonazol, ketokonazol, lopinavir / ritonavir, nefazodon, nelfinavir, pozakonazol, ritonavir, szakvinavir, telaprevir, telitromicin, vorikonazol). Kerülje a grépfrút vagy grapefruit juice közben Ibrance kezelést. Ha egyidejű bevétele Ibrance erős CYP3A inhibitor nem lehet elkerülni, csökkenteni az adagját Ibrance [lásd Adagolás és alkalmazás (2.2) és Klinikai Farmakológiai (12,3)].

Kerülendő a CYP3A erős induktora (rifampicin) csökkentette a plazma expozíció palbociclib egészséges alanyok 85% -kal. Kerüljük egyidejű alkalmazása erős CYP3A-induktorok (például fenitoin, rifampicin, karbamazepin, enzalutamide és orbáncfűvel) [lásd Klinikai Farmakológiai (12,3)].

Megállapítások alapján az állatkísérletek és a hatásmechanizmusa, Ibrance okozhat magzati károsodást beadva egy terhes nő [lásd Klinikai Farmakológiai (12,1)]. Nem állnak rendelkezésre adatok a terhes nők, hogy tájékoztassa a gyógyszer okozta kockázat. Állatokon végzett reprodukciós vizsgálatokban, beadása palbociclib vemhes patkányoknak és nyulaknak az organogenezis alatt magzati toxicitást anyai expozíciós voltak ≥4 alkalommal humán klinikai expozíció az AUC alapján számított [lásd Data]. Tanácsot a terhes nők, a potenciális kockázat a magzatra.

A becsült kialakulásának kockázata a súlyos születési rendellenességek és a vetélés a jelzett népesség ismeretlen. Az Amerikai Egyesült Államokban lakosság becsült kialakulásának kockázata a súlyos születési rendellenességek és a vetélés klinikailag ismert terhességek 2-4% és 15-20% -kal.

A termékenység és a korai embrionális fejlődés nőstény patkányokon palbociclib volt orálisan 15 nappal a párzás egészen 7. napja terhesség, ami nem okoz embrió toxicitás adagok legfeljebb 300 mg / kg / nap anyai szisztémás expozíció megközelítőleg 4 szorosa volt a humán expozíció (AUC) az ajánlott adagot.

Embrio-foetalis fejlődési vizsgálatokban patkányokon és nyulakon, vemhes állatoknak orális adagok legfeljebb 300 mg / kg / nap és 20 mg / kg / nap palbociclib, illetve időszakában organogenesis. Az anyára toxikus dózis 300 mg / kg / nap volt fetotoxikus patkányokban, így csökkent magzati testtömeget. Dózisokban ≥100 mg / kg / nap patkányokon fokozott előfordulását egy csontváz variáció (fokozott előfordulását borda jelen a hetedik nyakcsigolya). Az anyára toxikus dózis 20 mg / kg / nap nyulakban volt fokozott előfordulását csontváz-variációkat, beleértve a kis ujjperceket a végtag. 300 mg / kg / nap patkányokban és 20 mg / kg / nap nyulakban, az anyai szisztémás expozíció körülbelül 4 és 9-szer a humán expozíció (AUC) az ajánlott adagot.

CDK4 / 6 dupla knockout számoltak meghalni a késői szakaszában a magzati fejlődés (gesztációs naptól 14,5 születésig) miatt súlyos vérszegénység. Azonban knockout egér adatai nem prediktív hatást embernél különbségek miatt mértékű célzott gátlása.

Nincs információ jelenlétére vonatkozó palbociclib anyatejbe, sem a tejtermelésre gyakorolt ​​hatások vagy a szoptatott csecsemő. Mivel a lehetséges súlyos mellékhatások a szoptatott csecsemők Ibrance, tanácsot egy szoptató nő nem szoptattak kezelés Ibrance és 3 héttel az utolsó adagot.

Ibrance okozhat magzati károsodást beadva egy terhes nő [lásd Alkalmazás specifikus populációkban (8,1)]. Tanácsot nőstények szaporodási képességük hatékony fogamzásgátlást kell alkalmazniuk a kezelés alatt a Ibrance és legalább 3 héttel az utolsó adagot.

Mivel fennáll a lehetősége genotoxicitási, tanácsot férfi betegek női partnerrel szaporodási képességük hatékony fogamzásgátlást kell alkalmazniuk a kezelés alatt a Ibrance és 3 hónapig az utolsó adag [lásd Nem klinikai toxikológia (13,1)].

Állatkísérletek alapján, Ibrance nemzőképességet a hímek a szaporodási képességük [lásd Nem klinikai toxikológia (13,1)].

Palbociclib egy sárga-narancssárga por pKa-értéke 7,4 (a másodlagos piperazin nitrogén) és 3,9 (a piridin nitrogén). Vagy az alatt pH = 4, palbociclib úgy viselkedik, mint egy nagy oldhatóságú vegyület. Fent pH = 4, az oldhatóság, a hatóanyag jelentősen csökkenti.

Inaktív összetevők: mikrokristályos cellulóz, laktóz-monohidrát, nátrium-keményítő-glikolát, kolloid szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, és kemény zselatin kapszula kagyló. A világos narancssárga, világos narancssárga / karamell és karamell átlátszatlan kapszulahéj tartalmaz zselatint, vörös vas-oxid, sárga vas-oxid, és a titán-dioxid; és a nyomdafesték sellak, titán-dioxid, ammónium-hidroxid, propilén-glikol és a szimetikon.

A hatás palbociclib a QTc intervallum értékelték 184 előrehaladott rákbetegségben szenvedő betegek. Nem nagy változás (azaz> 20 ms) a QTc intervallum mutattuk az átlagos megfigyelt maximális steady-state palbociclib koncentráció következő terápiás ütemezését (például 125 mg naponta, 21 egymást követő napon 7 nap szünet, ami megfelel egy teljes ciklus 28 nap).

Az átlagos C max értéke palbociclib általában között megfigyelt 6-12 óra (idő, hogy elérje a maximális koncentráció, T max) orális adagolást követően. Az átlagos abszolút biológiai hasznosulása Ibrance után egy orális 125 mg-os dózis 46%. Az adagolási tartományban 25 mg 225 mg, az AUC és Cmax dózissal arányosan általában. Egyensúlyi állapot követő 8 napon belül ismételt napi egyszeri adagolás mellett. Ismételt napi egyszeri adagolás palbociclib felhalmozott medián akkumulációs aránya 2,4 (tartomány 1,5-4,2).

Kötődése palbociclib emberi plazmafehérjékhez in vitro körülbelül 85%, és nincs koncentráció függőség koncentrációig terjedő 500 ng / ml-től 5000 ng / ml. A geometriai átlag látszólagos eloszlási térfogata (V z / F) 2583 L (26% CV).

In vitro és in vivo vizsgálatok azt mutatták, hogy palbociclib megy keresztül a máj-metabolizmus emberben. Orális alkalmazását követően egyszeri 125 mg-os adag [14C] palbociclib az emberekre, az elsődleges metabolikus utak palbociclib részt oxidáció és szulfonálás, az acilezési és glükuronidációt hozzájárulva a kisebb utak. Palbociclib volt a fő keringő gyógyszer-eredetű entitás a plazmában (23%). A fő keringő metabolit volt glukuronid konjugátum palbociclib, bár csak képviselt 1,5% -a az alkalmazott dózis az ürülékben. Palbociclib ben nagymértékben metabolizálódik, változatlan gyógyszer elszámolása 2,3% és 6,9% radioaktivitás széklet és vizelet, ill. A székletben, a szulfaminsav konjugátum palbociclib volt a fő kábítószer-fogyasztással összefüggő komponens, számviteli 26% -a ürül. In vitro humán májsejtekben, máj citoszol és S9 frakció, és a rekombináns SULT enzimekkel jelezte, hogy a CYP3A, SULT2A1 feladatai elsősorban az anyagcsere palbociclib.

A geometriai átlag látszólagos orális clearance (CL / F) palbociclib 63,1 liter / óra (29% CV), és az átlagos (± szórás) plazma eliminációs felezési ideje 29 (± 5) óra betegeknél, előrehaladott emlőrákban . 6 egészséges férfi alanyok egyetlen orális adag [14C] palbociclib, medián 91,6% a teljes beadott radioaktív dózis volt visszanyerhető 15 nap; széklet (74,1% -a), az volt a fő útvonal kiválasztás, 17,5% -a ürül ki a vizeletben. A legtöbb anyag választódik ki metabolitok.

Populáció farmakokinetikai analízis 183 daganatos betegnél (50 férfi és 133 női betegek életkora 22-89 év, és testsúlytartományt 37,9-123 kg), a nemek nem volt hatással az expozíció palbociclib, és az életkor és a testsúly nem volt klinikailag jelentős hatása a kitettség palbociclib.

Farmakokinetikáját Ibrance nem értékelték olyan betegeknél <18 éves korig. In vitro adatok azt mutatják, hogy a CYP3A és SULT enzim SULT2A1 feladatai elsősorban az anyagcsere palbociclib. Palbociclib gyenge időfüggő inhibitor CYP3A következő napi 125 mg adagolással elért egyensúlyi állapotban az emberben. In vitro, palbociclib nem gátolja a CYP1A2, 2A6, 2B6, 2C8, 2C9, 2C19 és 2D6 és nem indukálja a CYP1A2, 2B6, 2C8 és 3A4 klinikailag releváns koncentrációkban. Palbociclib volt aneugenic kínai hörcsög petefészek sejtek in vitro és a csontvelőben hím patkányok dózisban ≥100 mg / kg / nap 3 hétig. Palbociclib nem volt mutagén in vitro bakteriális reverz mutációs (Ames) vizsgálatokban és nem volt klasztogén az in vitro humán limfocita kromoszóma aberráció assay. Egy termékenységi vizsgálat nőstény patkányokon palbociclib nem befolyásolta párzási vagy fertilitási bármely adag maximum 300 mg / kg / nap (kb 4-szer humán klinikai expozíció az AUC alapján), és semmi káros hatást nem figyeltek meg a női reproduktív szövetekben az ismételt -dose toxicitási vizsgálatok legfeljebb 300 mg / kg / nap dózissal és 3 mg / kg / nap a kutya (kb 6-szor, és hasonló a humán expozíció [AUC], az ajánlott dózis esetében). A káros hatásai palbociclib hím reproduktív működésre és a termékenységre észleltek az ismételt adagolású toxicitási vizsgálatok során patkányokban és kutyákban és hím patkányokon végzett fertilitási vizsgálatban. Ismételt dózisú toxikológiai vizsgálatok palbociclib kapcsolatos megállapításait a here, mellékhere, prosztata és ondóhólyag a ≥30 mg / ttkg / nap patkányokban és ≥0.2 mg / kg / nap a kutyák: csökkent szervtömegadatokat, atrófia vagy degeneráció , hypospermiát, intratubularis sejttörmeléket, alacsonyabb a spermiumok és a sűrűség és a csökkent szekréció. Részleges visszafordíthatósága hím reproduktív szervi hatás volt megfigyelhető a patkány és kutya követően a 4- és 12-hetes nem-adagolási időszak, ill. Ez a dózis patkányoknál és kutyáknál bevétele körülbelül ≥10 és 0,1-szer, illetve az expozíció [AUC] emberben az ajánlott adag. A termékenység és a korai embrionális fejlődés hím patkányokban palbociclib nem okozott hatást a párzásra, de eredményezett enyhe csökkenést termékenység 100 mg / kg / nap vetített expozíciós szinteket [AUC] 20-szöröse az emberben az ajánlott dózis. 1. vizsgálat egy randomizált, nyílt, multicentrikus vizsgálatban Ibrance plusz letrozol versus letrozol egyedül végzett posztmenopauzális nők ER-pozitív, HER2-negatív előrehaladott emlőrák, akik nem kaptak előzetes szisztémás kezelés előrehaladott betegség. Összesen 165 beteget randomizáltak Study 1. randomizá- rétegezni betegség helyén (zsigeri versus csak csont versus többi) és a betegségmentes időszak (> 12 hónap végétől adjuváns kezelés a betegség kiújulásának versus ≤12 hónapos vége adjuváns kezelés a betegség kiújulásának vagy de novo előrehaladott betegség). Ibrance kapott orálisan dózisban 125 mg naponta, 21 egymást követő napon át, majd 7 nap szünet kezelést. A betegek a vizsgálati kezelést, amíg a betegség progresszióját, kezelhetetlen toxicitás, vagy beleegyezése visszavonását. A fő hatékonysági végpont intézkedés az volt, vizsgá- PFS szerint értékelik Response Evaluation Criteria in Solid Daganatok Version 1.0 (RECIST).

A betegek ebbe a vizsgálatba bevont medián életkora 63 év (38-89). A betegek többsége fehér (90%), és minden betegnél Eastern Cooperative Oncology Group (ECOG) teljesítmény státusz (PS) 0 vagy 1 Negyvenhárom százaléka beteg kapott kemoterápiát és 33% -a kapott antihormonális terápia neoadjuváns vagy adjuváns megelőzően diagnózis előrehaladott emlőrák. Negyvenkilenc százalék a betegek korábban nem szisztémás terápia a neoadjuváns vagy adjuváns. A betegek többsége (98%) volt, áttétes betegség. Tizenkilenc százaléka beteg volt vagy csak csont betegségek és betegek 48% -a volt zsigeri betegség.

Major hatásossági eredményeit az 1. vizsgálatban -ról 8. táblázatban és az 1. ábrán következetes adatokat figyeltek meg a betegek alcsoportjai, betegségmentes időszak, betegség helyén és a korábbi kezelés. A kezelés hatása a kombináció PFS is támogatta egy retrospektív független felülvizsgálata röntgenfelvételek egy megfigyelt kockázati arány (HR) a 0,621 (95% CI: 0,378, 1,019). Teljes válaszadási arány mérhető betegséggel rendelkező betegeknél a vizsgáló által megállapított magasabb volt a Ibrance plusz letrozolkezelés a letrozol-karon egyedül (55,4% vs. 39,4%). Abban az időben a végső soron a PFS, a teljes túlélés (OS) adatait nem érett 37% eseményeket.

1. ábra: Kaplan-Meier görbék a progresszió-mentes túlélés – 1. vizsgálat (a vizsgáló értékelése, Intent-to-treat)

2. vizsgálat nemzetközi, randomizált, kettős-vak, párhuzamos csoportú, multicentrikus tanulmány Ibrance plusz fulvesztrant versus placebo plusz fulvesztrantnak végzett nők HR-pozitív, HER2-negatív előrehaladott emlőrák, függetlenül attól, hogy a menopauzális státusz, akiknél a betegség előrehaladt , vagy előzetes endokrin terápiát. Összesen 521 pre / posztmenopauzában randomizáltak 2: 1 Ibrance plusz fulvesztrantra vagy placebót fulvesztranttal rétegezni dokumentált érzékenységű előzetes hormonterápia, menopauzális státusz a vizsgálatba való belépéskor (pre / peri versus posztmenopauzális), és jelenléte a zsigeri metasztázisok. Ibrance kapott orálisan dózisban 125 mg naponta, 21 egymást követő napon át, majd 7 nap szünet kezelést. Pre / perimenopausában vontak be a vizsgálatba, és megkapta az LHRH agonista goserelin legalább 4 héttel és a vizsgálat időtartama 2. Betegek folytatták a hozzárendelt kezelési amíg a betegség objektív progresszióját, tüneti károsodás elfogadhatatlan toxicitás, a halál, vagy hozzájárulás visszavonása, amelyik először fordult elő. A fő hatékonysági végpont a tanulmány volt vizsgá- PFS szerint értékelik RECIST 1.1.

A betegek ebbe a vizsgálatba bevont medián életkora 57 év volt (tartomány 29-88). A betegek többsége a tanulmány fehér volt (74%), az összes beteg ECOG PS 0 vagy 1, és 80% -ban voltak posztmenopauzális. Minden beteg kapott korábban szisztémás kezelést és 75% -a beteg kapott egy korábbi kemoterápia. Huszonöt százalék a betegek nem kaptak megelőző kezelésre a metasztatikus betegség beállítás, 60% volt a zsigeri metasztázisok, és 23% -uk csak csont betegség.

Az eredmények a vizsgá- PFS-re Study 2 táblázat foglalja össze a 9. és a 2. ábra következetes adatokat figyeltek meg beteg alcsoportban a betegség helyén, érzékenység korábbi hormonkezelés és a klimax állapot. Megerősített teljes válaszadási arány mérhető betegséggel rendelkező betegeknél a vizsgáló által megállapított 24,6% volt a Ibrance plusz fulvesztranttal 10,9% volt a placebo + fulvestrant karját. Válaszadás időtartama 9,3 hónap volt a Ibrance plusz fulvesztrantnak karon 7,6 hónap a placebo plusz fulvestrant karját. Abban az időben a végső soron a PFS, OS adatokat nem érett 29% események.

2. ábra: Kaplan-Meier-görbe progresszió-mentes túlélés (a vizsgáló értékelése, Intent-to-treat) – 2. vizsgálat

LAB-0723-2,0

Pfizer

Ibrance ®; (Palbociclib); kapszulák

75 mg

21 kapszula

Rx csak

Pfizer

Ibrance ®; (Palbociclib); kapszulák

100 mg

21 kapszula

Rx csak

Pfizer

Ibrance ®; (Palbociclib); kapszulák

125 mg

21 kapszula

Rx csak