i-fol plus kapszulát

A véletlen túladagolás tartalmazó termékek vas egyik fő oka a halálos mérgezést fiatalabb gyermekeknél, mint 6 éves. Tartsa ezt, és minden gyógyszer elzárva gyermekektől. A készítmény véletlen lenyelése, hívja a detoxikáló központot vagy orvost egyszerre.

Megelőzésére és kezelésére alacsony a vas szintje a szervezetben. Azt is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

I-Fol Plus kapszulát van egy vas, vitamin és folsav kombinációja. Úgy működik, azáltal, hogy a vas, vitaminok, és a folsav a szervezetben.

Forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha ezek közül bármelyik vonatkozik Önre.

Egyes egészségügyi feltételek kölcsönhatásba I-Fol Plus kapszulát. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi feltételek, különösen, ha a következők bármelyike ​​érvényes Önre

Néhány gyógyszer kölcsönhatásba léphet az I-Fol Plus kapszulát. Mondd meg az egészségügyi szolgáltató, ha bármilyen egyéb gyógyszert szednek, különösen az alábbiak bármelyikét

Ez nem lehet egy teljes listát az összes kölcsönhatások, amelyek előfordulhatnak. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha I-Fol Plus kapszulát kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel szedése. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezdené, hagyja abba, vagy változtassa meg az adagolást minden gyógyszer.

Használat I-Fol Plus kapszulát, mint az orvos utasítása szerint. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése merülne fel, hogyan kell használni az I-Fol Plus kapszulát.

Minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat, de sokan nem, vagy kisebb mellékhatásai. Kérdezze meg orvosát, ha ezek bármelyike ​​leggyakoribb mellékhatások tartósak, vagy zavaró

Székrekedés; sötét vagy zöld széklet; hasmenés; hányinger; gyomorfájdalom; hányás.

Súlyos allergiás reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, mellkasi szorítás, duzzanat a száj, az arc, az ajkak, a nyelv); fekete, kátrányos, vagy véres széklet; súlyos vagy tartós hasi fájdalom.

Ez nem egy teljes listát az összes mellékhatást, hogy előfordulhat. Ha kérdése van, vagy szüksége orvosi tanácsot mellékhatásai, forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató. Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088 (1-800-332-1088), vagy http://fda.gov/medwatch.

Kapcsolat 1-800-222-1222 (az American Association of méregközpontok), a helyi mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. A tünetek között szerepelhet fekete, kátrányos, vagy véres széklet; kék vagy szokatlanul sápadt bőr; Álmosságot vagy szédülést; szapora szívverés; fokozott szomjúság vagy a vizelés; görcsök; súlyos vagy tartós hányinger, hányás, hasmenés, vagy hasi fájdalom; lassúsága; vérhányás; gyengeség.

Store I-Fol Plus kapszulát 77 ° F (25 ° C). Rövid tárolás közötti hőmérsékleten 59 és 86 ° F (15 és 30 ° C) megengedett. Tartsa távol hőtől, nedvességtől, és a fény. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsa I-Fol Plus kapszulát elzárva a gyermekek és a háziállatok távol.

Ez az információ nem használható annak eldöntésére, hogy ne vegye I-Fol Plus kapszulát, vagy bármilyen más gyógyszert. Csak az egészségügyi szolgáltató rendelkezik a tudás és a képzés, hogy melyik gyógyszer az Ön számára megfelelő. Ez az információ nem támogat semmilyen gyógyszert biztonságos, hatékony, vagy jóváhagyott kezelésére olyan beteg, egészségi állapotára. Ez csak egy rövid összefoglalót az általános információkat I-Fol Plus kapszulát. Ez nem tartalmazza az összes információt a lehetséges felhasználási, irányok, figyelmeztetések, óvintézkedések, kölcsönhatások, káros hatások, illetve kockázatok kérheti I-Fol Plus kapszulát. Ez az információ nem különleges orvosi tanácsot, és nem helyettesíti információt kap a az egészségügyi szolgáltató. Meg kell beszélni az egészségügyi szolgáltató számára teljes körű tájékoztatást a kockázatok és előnyök a I-Fol Plus kapszulát.