I-131 mini

Nátrium-jodid I-131 Mini kapszula súlyosbítja elnyelő oldatot hordozó nélküli nátrium-jodid-131 a semleges töltőanyag. A jód 131 előállításához alkalmazhatók a kapszulák nem kevesebb, mint 99% a jód-131 idején kalibrálást.

A zselatin kapszulák, amelyek összetétele per recept követelmények alkalmazásával magas specifikus koncentráció I-131, amely lehetővé teszi a magasabb jód aktivitás egy kis könnyű lenyelni a nagy aktivitású kapszula méretét. A kapszulákat fogalmazták meg, hogy gyorsan oldódnak sóoldatban, hogy lehetővé váljon a belsőleges oldat beadás, amikor az klinikailag szükséges.

Az adminisztráció radiojód bizonyult kiváló módszer pusztulása felett működő pajzsmirigy szövet (vagy diffúz vagy toxikus göbös golyva). Radiojód koncentrálódik a pajzsmirigy, és elpusztítja a sejteket, hogy koncentrálja azt.

Sebészeti eltávolítása a választandó kezelés a pajzsmirigy karcinómák. At 2-4 hónappal a műtét, az egész test I-131 ellenőrzés kerül végrehajtásra megszüntetését követően tiroxin gyógyszer 4-6 héttel a vizsgálatot, és ezáltal a hypothyreosis; TSH majd emelkedik, és serkenti jodid. Jód-tartalmú élelmiszerek és kontrasztanyagok kerülni. A betegek jelentős I-131 felvétel kapnak ablatív (100-150 mCi) dózisú I-131. Mert felvétele minimális dózist 30-50 mCi I-131 adottak ambuláns. Betegek extra pajzsmirigy felvételét származó áttétes betegség lehet adni nagyobb dózisok nagyobb, mint 100 mCi.

I-131 TERÁPIA KAPSZULA piaci háttér

I-131 Therapy kapszula készítmények a fokozott biztonsági profilt a nukleáris medicina szakemberek. Orális megoldások növelheti annak kockázatát, a kiömlött a beadás során amellett, hogy a nem ritka esetet, amikor nagyon betegek elutasítja belsőleges oldat kezelést; mire hányás epizódok létrehozni a nagy területek magas szintű sugárzás szennyezés. Orális oldatok azonban értékesítik mély kedvezmények képest Therapy kapszulákat.

Bár sok amerikai egyesült államokbeli létesítmények költözött elfogadja ALARA ajánlásokat csökkentésére sugárzásnak kitett egészségügyi dolgozók, amelyek ésszerűen közé rutinszerűen Megrendelési zárt nagy aktivitású I-131; a forgatókönyv is fennáll, hogy a tervezett beteg nem tudja lenyelni a Therapy Kapszula okok miatt, beleértve: a nagy méret a versenyképes szállítók, valamint a intubálva, quadriplegia és / vagy súlyos nyelési nehézségek. Ezekben az esetekben, ezért különösen előnyös, hogy megvan a képessége, hogy feloldja a kapszula úgy, hogy a beteg lehet kezelni az ugyanazon a napon, anélkül, hogy rendelni további előkészítése.

Köszönöm

AnazaoHealth Corporation