hysingla er: felhasználás, mellékhatások és figyelmeztetések

Mi Hysingla ER?

Hysingla ER egy kiterjesztett felszabadulású formák hidrokodon, hogy a használt körül-nappal kezelés a súlyos fájdalom.

Hysingla ER nem használható egy szükség-bázison a fájdalom.

Hysingla ER lelassítja a légzést. Soha ne használjon hidrokodon nagyobb mennyiségben, vagy hosszabb ideig az előírt. Ne törje össze, törje, vagy nyisson meg egy kiterjesztett kibocsátás Hysingla ER tablettát. Lenyeli egészben, hogy kerüljék a potenciálisan halálos adagot. Hidrokodon lehet szokás-alakítás, még a rendszeres adag. Soha ne ossza meg ezt a gyógyszert egy másik személy, különösen valaki egy korábban kábítószerrel való visszaélés vagy függőség. Tartsa a gyógyszert olyan helyen, ahol mások nem kap rá.

Fontos információ

VISSZAÉLÉSRE kábító gyógyszer okozhat ADDICTION, túladagolás, vagy a halál, különösen a gyermek vagy más személy használja a gyógyszert recept nélkül.

Akkor ne használja ezt a gyógyszert, ha súlyos asztmás vagy légzési problémák, vagy elzáródás a gyomorban és a belekben.

Közölje orvosával, ha terhes. Hidrokodon okozhat életveszélyes elvonási tünetek egy újszülött.

Ne igyon alkoholt. Veszélyes mellékhatások vagy halál következhet be, ha az alkohol párosul hidrokodon.

A gyógyszer szedése előtt

Nem szabad használni Hysingla ER ha allergiás hidrokodon, vagy ha

Súlyos asztma vagy légzési problémák; vagy

bélelzáródás nevű paralitikus ileus.

Hysingla ER lehet szokás kialakításában. Soha ne ossza Hysingla ER másik személy, különösen valaki egy korábban kábítószerrel való visszaélés vagy függőség. Tartsa a gyógyszert olyan helyen, ahol mások nem kap rá. Értékesítése vagy ad el Hysingla ER a törvény ellen.

Néhány gyógyszer kölcsönhatásba léphet hidrokodon és okozhat súlyos, úgynevezett szerotonin szindróma. Mindenképpen közölje orvosával, ha úgy is, hogy a gyógyszert a depresszió, a mentális betegségek, a Parkinson-kór, migrénes fejfájás, súlyos fertőzések, vagy megelőzésére hányinger és hányás. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen változás, hogy hogyan és mikor vegye be a gyógyszereket.

Annak érdekében, hogy Hysingla ER biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

bármilyen típusú légzési problémák vagy tüdőbetegség

kórtörténetében fejsérülés, agydaganat, vagy görcsrohamok

a történelem a kábítószerrel való visszaélés, alkoholfüggőség, vagy mentális betegség

vizelési problémák

máj- vagy vesebetegség

a szívritmus rendellenesség, az úgynevezett hosszú QT-szindróma

elzáródást a gyomorban vagy a belekben; vagy

problémákat az epehólyag, hasnyálmirigy, vagy a pajzsmirigy.

Nem ismert, hogy Hysingla ER károsíthatja a magzatot. Ha a hidrokodon, míg terhes, a baba is függővé válnak a kábítószer. Ez okozhat életveszélyes elvonási tünetek a baba születésük után. Született csecsemők függ szokásformáló gyógyszer orvosi kezelésre lehet szüksége hetekig. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez.

Hidrokodon átkerülhet az anyatejbe, és károsíthatja a szopós csecsemő. Akkor nem szoptathat használata közben Hysingla ER.

Hysingla ER lehet szokás-alakítás, még a rendszeres adag. Soha ne ossza meg ezt a gyógyszert egy másik személy, különösen valaki egy korábban kábítószerrel való visszaélés vagy függőség. VISSZAÉLÉSRE kábító gyógyszer okozhat ADDICTION, túladagolás, vagy a halál, különösen a gyermek vagy más személy használja a gyógyszert recept nélkül. Értékesítése vagy ad el Hysingla ER a törvény ellen.

Kövesse minden irányból a vényköteles címkén. Hysingla ER lelassítja a légzést, különösen, ha elkezd szedni ezt a gyógyszert, vagy amikor az adagot megváltozik. Soha ne használjon Hysingla ER nagyobb mennyiségben, vagy hosszabb ideig az előírt. Tájékoztassa orvosát, ha a gyógyszer úgy tűnik, hogy abbahagyják a munkát, valamint enyhíti a fájdalmat.

A dózis igények eltérőek lehetnek, ha a közelmúltban használt hasonló opioid (narkotikum) fájdalom gyógyszer, és a szervezet toleráns hozzá. Beszéljen orvosával, ha nem biztos benne, akkor opioidtoleráns.

Hogyan kell Hysingla ER?

Ne törje össze, törje, vagy nyisson meg egy kiterjesztett kibocsátás pirulát. Lenyeli egészben, hogy kerüljék a potenciálisan halálos adagot.

Ne hagyja abba a Hysingla ER után hirtelen hosszú távú használatra, vagy ha lehet kellemetlen elvonási tünetek. Kérdezze meg orvosát, hogyan lehet elkerülni az elvonási tünetek, ha nem használja Hysingla ER.

Ne törje össze vagy eltörhet a Hysingla ER tabletta belélegzi a por ne keverje a folyékony beadni a gyógyszert a vénába. Ez a gyakorlat azt eredményezte, hogy a halál a helytelen hidrokodon és hasonló receptre kapható gyógyszerek.

Tárolja szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és a fény. Tartsa a gyógyszert olyan helyen, ahol mások nem kap rá.

Kísérje figyelemmel a gyógyszer adagját használt minden új üveget. Hidrokodon egy kábítószerrel való visszaélés, és tisztában kell lenniük azzal, ha valaki használja a gyógyszert, nem megfelelően vagy recept nélkül.

Ne tartsa maradék Hysingla ER tablettát. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy hol keresse a kábítószer visszavételi ártalmatlanítás programot. Ha nincs visszavételi programjának, öblítse a fel nem használt tablettákat a vécén. Gyógyszerek megsemmisítését öblítéssel ajánlott veszélyének csökkentésére véletlen túladagolás okozza a halált. Ez a tanács vonatkozik a nagyon kis számú gyógyszer csak. Az a kormány, együttműködve a gyártó meghatározta ezt a módszert a megfelelő útvonal ártalmatlanítási és a legkisebb a kockázata, hogy az emberi biztonságot.

Szokásos felnőtt dózis fájdalom

Hysingla ER kell felírni csak az egészségügyi szakemberek, akik ismerik a használatát erős opioidok a krónikus fájdalom .; Kezdő dózis: 10 mg szájon át 12 óránként; Titrálás: Az adagot növelni kell lépésekben 10 mg szájon át, minden 12 órában 3-7 napon eléréséhez szükséges megfelelő fájdalomcsillapító hatás. Hysingla ER úgy kell beállítani, hogy egy adag, amely megfelelő fájdalomcsillapítás és minimalizálja a mellékhatások. A betegeknél ellenőrizni kell rendszeresen, hogy értékelje a karbantartási fájdalomcsillapító és mellékhatások tekintetében, valamint a felügyeleti fejlesztésének függőség, visszaélés, vagy helytelen. Azon betegek, akik áttöréses fájdalom lehet szükség a dózis emelését, vagy szükség lehet egy mentő gyógyszert megfelelő dózisú azonnali felszabadulású fájdalomcsillapító .; -Ha Elfogadhatatlan mellékhatások figyelhetők meg, az adagot csökkenteni lehet. A dózist úgy kell beállítani, hogy a megfelelő egyensúlyt fájdalom kezelésére és mellékhatások .; Maximális adag: Egy egyszeri adag Hysingla ER nagyobb, mint 40 vagy 50 mg-os, vagy a teljes napi dózis nagyobb, mint 80 mg csak a betegek, akiknél a tolerancia egy opioid összehasonlítható potencia jön létre .; Jóváhagyott javallat: A fájdalom kezelésére elég súlyos ahhoz, hogy igényel napi, éjjel-nappal, a hosszú távú opioid kezelés és amelyre az alternatív kezelési lehetőségek nem megfelelőek

Mivel Hysingla ER használják fájdalom, akkor nem valószínű, hogy kihagyjon egy adagot. Skip minden elmulasztott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne használjon extra gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

 A hidrokodon túladagolás halálos lehet, különösen a gyermek vagy más személy használja a gyógyszert recept nélkül. Túladagolás tünetei lehetnek a lassú légzés és szívverés, súlyos álmosság, izomgyengeség, a hideg és nyirkos bőr, pontosan a tanulók, és ájulás.

Ne igyon alkoholt. Veszélyes mellékhatások vagy halál következhet be, ha az alkohol párosul hidrokodon. Ellenőrizze az élelmiszer és gyógyszer címkék biztos ezek a termékek nem tartalmaznak alkoholt.

Ez a gyógyszer károsíthatja a gondolkodás vagy a reakciók. Kerüljük vezet vagy gépeket, amíg nem tudja, hogyan Hysingla ER hatással lesz Önre. Szédülés vagy súlyos álmosság okozhat esések vagy egyéb balesetek.

Hysingla ER adagolási információt

Sürgősségi orvosi segítség, ha bármilyen jelek az allergiás reakció Hysingla ER: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

Megáll használ hidrokodon és hívja orvosát azonnal, ha van

gyenge vagy felületes légzés

Mi történik, ha túladagolás?

fájdalom vagy égő, ha vizelni

zavartság, remegés, súlyos álmosság

egy hibbant érzés, mint talán elájulsz

Mit kell elkerülni véve Hysingla ER?

meddőség, kimaradt menstruációs ciklusok

impotencia, szexuális problémák, a veszteség a szexuális érdeklődés; vagy

alacsony kortizol szintje, – hányinger, hányás, étvágytalanság, szédülés, romló fáradtság vagy gyengeség.

Forduljon orvoshoz azonnal, ha a tünetek a szerotonin szindróma, mint például: nyugtalanság, hallucinációk, láz, izzadás, hidegrázás, szapora szívverés, izommerevség, izomrángás, koordináció elvesztése, émelygés, hányás vagy hasmenés.

Hidrokodon nagyobb valószínűséggel okoznak légzési problémákat az idősebb felnőttek, és az emberek, akik súlyosan beteg, alultáplált, vagy más módon legyengült.

Gyakori Hysingla ER mellékhatás lehet

székrekedés, hasi fájdalom, hányinger, hányás

száraz száj

viszkető

duzzanat a kéz vagy a láb

izomfájdalom, hátfájás

megfázásos tünetek, mint orrdugulás, tüsszögés, torokfájás

enyhe álmosság, fáradtságérzés; vagy

fejfájás, szédülés.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Egyes gyógyszerek nem kívánt vagy veszélyes hatások használata esetén hidrokodon. Mondd minden a egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerről, amit használni most, és bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

A gyógyszer szedése más gyógyszerekkel, hogy ha álmos vagy lassú a légzés okozhat veszélyes vagy életveszélyes mellékhatásokat. Kérdezze meg orvosát, mielőtt elkezdi szedni Hysingla ER egy altatót, izom relaxer, egyéb fájdalom gyógyszer vagy gyógyszer a szorongás, a depresszió, a rohamok.

Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek hidrokodon, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

1.06.2016-03-30, 09:32:50.

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

Hysingla ER mellékhatások

CSA 2. melléklet Magas abúzus potenciál

Fájdalom tramadol, oxikodon, acetaminofen, Tylenol, naproxen, aszpirin, ibuprofen, hidrokodon, amitriptilin, Percocet, hidroxizin, klonidin, diklofenak, Norco, fentanil, Celebrex, morfin, Vicodin, Voltaren, lidokain topikális, Dilaudidot, difenhidramin topikális, az OxyContin, Paracetamol

Milyen más gyógyszerek befolyásolják Hysingla ER?

Hysingla ER (hidrokodon)