hyperthyreosis

hyperthyreosis

Mi túlműködés?

Mi túlműködés ?; Mi a pajzsmirigy ?; Mi okozza túlműködés ?; Melyek a pajzsmirigy-túlműködés ?; Ki valószínűséggel alakul túlműködés ?; Mi történik a terhesség és a pajzsmirigy feltételek ?; Hogyan diagnosztizálják túlműködés ?; Hogyan túlműködés kezeljük ?; Evés, Diéta és Táplálkozás; Rámutat arra, Emlékezz;

Hipertireózis olyan betegség, amely akkor fordul elő, amikor a pajzsmirigy teszi több pajzsmirigyhormon, mint a szervezetnek szüksége van. Hyperthyreosis néha thyreotoxicosisban, a műszaki kifejezés túl sok pajzsmirigy hormon a vérben. A pajzsmirigyhormonok kering az egész szervezetben a véráramban, és járjon el szinte minden szövet és sejt a szervezetben. Hipertireózis okoz a szervezet számos funkcióját, hogy gyorsítsák fel. Körülbelül 1 százaléka amerikai lakosság van hyperthyreosis. 1

A pajzsmirigy egy 2 hüvelyk hosszú, pillangó alakú mirigy kisebb súlyú, mint 1 uncia. Található, a nyak elülső részén a gége alatt, vagy a gégefő, hogy két lebeny, mindkét oldalon egy a légcső. A pajzsmirigy egyike a mirigyek alkotják az endokrin rendszer. A mirigyek endokrin rendszer termel, tárolására, és engedje hormonokat a véráramba. A hormonok, majd utazás a testen keresztül és irányítja a tevékenységét a szervezet sejtjei.

A pajzsmirigy teszi két pajzsmirigyhormon, a trijód-tironin (T3) és a tiroxin (T 4). T 3 készült T 4 és az aktívabb hormon, amely közvetlenül érinti a szövetekben. Pajzsmirigy hormonok befolyásolják az anyagcserét, az agy fejlődése, a légzés, a szív és idegrendszeri funkciók, testhőmérséklet, az izomerő, a bőr kiszáradását, menstruációs ciklus, súly, és a koleszterin szintjét.

Mi a pajzsmirigy?

A pajzsmirigy termelési a pajzsmirigy hormonok-T 3 és T 4 -Akit által szabályozott pajzsmirigy-stimuláló hormon (TSH), ami által az agyalapi mirigy.

Graves-betegség; pajzsmirigy göbök; thyreoiditis, vagy gyulladás a pajzsmirigy; fogyaszt túl sok jód; overmedicating szintetikus pajzsmirigyhormon, amely kezelésére használják pajzsmirigy

Pajzsmirigy hormon termelést szabályozza a pajzsmirigy-stimuláló hormon (TSH), ami által az agyalapi mirigy az agyban. Ha a pajzsmirigy hormon szintje a vérben alacsony, az agyalapi mirigy TSH elengedi. Amikor pajzsmirigy hormon szintje magas, az agyalapi reagál csökkentésével TSH termelést.

Szubakut pajzsmirigygyulladás. Ez az állapot magában fájdalmas gyulladást és bővítése a pajzsmirigy. A szakértők nem biztos, hogy mi okozza a szubakut pajzsmirigygyulladás, de lehet, hogy kapcsolatban áll egy vírusos vagy bakteriális fertőzés. Az az állapot általában elmúlik a saját néhány hónap .; Szülés thyreoiditis. Ez a fajta thyreoiditis után alakul ki egy nő szül. További információkért lásd a címe: “Mi történik a terhességgel és a pajzsmirigy feltételek?”; Silent thyreoiditis. Ez a típusú thyreoiditis az úgynevezett “csendes”, mert ez fájdalommentes, mint szülés utáni pajzsmirigygyulladás, bár a pajzsmirigy bővülhet. Mint a szülés utáni pajzsmirigy-gyulladás, csendes thyreoiditis valószínűleg egy autoimmun állapot, és néha alakul állandó hypothyreosis.

Hipertireózis számos oka van, többek között

Ritkán, hyperthyreosis okozza hipofízis adenoma, amely egy jóindulatú daganat az agyalapi mirigy. Ebben az esetben, hyperthyreosis annak köszönhető, hogy túl sok TSH.

idegesség vagy ingerlékenység; fáradtság vagy izomgyengeség; hő intolerancia; alvászavar; kézremegés; gyors és szabálytalan szívverés; bélműködést vagy hasmenés; fogyás; hangulatingadozás; golyva, amely a kibővített pajzsmirigy okozhat a nyak, hogy vizsgálja meg duzzadt, ami zavarhatja a normális légzést és a nyelés

Graves-betegség, más néven toxikus diffúz golyva, a leggyakoribb oka a hyperthyreosis az Amerikai Egyesült Államokban. Basedow-kór egy autoimmun betegség. Normális esetben az immunrendszer védi a szervezetet a fertőzés azonosításával és megsemmisítésének a baktériumok, vírusok és más potenciálisan káros idegen anyagok. De autoimmun betegségek, az immunrendszer megtámadja a test saját sejtek és szervek.

volt egy pajzsmirigy probléma előtt, mint a golyva vagy pajzsmirigy műtét; a családban pajzsmirigy betegség; van vészes vérszegénység, a B12-hiány, az 1. típusú diabetes, vagy primer mellékvese-elégtelenség, egy hormonális rendellenesség; nagymennyiségű tartalmazó élelmiszerek jódot, mint például a tengeri moszat, vagy használja jódtartalmú gyógyszerek, mint például az amiodaron, a szív gyógyszert; idősebb, mint 60 évesen; terhes vagy szült az elmúlt 6 hónapban

A Basedow-kór, az immunrendszer antitest nevezett pajzsmirigy-stimuláló immunglobulin (TSI), amely kötődik a pajzsmirigy sejtek. TSI utánozza a TSH és serkenti a pajzsmirigy, hogy túl sok pajzsmirigyhormon.

További információkat talál az theernment egészségügyi témában, Basedow-kór.

Pajzsmirigy göbök, más néven adenoma, vannak csomók a pajzsmirigy. Pajzsmirigy göbök gyakoriak, és általában jóindulatú. Körülbelül 3-7 százaléka amerikai lakosság már őket. 2. Mindazonáltal csomók válhat hiperaktív és termel túl sok hormont.

Egy hiperaktív góc nevezzük toxikus adenoma. Több hiperaktív csomók nevezzük toxikus mul- golyva. Gyakran található az idősebb felnőttek toxikus mul- golyva képes nagy mennyiségű felesleges pajzsmirigy hormon.

Mi okozza túlműködés?

Pajzsmirigygyulladás egy gyulladás a pajzsmirigy okozza tárolt pajzsmirigyhormon kiszivárogni a pajzsmirigy. Az első, a szivárgás felveti hormon szintjét a vérben, ami a hipertireózis, hogy tart 1 vagy 2 hónapon keresztül. A legtöbb ember, akkor dolgozzon ki hypothyreosis-, amikor a pajzsmirigyhormon szintje túl alacsony, mielőtt a pajzsmirigy teljesen meggyógyult.

Többféle thyreoiditis okozhat hyperthyreosis hypothyreosis követett

A pajzsmirigy használ jód, hogy a pajzsmirigy hormon, így a jód mennyisége elfogyasztott hatások összege pajzsmirigy hormon a pajzsmirigy teszi. Egyes emberek, nagy mennyiségben való fogyasztása jód okozhat a pajzsmirigy, hogy felesleges pajzsmirigy hormon.

Néha jelentős mennyiségű jódot tartalmaz gyógyszerek, mint az amiodaron, mellyel szívbetegségek kezelésére, vagy kiegészítőket tartalmazó hínár. Néhány köhögés szirupok is tartalmaznak nagy mennyiségű jódot. Lásd evés, Diéta és Táplálkozás további információt a jód.

Vannak emberek, akik szintetikus pajzsmirigyhormon hypothyreosis is túl sok. Azok, akik a szintetikus pajzsmirigyhormon kell látni, hogy az egészségügyi szolgáltató legalább évente egyszer, hogy a pajzsmirigy-hormon szintjét ellenőrizni, és kövesse az egészségügyi szolgáltató utasításait az adagot.

Néhány egyéb gyógyszer is kölcsönhatásba léphet, szintetikus pajzsmirigyhormon emelni hormon szintjét a vérben. Azok, akik a szintetikus pajzsmirigyhormon kell kérni az egészségügyi ellátást nyújtó, mintegy kölcsönhatások indításakor új gyógyszereket.

Hipertireózis számos tünet, amely változhat személy személy. Néhány gyakori tünetei hyperthyreosis

A nők két 10-szer nagyobb valószínűséggel, mint a férfiak, hogy dolgozzon hyperthyreosis. 1 Bizonyos tényezők növelhetik kialakulásának esélyét pajzsmirigy rendellenességek. Az emberek több kell a rendszeres ellenőrzésnek, ha

Első vizsgált rendszeresen segít feltárni pajzsmirigy problémák, főleg szubklinikai problémákat. Szubklinikai olyan személy nincs látható tüneteket. Egyes egészségügyi szolgáltatók kezelik szubklinikai túlműködés azonnal. Mások inkább hagyni kezeletlen, de figyelemmel kíséri a betegek tüneteit, hogy az állapot rosszabbodását.

Hipertireózis gyakoribb év feletti emberek 60 és gyakran okoz pajzsmirigy göbök. Az idősebb felnőttek nem mindig látható a leggyakoribb tünetek a betegség. Emiatt túlműködés ebben a korcsoportban gyakran téves diagnózis a depresszió vagy a demencia-szellemi képességek csökkenése, néha érzelmi zavar és személyiségváltozás.

Melyek a pajzsmirigy-túlműködés?

Például az idősebb felnőttek hyperthyreosis tűnhet érdektelen vagy visszavonja társadalmilag. Az idősebb felnőttek hyperthyreosisra elveszíthetik az étvágyuk, míg a fiatalabbak azzal a feltétellel, többnyire nagyobb étvágyuk. Az idősebb felnőttek is különböző fizikai tünetek, és lehet, hogy inkább fenyegeti szubklinikai pajzsmirigy-túlműködés, mint a fiatalabb betegeknél.

allergiás reakciók, mint például kiütések, viszketés; egy számának csökkenése a fehér vérsejtek a szervezetben, ami csökkentheti a fertőzésekkel szembeni ellenállást; májelégtelenség, ritkán

fáradtság; gyengeség; bizonytalan hasi fájdalom; étvágytalanság; bőrkiütés vagy viszketés; bőrbevérzéssel; a bőr sárgás vagy a szemfehérje, az úgynevezett sárgaság; tartós torokfájás; láz

terhes nők, akik nem tudnak pajzsmirigy gyógyszerek; emberek nagy goiters; akik rákos pajzsmirigy göbök, bár a hyperthyreosis nem okoz rákot

Hipertireózis olyan betegség, amely akkor fordul elő, amikor a pajzsmirigy teszi több pajzsmirigyhormon, mint a szervezetnek szüksége van .; Hyperthyreosis leggyakrabban okozza Graves-betegség, autoimmun betegség. További okok közé tartozik a pajzsmirigy göbök, pajzsmirigy, fogyaszt túl sok jód és overmedicating szintetikus pajzsmirigyhormon .; Néhány pajzsmirigy-túlműködés idegesség vagy ingerlékenység, fáradtság vagy izomgyengeség, meleg intolerancia, alvászavar, kézremegés, gyors és szabálytalan szívverés, gyakori székletürítés vagy hasmenés, fogyás, hangulatváltozások, és golyva .; Hipertireózis sokkal gyakoribb a nőknél, mint a férfiak .; Hyperthyreosis is gyakoribb év feletti emberek 60 és gyakran okoz pajzsmirigy göbök. Hyperthyreosis ebben a korcsoportban gyakran téves diagnózis a depresszió vagy a demencia. Mert év feletti emberek 60, szubklinikai hyperthyreosis növeli kialakulásának esélyét pitvarfibrilláció .; Női hyperthyreosisra kell beszélnie állapotuk azok az egészségügyi szolgáltató a teherbeesés előtt .; Hyperthyreosis kezeljük gyógyszerek, radiojód terápia, vagy a pajzsmirigy műtét. Egyetlen kezelés működik mindenkinek.

Mert év feletti emberek 60, szubklinikai hyperthyreosis növeli kialakulásának esélyét egy gyors, szabálytalan szívverés, ismert állapot pitvarfibrilláció, ami ahhoz vezethet, hogy a szívelégtelenség vagy a stroke. A kezeletlen hyperthyreosis is felgyorsítja a csont-elvékonyodása betegség csontritkulás, különösen a nők, és növeli annak valószínűségét, a csonttörések.

Ki valószínűséggel alakul túlműködés?

Hyperthyreosis. A terhesség alatt, pajzsmirigy-túlműködés, általában okozta Basedow-kór, és előfordul körülbelül egy minden 500 terhesség. 3 kontrollálatlan hyperthyreosis felveti annak az esélyét, vetélés, koraszülés, és a praeeclampsia-veszélyes vérnyomás-emelkedés a terhesség végén.

Hyperthyreosis egy újszülött eredményezhet gyors szívverés, ami oda vezethet, hogy a szívelégtelenség; korai bezárása puha helyet a koponya; gyenge súlygyarapodás; ingerlékenység; és néha megnagyobbodott pajzsmirigy, amely sajtó ellen, a légcső és a zavarja a légzést.

Nők Basedow-kór és újszülöttek szorosan kell ellenőrizni, hogy az egészségügyi team. Női hyperthyreosisra kell beszélnie állapotuk azok az egészségügyi szolgáltató a teherbeesés előtt.

Pajzsmirigy-túlműködés nehéz lehet értékelni a terhesség alatt. Normális esetben a pajzsmirigy nagyobb lesz egészséges nők, amikor teherbe esnek. Ez a normális bővítése, együtt a fáradtság, ami egy új pajzsmirigy probléma könnyű észrevenni. A gyors és szabálytalan szívverés, enyhe remegés, és megmagyarázhatatlan fogyás vagy nem normális terhesség súlygyarapodás olyan jelek, hogy pajzsmirigy-túlműködés lehetne fejlődik.

Szülés thyreoiditis. Ez a gyulladás a pajzsmirigy érint 4-10 százalék a nők az első évben a szülést követően. 4 Postpartum pajzsmirigygyulladás okoz hipertireózis, hogy általában tart 1-2 hónap, és úgy vélik, hogy egy autoimmun állapot.

A nők szülés utáni pajzsmirigy-gyulladás gyakran alakulnak ki hypothyreosis előtt a pajzsmirigy teljesen meggyógyult. A feltétel valószínűleg megismétlődik a jövőben terhesség.

Mi történik a terhesség és a pajzsmirigy körülmények között?

Szülés thyreoiditis néha megy diagnosztizált, mert a tünetek téved a szülés utáni blues-a kimerültség és levertség, hogy néha követni szállítás. Ha a tünetek a fáradtság és levertség, ne menj el néhány hónapon belül, vagy egy nő a szülés utáni depresszió alakul ki, azt meg kell beszélni vele egészségügyi szolgáltató. Talán már kifejlesztett egy állandó pajzsmirigy állapotát és meg kell venni a gyógyszert.

Hogyan túlműködés diagnosztizálni?

További információkat talál az theernment egészségügyi témában, Terhesség és pajzsmirigy-betegség.

Hogyan túlműködés kezelik?

Sok pajzsmirigy-túlműködés ugyanazok, mint az egyéb betegségek, így hyperthyreosis általában nem lehet diagnosztizálni tünetek alapján egyedül. Gyanúja hyperthyreosis, az egészségügyi szolgáltatók, hogy egy kórtörténet és végezzen alapos fizikális vizsgálat. Egészségügyi szolgáltatók majd több vérvizsgálatot, mint például a következő, hogy erősítse meg a diagnózist hyperthyreosis és megtalálni annak okát

Étkezés, Étrend, és Táplálkozás

TSH teszt. A ultraszenzitív TSH vizsgálatot általában az első teszt egy egészségügyi szolgáltató végzi. Ez a teszt még kis mennyiségű TSH a vérben, és a legpontosabb mércéje pajzsmirigy-működés érhető el. A TSH-vizsgálat különösen hasznos felderítésében enyhe hyperthyreosis. Általában a TSH olvasás alatti szokásos módon egy személy hyperthyreosis és egy olvasó felett szokásos módon egy személy hypothyreosis.

Az egészségügyi szolgáltatók végezhetnek további vizsgálatokat a diagnózis megerősítéséhez, illetve meghatározza az oka a pajzsmirigy-túlműködés.

T 3 és T 4 teszt. Ez a teszt azt mutatja, a szintek a T 3 és T 4 a vérben. Hyperthyreosis, a szintek az egyik vagy mindkét ezen hormonok a vérben magasabb, mint a normális.

A pajzsmirigy-stimuláló immunglobulin (TSI) teszt. Ez a vizsgálat, más néven a thyroidstimulating ellenanyag teszt, szintjét méri TSI a vérben. A legtöbb ember a Basedow-kór van ez az antitest, de az emberek, akiknek túlműködés okozta egyéb feltételek nem.

Radioaktív jód felvételét teszt. A radioaktív jód felvételét vizsgálat méri a jód mennyisége pajzsmirigy összegyűjti a véráramból. Mennyiségének mérésével jód egy személy pajzsmirigy segíti az egészségügyi szolgáltató határozza meg, hogy mi okozza a személy hyperthyreosis. Például, alacsony jód felvételét lehet a jele thyroiditis, míg a magas szintek jelzik Basedow-kór.

Pajzsmirigy vizsgálat. A pajzsmirigy letapogatás, hogyan és hol jód eloszlik a pajzsmirigy. A képek a csomók és egyéb esetleges szabálytalanságokat segít az egészségügyi szolgáltató okának egy személy hyperthyreosis.

Rámutat arra, Emlékezz

További információkat talál az theernment egészségügyi témában, Pajzsmirigy tesztek.

Az egészségügyi szolgáltatók kezelik túlműködés gyógyszeres, radiojód terápia, vagy a pajzsmirigy műtét. A kezelés célja az, hogy a pajzsmirigy hormon szintje a normális állapot, így megakadályozza a hosszú távú komplikációk, és enyhíti kellemetlen tüneteket. Egyetlen kezelés működik mindenkinek.

A kezelés a kiváltó októl függ hyperthyreosis és mennyire súlyos ez. Amikor kiválasztunk egy kezelés, az egészségügyi szolgáltatók úgy a beteg életkora, az esetleges allergia vagy mellékhatások a gyógyszerek, egyéb feltételek, mint például a terhesség vagy a szívbetegség, és a rendelkezésre álló egy tapasztalt pajzsmirigy sebész.

Megtalálni a megfelelő szakorvosi kezelésre egy fontos első lépés. Egyes szakmai társaságok, felsorolt ​​További információk, és az endokrinológia osztályok a helyi oktatási kórházak nyújthat a nevét helyi szakemberek.

Béta-blokkolók. Az egészségügyi szolgáltatók felírhat gyógyszert úgynevezett béta-blokkoló csökkenti a tüneteket, amíg más kezelések életbe. A béta-blokkolók gyorsan cselekedni, hogy enyhíti sok a pajzsmirigy-túlműködés, például remegés, gyors szívverés, és idegesség, de ne hagyja abba a pajzsmirigy hormon termelését. A legtöbb ember jobban érzi magát órán belül figyelembe ezeket a gyógyszereket.

Antithyroid gyógyszereket. Pajzsmirigy kezelés a legegyszerűbb módja annak, hogy kezelni hyperthyreosis. Pajzsmirigy gyógyszerek befolyásolják a pajzsmirigy hormon termelését, de általában nem rendelkeznek tartós eredményt. Pajzsmirigy gyógyszerek nem kezelésére használják thyreoiditis.

Egyszer kezelés antithyroid gyógyszerek kezdődik, pajzsmirigyhormon-szintet nem mozoghat a normál tartományba több hétig vagy hónapig. Az átlagos kezelési idő körülbelül 1-2 év, de a kezelés továbbra is sok éven át.

Pajzsmirigy gyógyszerek is okozhat mellékhatásokat néhány ember, köztük

Állítsa le antithyroid gyógyszert, és hívja az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha bármelyiket az alábbi szedése pajzsmirigy gyógyszerek

Az Egyesült Államokban, az egészségügyi szolgáltatók előírják a pajzsmirigy gyógyszert metimazol (Tapazole, Northyx) a legtöbb típusú pajzsmirigy-túlműködés.

Pajzsmirigy gyógyszerek és a terhességet. Mivel a terhes és szoptató nők nem kapnak radiojód-kezelés, ezek általában kezeljük antithyroid gyógyszert helyette. A szakértők azonban egyetértenek abban, hogy a nők a terhesség első harmadában nem szedhető metimazol miatt a ritka előfordulása kárt a magzatnak. Egy másik antithyroid gyógyszert propiltiouracil (PTU), áll a nő ebben a szakaszban a terhesség, illetve a nők, akik allergiásak vagy nem tolerálják a metimazol és nincs más kezelési lehetőség.

Az egészségügyi szolgáltatók előírhat PTU a terhesség első trimeszterében, és váltson metimazol a második és harmadik trimeszterében. Egyes nők képesek megállítani figyelembe pajzsmirigy gyógyszerek az elmúlt 4-8 hét a terhesség miatt elengedése hyperthyreosis fordul elő, hogy a terhesség alatt. Azonban ezek a nők továbbra is ellenőrizni kiújulásának pajzsmirigy problémák következő szállítás.

Tanulmányok kimutatták, hogy a szedő anyák pajzsmirigy gyógyszerek is biztonságosan szoptatni. Meg kell azonban, hogy csak mérsékelt dózis kevesebb, mint 10-20 mg naponta, a pajzsmirigy gyógyszert metimazol. Adagokat kell osztani, és után vett etetést, és a csecsemők ellenőrizni kell a mellékhatások miatt. 4

Női igénylő nagyobb dózisú pajzsmirigy elleni gyógyszerre hyperthyreosis nem szabad szoptatni.

Radioaktív jód-131 egy közös és hatékony kezelés hyperthyreosis. Ebben radiojód-kezelés a betegnek, hogy a radioaktív jód-131 szájon át. Mivel a pajzsmirigy gyűjt jód, hogy a pajzsmirigy hormon, akkor összegyűjti a radioaktív jód a véráramból az azonos módon. A radioaktív jód fokozatosan elpusztítja a sejteket alkotó pajzsmirigy de nem befolyásolja a test egyéb szöveteiben.

Több, mint egy kerek radiojód kezelésre lehet szükség, hogy a pajzsmirigy-hormon termelést a normál tartományba. Közben kezelés béta-blokkoló tünetek ellen.

Szinte mindenki, aki megkapja a radioaktív jód kezelés végül alakul hypothyreosis. De az egészségügyi szolgáltatók szerint ez elfogadható eredmény, mert hypothyreosis könnyebb kezelni, és kevesebb a hosszú távú szövődmények, mint a pajzsmirigy-túlműködés. Emberek, akiknél hypothyreosis kell venni szintetikus pajzsmirigyhormon.

Radiojód és a terhességet. Bár a jód-131 nem ismert születési rendellenességeket okozhat, vagy a meddőség, radiojód kezelés nem alkalmazható terhes nők vagy szoptató. Radioaktív jód káros lehet a magzat pajzsmirigy és átadhatók az anya és gyermeke az anyatejbe. Szakértők azt javasolják, hogy a nők várni egy évet a kezelés után a teherbeesés előtt.

A legkevésbé használt kezelés műtéti eltávolítása része, vagy a legtöbb pajzsmirigy. Néha műtétre lehet kezelésére használt

A műtét előtt, az egészségügyi szolgáltató előírhatja, pajzsmirigy gyógyszerek átmenetileg hogy egy beteg pajzsmirigyhormon-szintek a normál tartományba. Ez a műtét előtti kezelés megvédi a nevezett állapot pajzsmirigy vihar hirtelen, súlyos tünetek súlyosbodását-, amelyek akkor jelentkeznek, amikor hyperthyroid betegek altatásban.

Ha része a pajzsmirigy eltávolított, mint a kezelés toxikus csomók, például pajzsmirigy-hormon szintje is visszatér a normális. De néhány sebészeti betegek is kialakulhatnak hypothyreosis kell venni szintetikus tiroxin, egy olyan gyógyszer, amely azonos a hormon, T 4, amelyeket a pajzsmirigy. Ha az egész pajzsmirigy eltávolítjuk, az élethosszig tartó pajzsmirigy hormon gyógyszert szükséges. A műtét után, az egészségügyi szolgáltatók továbbra is figyelemmel kíséri a betegek pajzsmirigy hormon szintjét.

Bár ritka, bizonyos problémák fordulhatnak elő pajzsmirigy műtét. A mellékpajzsmirigy megsérülhet, mert nagyon közel van a pajzsmirigy. Ezek a mirigyek segítségével szabályozhatjuk a kalcium és a foszfor szintje a szervezetben. Kár, hogy a gége ideg, is közel helyezkedik el a pajzsmirigy vezethet hang megváltozik vagy légzési problémák. De amikor a műtétet egy tapasztalt sebész, kevesebb, mint 1 százaléka beteg állandó komplikációk. 5. Az emberek, akiknek szükségük van, hogy megtaláljam a sebész a kapcsolatot az egyik a felsorolt ​​szervezetek További információk.

Szakértők azt javasolják, hogy az emberek kiegyensúlyozott étrendet, így a legtöbb tápanyag. További információk az étrend és táplálkozás biztosítja az Országos Mezőgazdasági Könyvtár www.nutrition.

A jód nélkülözhetetlen ásványi anyag a pajzsmirigy. Azonban az emberek autoimmun pajzsmirigy betegség érzékenyek lehetnek káros mellékhatásai jód. Figyelembe jód csepp vagy tartalmazó ételek fogyasztása nagy mennyiségű jód-mint a hínár, Dulse vagy moszat-okozhat, vagy súlyosbíthatja hyperthyreosis. További információk a jód által a National Library of Medicine az adatlap, Jód diéta, elérhető www.nlmernment / MedlinePlus.

A nők több kell jód, amikor terhes-körülbelül 250 mikrogramm a napi, mert a baba megkapja a jódot a anya étrendje. Az Egyesült Államokban mintegy 7 százaléka a terhes nők nem kap elég jódot a diéta vagy a terhességi vitaminokat. 6 kiválasztása jódozott só-só kiegészített jód-over sima só és terhességi vitaminokat jódos biztosítja ezt az igényt kielégíti.

Annak érdekében, összehangolt és biztonságos ellátás, az emberek megvitatni azok használatát az étrend-kiegészítők, mint a jód, azok egészségügyi szolgáltató. Tippek beszél egészségügyi szolgáltatók érhetők el a National Center for kiegészítő és integratív Health.

A National Institute of Diabetes and Digestive és vesebetegségek zati) és egyéb alkatrészek theernment zati) irányítja és támogatja a kutatást a sok betegségek és állapotok.

Mik azok, és azok az Ön számára ?; része a klinikai kutatás és a szíve minden orvostudományi fejlődés. nézd meg az új módja, hogy megakadályozzák, felderítsék, illetve a betegségek gyógyítására. A kutatók azt is használja, hogy nézd meg egyéb szempontok ellátás, például javítja az életminőséget a krónikus betegségek. Tudja meg, ha az Ön számára megfelelő.

Mi nyitottak ?; A jelenleg nyitott és toborzó is megtekinthető www.ClinicalTrials.

Ez az információ tartalmazhat tartalmat a gyógyszereket, és amikor azt az előírt módon a feltételeket bánnak. Amikor elkészült, a tartalom szerepel a legfrissebb rendelkezésre álló információk. Frissítések, vagy kérdése van bármilyen gyógyszert, forduljon a US Food and Drug Administration ingyenesen hívható 1-888-INFOernment (1-888-463-6332), illetve látogasson wwwernment. Beszélje meg az egészségügyi szolgáltató a további információkért.

A U.S.ernment nem támogatja vagy előnyben konkrét kereskedelmi termék vagy cég. Kereskedelmi, saját vagy cégnév, a jelen dokumentumban ismertetett csupán azért, mert szükségesnek tartják az összefüggésben nyújtott tájékoztatás. Ha egy termék nem szerepel, a hiányt nem jelenti azt, vagy azt jelenti, hogy a termék nem kielégítő.

Theernment szeretnék köszönetet mondani; Lewis Braverman, M. D., Boston University School of Medicine és a Boston Medical Center, Leonard Wartofsky, M. D., M.A.C.P., Washington Hospital Center, Nicholas J. Sarlis, M. D., mány, Nabeel Babar, M. D., mány, a National Eye Institute, mány

augusztus 2012