hyperhidrosis kezelések és gyógyszerek

A kezelés célja a hyperhidrosis, hogy ellenőrizzék a nagy izzadás. Miután minden társbetegségeik címezte, vagy kizárják, a kezelés súlyosságától függ a probléma. Néha szükség lehet próbálni a kezelések kombinációja. És még ha az izzadás javul a kezelés után, ha később tapasztal megismétlődését, és szükség van a folyamatos terápia.

Kezelésére alkalmazott gyógyszerek közé tartoznak hyperhidrosis

Gyógyszerek

A botulinum toxin injekció. Bár a legismertebb segít sima ráncokkal, botulinum toxin (Botox, Myobloc, egyebek) injekciók is blokkolja az idegeket, hogy a kiváltó verejtékmirigyek. Bőre befagy vagy altatott először. Minden érintett területen a szervezetnek szüksége lesz néhány injekció. A hatás időtartama hat és 12 hónap, és akkor a kezelést meg kell ismételni.

További vizsgálatok szükségesek a lehetséges mellékhatások ezzel a módszerrel kezelni hyperhidrosis. Az egyik lehetséges mellékhatása az átmeneti izomgyengeség a kezelt területen. Az egyik jelentés azt mondja a beteg, akinek erős izzadás javult, de nem volt baj beírni a szöveges üzeneteket a telefonján körülbelül hat héttel a kezelés után.

Más típusú hyperhidrosis kezelések közé

Elektromos áram. Nevezett eljárással iontoforézis (i-on-orr-Füh-RE-sis), egy eszközt használják szállít alacsony elektromos áram és a vízzel átitatott kéz vagy a láb, és néha a hónalj. Akkor valószínűleg szükség van a kezelés naponta kétszer 3-4 hét. Ez csökkentheti a verejtékezést több hétig, majd a kezelést meg kell ismételni. Szükség lehet ritkábban kezelések a fenntartó kezelés során.

Sebészeti és egyéb eljárások

Lehet felírt eszköz lehetővé teszi, hogy kényeztesse magát. Vagy akkor látogasson az orvos irodájában terápiára. Mindkét esetben orvosa meg fogja látni, hogy rendszeresen ellenőrizni, hogy az Ön állapota javul.

Ez a kezelés nem lehetőség azok számára, akik pacemakert vagy terhes.

Új technikákat kezelésére hyperhidrosis is vizsgálták, beleértve a lézer, mikrohullámú sütő és ultrahangos terápiák.

feltörekvő kezelések