hyper-immunglobulin E szindróma (hies) vagy munkák szindróma

Okoz

Jelek és tünetek

Emberek HIES visszatérő fertőzések, a bőr és a tüdő baktériumok okozzák. Ők is a viszkető bőrkiütés (ekcéma), nagyon magas szintű a típusú antitest immunglobulin E (IgE), és a tendencia, hogy megtapasztalják a csonttörések.

Klasszikus HIES hívják autoszomális domináns HIES (AD-HIES) és az eredményeket gén mutációja, amely kódolja egy jelző molekula nevű STAT3. Ez a molekula részt vesz számos különböző tevékenységek, a test, miért HIES befolyásolja az arc megjelenése, a csontok, a tüdő, a bőr, és az artériák. theernment nyomozók azonosították a szerepét STAT3 AD-HIES 2007.

Diagnózis

A különálló betegség, az úgynevezett DOCK8 hiányosságot nevezik autoszomális recesszív HIES (AR-HIES). 2009-ben azonban, theernment kutatók felfedezték, hogy az oka sok esetben a AR-HIES egy külön által okozott betegség mutációk a DOCK8 gén.

Kezelés

Emberek HIES esetleg ismételt bakteriális fertőzések a bőr és a tüdő. Ezek a fertőzések gyakran okozza a Staphylococcus aureus, hanem oka lehet más baktériumok és gombák. Továbbá, az emberek HIES visszatérő csonttörések, rugalmas ízületek, és gyulladt bőrt. A baba foga gyakran nem esnek ki a saját. 2008-ban, theernment tudósok felfedezték, hogy fontos az immunsejtek, Th17 sejtek hiányoznak emberek HIES. 2011-ben, theernment kutatók azonosítottak miért emberek HIES fogékonyabbak bizonyos vírusfertőzések.

Emberek HIES gyakran megkülönböztető arc jellemzőit, mint például a következő

kutatás Hírek

Az orvos akkor gyanakszik HIES egy személy ekcéma, visszatérő kelések és tüdőgyulladás.

A vérvizsgálatok diagnosztizálására HIES megmutatja a normál szintű IgG, IgA és IgM-ellenanyagok, de nagyon magas szintű IgE antitesteket. Azt is mutathat nagyszámú nevezett fehérvérsejtek eozinofil és gyenge választ védőoltások.

A leginkább hatékony kezelések HIES folyamatos antibiotikumok és gombaellenes szerek, ha szükséges. Egyes betegek kapnak ellenanyag terápiák. Fertőtlenítő megközelítések, például híg fehérítő fürdő, gyakran hivatva megakadályozni, bőrfertőzések és javítja az ekcéma. Nézz meg egy theernment nedves-wrap terápia.