Hylan polimerek a és b injekció

Terápiás Osztály: porcoshalak defectus Agent

Használja a Hylan polimerek az A és B

Hylan polimerek A és B hasonló olyan anyag, amely a természetben előfordul az ízületek. Úgy működik, hogy úgy viselkedik, mint egy síkosító és lengéscsillapító az ízületek, és segít az ízületek megfelelő működéséhez.

Hylan polimerek és b beadandó csak vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. A Hylan polimerek a és b, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a Hylan polimerek és b vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását Hylan polimerek és B injekció gyermekeknek 21 éves korig. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását Hylan polimerek és B befecskendezés geriátriai betegekben.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt Hylan polimerek és b

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más orvosi problémák befolyásolja a használatát Hylan polimerek a és b. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember ad Hylan polimerek a és b. Hylan polimerek a és b adott egy lövés a térdízület. Lehet, hogy több mint egy injekciót, hogy a fájdalom elmúlik.

Synvisc® adják egy 3 injekció átestek. Ez általában hetente egyszer és ismételt egy hét után összesen három oltást.

Synvisc-One® adják csak egy injekció beadására.

Hylan polimerek és b általában jön betegtájékoztatás betéttel. Olvassa el figyelmesen az és győződjön meg róla, hogy te érted efore részesülő Hylan polimerek a és b. Ha bármilyen kérdése van, kérdezze meg orvosát.

Orvosa ellenőrizni fogja a haladást szorosan az Ön állapotát a Hylan polimerek a és b. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg.

Ideiglenes fájdalom vagy duzzanat a térdízület előfordulhat, miután megkapta az injekciót. Hívja fel orvosát, ha a fájdalom vagy duzzanat a térd is fennáll vagy romlik, miután megkapta Hylan polimerek a és b.

Ne törzs a térdízület két napon belül Hylan polimerek a és b. Kerülje tevékenységek, mint a futás, foci, tenisz, súlyemelés, vagy állva lábad sokáig.

Ne használja Hylan polimerek és B fertőtlenítőszerekkel tartalmazó kvaterner ammónium-sókat (például benzalkónium-klorid). Ez megakadályozhatja Hylan polimerek és B befecskendezés működését.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Helyes használata Hylan polimerek és b

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Osteoarthritis prednizon, a naproxen, a Cymbalta, aszpirin, ibuprofen, a meloxicam, diklofenak, a duloxetin, Celebrex, triamcinolon, Voltaren, metilprednizolon, MOBIC®, glükózamin, Aleve, indometacin, Advil, celekoxib, Motrin, nabumeton, betametazon, Ecotrin, Tylenol kodein # 3 , Naprosyn

Óvintézkedések használat közben Hylan polimerek és b

Hylan polimerek és b Side Effects

Hylan g-f 20