humán papillomavírus 9-valens vakcina rekombináns intramuszkuláris

Terápiás Osztály: Vaccine

HPV-fertőzés általában a szexuális úton terjedő betegségek (STD), és könnyen terjed a szex egy fertőzött személy. Ez a vakcina segít megelőzni az anális, méhnyakrák, szeméremtest, vagy vaginális rák, genitális szemölcsök, és a rendellenes vagy rákmegelőző betegség a végbélnyílás, a méhnyak, hüvely és szeméremtest a lányok és a nők 9-26 éves korig. Ez a vakcina is megakadályozza a rendellenes vagy rákmegelőző betegség a végbélnyílás, végbélrák, valamint genitális szemölcsök fiúk és férfiak 9-26 éves korig. Ez a vakcina nem ezen betegségek kezelésére vagy védenek meg betegségek által okozott egyéb HPV-típusokat. A vakcina szintén nem védenek meg más nemi úton terjedő betegségek, amelyek nem okozott HPV.

Használja a humán papillomavírus 9-valens vakcina rekombináns

Ez a vakcina csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy vakcina, a kockázatokat figyelembe a vakcina mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a vakcinát, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a humán papillomavírus 9-valens vakcina rekombináns vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását humán papillomavírus vakcina fiatalabb gyermekeknél, mint 9 éves. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok kapcsolatot kor a hatását humán papillomavírus vakcina nem végeztek az idős populációban. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Használat előtt a humán papillomavírus 9-valens vakcina rekombináns

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a vakcina beadását. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember ad Önnek vagy gyermekének ezt a vakcinát. Ez adott egy lövés az izom a felkarja vagy combba.

Ahhoz, hogy a lehető legjobb védelmet a fertőzés ellen a HPV vírus, akkor ki kell töltenie a vakcina adagolási séma szerint, még akkor is, ha nem közvetlenül kitett HPV.

Ez a vakcina szokás megadni három lövés. Ön vagy gyermeke adagolási ütemtervet lesz jellemző a márka a HPV vakcina.

humán papillomavírus 9-valens vakcina rekombináns jön egy betegtájékoztató betéttel. Nagyon fontos, hogy elolvassa és megértse ezt az információt. Ügyeljen arra, hogy kérdezze meg orvosát, ha bármit nem értem.

humán papillomavírus 9-valens vakcina rekombináns számításba kell venni a rögzített menetrend szerint. Ha kihagy egy adagot, vagy elfelejtette alkalmazni a gyógyszert, forduljon orvoshoz vagy gyógyszerésze utasításait.

Nagyon fontos, hogy visszatérjen az orvos irodájában a megfelelő időben az összes adagot. Feltétlenül tájékoztassa orvosát az esetleges mellékhatások fordulnak elő, amikor már megkapta ezt a vakcinát.

Ez a vakcina okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke a bőrkiütés, viszketés, duzzanat a nyelv és a torok, vagy légzési nehézség miután kap az injekciót.

Fontos, hogy tájékoztassa orvosát, ha teherbe esik. Orvosa, hogy csatlakozzon egy terhességi regiszterben részesülő betegek ezt az oltást.

Ez a vakcina nem helyettesíti a rutin vizsgálatok anális rák vagy méhnyakrák (Pap-teszt). Meg kell majd keresse fel orvosát szűrővizsgálatokat után is megkapja az oltást.

Ön vagy gyermeke gyengének érezheti magát, szédülés, vagy szédülés jobb, ha ezt a vakcinát. Ülve vagy fekve, 15 percig, miután megkapta a vakcinát segíthet. Ha ezek közül bármelyik mellékhatás előfordul, ne vezessen, gépkezelői, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber. Ha ez a probléma továbbra is fennáll, vagy rosszabbodik, kérdezze meg orvosát.

A tűvédő az előretöltött fecskendő tartalmazhat száraz természetes gumit (egy latex-származékot), amely allergiás reakciókat okozhat az emberek, akik érzékenyek a latex. Tájékoztassa orvosát, ha Ön vagy gyermeke egy latex allergia, mielőtt ezt az oltást.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata a humán papillomavírus 9-valens vakcina rekombináns

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Humán papillomavírus profilaxis Gardasil Gardasil 9, Cervarix

Óvintézkedések használat közben a humán papillomavírus 9-valens vakcina rekombináns

humán papillomavírus 9-valens vakcina rekombináns Side Effects

humán papillomavírus vakcina