hosszú QT szindróma kezelések és gyógyszerek

A kezelés az örökölt hosszú QT szindróma magában gyógyszerek, orvosi eszközök, sebészeti vagy életmódbeli változások. A kezelés célja a célja, hogy megakadályozza a hosszú QT szív egyre verte ki az ellenőrzés, illetve megakadályozzák a hirtelen halál. Orvosa meg fogja beszélni Önnel a legmegfelelőbb kezelési lehetőségek az Ön állapotát alapján a tünetek, a típusát hosszú QT-szindróma, és a kockázatot a ájulás vagy hirtelen szívmegállás.

A szerzett hosszú QT-szindróma, kezelésére az oka az állapot megszüntetését. Az orvosok is szívritmuszavarok kezelésére (aritmiák), ha szükséges.

Ha szerzett hosszú QT-szindróma miatt bizonyos gyógyszereket, kezelőorvosa javasolhatja, hogy hagyja abba a gyógyszer okozza a betegséget, és kapcsolja gyógyszerek kezelése érdekében a feltétel. Néhány ember lehet szüksége további kezelésre.

Gyógyszerek

Gyógyszeres kezelésére használják a hosszú QT-szindróma tartalmazhat

Orvosa azt sugallhatja kezelés hosszú QT-szindróma akkor is, ha nem tapasztal gyakori jelei vagy tünetei a feltétel.

Orvosi eszközök és műtéti eljárások

Ha mégis szükség van kezelésre, hogy a gyógyszert az orvos által előírt hosszú QT-szindróma, mint irányított. Bár a gyógyszerek nem gyógyítja a feltételt, akkor bizonyos védelmet nyújt a potenciálisan halálos zavarok a szívritmust. Lehet, hogy szükség arra, hogy egy gyógyszert, mint a béta-blokkoló, a végtelenségig.

életmódbeli változások

Ön állapotától függően, hogy orvosa gyakrabban fogja egyéb kezelések az Ön számára, beleértve a

A pacemaker vagy beültethető cardioverter-defibrillátor (ICD). Ezek az eszközök, amelyeket a bőr alá ültetett a mellkas, képes megállítani egy potenciálisan végzetes szívritmuszavar.

Az ICD folyamatosan figyeli a szívverését. Ha azt észleli, szívritmuszavart, akkor elektromos sokkot, hogy állítsa vissza a szív normális szívritmust.

Ha a pacemaker észlel a pulzusszám, ami abnormális, az általa kibocsátott elektromos impulzusok, amelyek serkentik a szív verni normál ütemben.

Bal szív szimpatikus denerváció műtét. Ebben az eljárásban adott idegeinek mellkas sebészi úton eltávolították. Ezek az idegek része a test szimpatikus idegrendszer, amely szabályozza az automatikus funkciókat a szervezetben idetartozik a szívritmust. Bal szív szimpatikus denerváció műtét jelentősen csökkenti a hirtelen halál kockázatát.

Ez a műtét általában emberek számára fenntartott tekinthető nagy a kockázata a hirtelen halál, az emberek, akik nem tolerálják a gyógyszert, vagy egy ájulást ellenére gyógyszerek, és az emberek, akik a beültetett ICD és tapasztalja ICD sokk. Bal szív szimpatikus denerváció műtét jelentősen csökkentheti gyakoriságát ilyen esetben ICD sokk.

Amellett, hogy a gyógyszerek vagy műtét, az orvos is ajánlom életmódbeli változtatások csökkentik az esélyét, hogy egy hosszú QT-szindrómában kapcsolatos ájulást vagy hirtelen szívmegállás. Ezek közé tartozhat

Dolgozzon az orvos, hogy az egyensúly ilyen életmód ajánlásai ellen a tiszta, szívbarát előnyeit az aktív életmód. Bizonyos körülmények között, lehetséges lenne, hogy maradjon teljesen aktív sportok, mint a versenysport, miután alaposan felülvizsgálja a kockázatok és előnyök orvosával.

Ha a tünetek enyhék, vagy nem fordul elő túl gyakran, az orvos is ajánlom csak egyszerű megelőző intézkedések, illetve életmódbeli változtatásokat az Ön állapotát, és ő talán nem ír elő napi gyógyszert az Ön számára.