hosszú QT szindróma életmód és a hazai jogorvoslati

Miután diagnosztizálták hosszú QT-szindróma, több lépésben segít elkerülni súlyos következményekkel jár a betegség. Ezek a lépések

Ne terheld túl magad. Nem feltétlenül kell feladni sport, ha hosszú QT-szindróma. Orvosa esetleg lehetővé teszik szabadidős tevékenység, amíg van egy haver mentén abban az esetben van egy ájulás epizód. Általában az emberek a hosszú QT-szindrómában soha úszni egyedül.

Megerőltető testmozgás veszélyesek lehetnek, ezért nem ajánlott az egyes emberek hosszú QT-szindróma. Mások viszont lehet, hogy a kisebb a szövődmények kockázata, és lehet, hogy továbbra is megerőltető testmozgás, sőt versenysport. Megvitatni ezt a kérdést kezelőorvosával óvatosan.

Tájékoztassa az embereket. Tedd a család, barátok, tanárok, szomszédok és bárki más, aki rendszeresen kapcsolatot tart a te tisztában, hogy szívének állapota. Viseljen valamilyen orvosi figyelmeztetés azonosító értesíteni az egészségügyi szolgáltatók az Ön állapotát.

Ezen kívül, azt tervezi, a helyén a vészhelyzet esetén kardiális eseményt. Ösztönözzük a családtagok tanulni újraélesztést (CPR), hogy azok azonnali újraélesztés, ha valaha szükségessé válik.

Bizonyos helyzetekben, birtoklása vagy gyors hozzáférést biztosít az automatikus külső defibrillátor (AED) megfelelő lehet.

A szexuális közösülés nem tűnik növeli a hosszú QT-szindróma. Terhesség és a szülés nem jár fokozott kockázata tünetek a nők hosszú QT-szindróma.

Mégis, orvosa állapotát ellenőrizni mind a terhesség alatt és után, ha örökölt hosszú QT-szindróma. Női hosszú QT-szindróma, különösen olyan formában nevű LQT2, fokozott kockázatnak vannak kitéve során a szülést, és gondos felügyeletet igényel.