hogyan kell kezelni a súlyát diabétesz gyógyszer

Hogyan kell kezelni a súlyát diabétesz gyógyszer

10 Hozzászólások

Gyakori panasz a cukorbetegség gyógyszerek – a szóbeli és az inzulin – az, hogy okoz súlygyarapodást.

Néhány cukorbetegség gyógyszerek – sulfonylureas és thiazolidinediones – nem okoz súlygyarapodást. Metformin és inkretin mimetikus általában nem okoz súlygyarapodást és az is okozhatja egy kis fogyás.

Az emberek néha azt mondják, nem akar kezdeni az inzulin mert ez nem okoz súlygyarapodást. Az inzulin segíti a test tápanyagok és mozog a glükóz a sejtekbe történő felhasználásra és tárolásra, ami a kezdeti súlygyarapodás.

Ha a vércukorszint egyenletesen magas egy ideig, mint amikor először diagnosztizált cukorbetegség, vagy ha a gyógyszer nem vezérli a vércukorszint, a szervezet igyekszik megszabadulni a felesleges vércukorszint a vesén keresztül. Együtt a cukor, a szervezet megszabadulni a kalóriák és fogyás következik.

Ha elkezdi használni az inzulin, glükóz bemegy a sejtek és hízni. A szervezet most a kalória, amit korábban Elvitte.

Hipoglikémia is okozhat súlygyarapodást. Ha valaha is volt alacsony vércukorszint, akkor tudja, hogy szorongás kapsz, ami akkor sokat eszik, hogy a vércukorszintje vissza.

Néhány előkevert vagy közepes hatástartamú inzulinok megkövetelik, hogy eszik egy ütemtervet. Ha az adag túl magas lehet, hogy enni extra snack alacsony vércukorszint elkerülése érdekében, amely aztán vezet súlygyarapodás. Ha ez megtörténik, működjenek együtt a cukorbetegség pedagógus vagy az egészségügyi szolgáltató segítségét.

Ha sokat eszik, akkor hízni. Csak azért, mert akkor “inzulint, hogy ellepje” nem ad szabad kezet overindulge.

Mit lehet tenni, hogy megakadályozzák vagy minimalizálják a súlygyarapodás? Íme néhány tipp

Kellemes hetet!

Val vel

Ez az igazi, az azt komolyan, akik úgy vélik, hogy a gyógynövény gyógyítja a cukorbetegség, i; nem hiszem, hogy ez működni fog nekem van rengeteg időt töltenek, ha kapok gyógyszerek az; kórházból egészséges maradjak, mit vártam a halált, mert i volt, tönkrement, egy nap nehéz erről a nagy ember, aki jól tudja, a HIV és rák gyógyítására, úgy döntöttem, hogy írjon neki, tudatlanul számomra, hogy ez lesz a vége a Diabetes testemben, s előkészíti a gyógynövény nekem, és adj utasítást, hogy hogyan, hogy azt, a végén az egy hónappal, azt mondta, hogy menjen a kórházba egy, ellenőriz, és mentem, meglepő a vizsgálat után az orvos erősítse engem; negatív, azt hittem, vicc, elmentem másik kórházba is negatív volt, majd vettem a barátom, aki szintén szenved herpesz a Dr. Emmanuel, a kezelés után ő is megerősítik herpesz ingyenes. Ő is a gyógynövény, a rák gyógyítására. kérjük, azt akarom mindenki ezzel a vírussal, hogy szabadon, hogy miért, én elejtette e-mail címét, traditionalherbalhealingcentre@gmail.com tenni az e-mail, neki van egy nagy ember. A kormány is érdekel ez a DR, köszönöm, hogy megmentetted az életemet, és ígérem, hogy mindig tanúskodnak a jó munkát ///

Én kikötõ találtam semmit, hogy mit lehet tenni, ha az inzulin és más cukorbetegség gyógyszerek vagy emelje fel a vércukorszintet, vagy nincs hatása rájuk. Legyen szíves adjon nekem néhány ötletet, hogy mit kell tenni, hogy?

A címe ez a cikk olyan izgalmas és vonzó olvasni.; De ha egyszer végigolvassa amit hasznot belőle egy nagy ismételt ZERO

Rhonda, úgy tűnik, hogy a probléma ezzel a bloggal, hogy csak részleges információkat adott (vagy néha az információ rosszul hangzik) .; én nem tudom, hogy van az, hogy a blogger nem tudja jobban, vagy ti nem félek cukorbetegek., mint egy nyugalmazott orvosbiológiai kutatónak van egy probléma a pontatlansága vércukorszintméröktöl hogy nem ad semmilyen megbízható információt, és a legjobban használható trendek tesztek!; De ők mutatják be, mintha azok a megoldani az egészet megoldás meghatározására azok a vér cukortartalma!

Fogytam metformin, de úgy találta, hogy nehéz elviselni miatt emésztési zavarok okozott.; Most én vagyok a gliklazid és a tömeg halmozása és így érzem magam depressziós.; Vajon merem kérni egy másik lehetőség? Val

Köszönjük, hogy a nagy információ. Én hiszem, hogy indul metfomin és nagyon ideges vagyok miatta. Ez az első, gyógyszereit azt kellett használni, mert 13 évvel ezelőtt diagnosztizálták. Sokkal jobban érzem magam, hogy figyelembe veszi a metfomin most, hogy tettem egy olvasott fel rajta.

Nagy cikket! Mindig örülök, hogy képes megszerezni További információk a cukorbetegség, hogy egy cukorbeteg magam

Elvesztettem egy csomó dolgot, mert ez a szörnyű betegség, de a tömeg nem egy közülük! Ez egy állandó harc és kapok fáradt is! Én is küzdött a rák és a depresszió. A gyógyszereit. Veszem az összes ilyen ügy súlya gain.The rémálom kezdődött egy évvel a kemo.!; Kapok olyan frusztrált !!!

Használható két fajta gyógyszert irányítani a diabétesz II, valamint a diéta és néhány gyakorlat. A repaglinid étkezés előtt soha nem eredményezi hypoglycemiához velem, még akkor is, ha én hagyja ebédet, amit gyakran do.I is figyelembe Akarbóz étkezéskor, hogy például a keményítők. Én használtam mind gyógyszereit több mint 10 éve, már fenn azonos tömegű (155 lbs.), A napi vércukor szintje alacsony (átl több mint 2 év = 116). A1C általában 6,2-6,4. I ajánljuk ezeket a gyógyszereit bármely cukorbeteg II hogy találkozom.

Köszönöm az információkat. Nem úgy tűnik, hogy alá 179lbs vagyok kettes típusú és metformin én is neuropátia most pénteken én találtam ki, hogy a IV tömegű és blockage.that van étel korlátozásokat is. Egyre nagyon bonyolult nekem, hogy nagyra értékelem a jó információ. Szép napot.