hidrokortizon és ecetsav fülészeti

Terápiás Osztály: fertőzésellenes / gyulladáscsökkentő kombinált

Használja a hidrokortizon és ecetsav

Farmakológiai Osztály: mellékvese glükokortikoid

Kémiai Osztály: Ecetsav (osztály)

Ezek a gyógyszerek is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Kortikoszteroid és ecetsav kombinációk érhetők csak az orvos receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. A hidrokortizon és ecetsav, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a hidrokortizon és ecetsav vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Nincs külön összehasonlítja a használatát fül kortikoszteroidok gyermek 3 éves kor feletti használat más korcsoportokban.

Használata előtt hidrokortizon és ecetsav

Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használata fül kortikoszteroidok az idősek használható más korcsoportokban, várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ők a felnőtteknél.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed hidrokortizon és ecetsav, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata hidrokortizon és ecetsav bármely az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

A hidrokortizon és ecetsav bármely, a következő gyógyszerek általában nem ajánlott, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Használata hidrokortizon és ecetsav bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más orvosi problémák hatással lehet a használata hidrokortizon és ecetsav. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Használni

Annak érdekében, hogy a gyógyszert csíramentes lehetőleg ne érjen a csepegtető vagy applikátor hegyét bármilyen felületre, amennyire csak lehet (beleértve a fül). Továbbá, mindig a tartályt szorosan lezárva.

Azoknál a betegeknél, használva a hidrokortizon és ecetsav fülcsepp

Ne használjon kortikoszteroidok gyakrabban vagy hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Ne használja a maradék gyógyszert a jövőbeli fül problémák ellenőrzése nélkül orvosával. hidrokortizon és ecetsav nem szabad használni, ha bizonyos fajta fertőzések is jelen vannak. Ehhez lehet, hogy a fertőzés rosszabb.

Az adagot a hidrokortizon és ecetsav különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. Az alábbi információ csak az átlagos dózisú hidrokortizon és ecetsav. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot hidrokortizon és ecetsav, alkalmazzák azt a lehető leghamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Ne hagyja abba a kezelést hirtelen.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Helyes használata hidrokortizon és ecetsav

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha állapota nem javul belül 5-7 napon belül, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Ott nem más mellékhatást hidrokortizon és az ecetsav. Azonban, ha azt észleli, más hatások, kérdezze meg orvosát.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség N kategória nem osztályozott

Óvintézkedések használat közben hidrokortizon és ecetsav

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Otitis externa Ciprodex, Cortisporin Otic, ceftazidim, benzo fül, ecetsav fül, Fortaz, Cortisporin-TC, Vosol, Coly-Mycin S, Oticin HC, Benzotic, Acetasol HC, Vosol HC, Trioxin, Pinnacaine, Cortane-B, Tazicef, Americaine Otic

 vagy csatlakozz az ecetsav / hidrokortizon támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

hidrokortizon és ecetsav Side Effects

ecetsav / hidrokortizon fülészeti