hidrokodon, klórfeniramin és pszeudoefedrin (szájon át) leírása és márkanevek

Kanadai Márkanév

Hidrokodon, klórfeniramin és pszeudoefedrin kombinációja enyhítésére használják köhögés és az orrdugulás társul a nátha és a felső légúti allergiák felnőttek 18 éves és idősebb.

Hidrokodon narkotikum köhögéscsillapító (köhögéscsillapító). Úgy működik, közvetlenül a köhögés központ az agyban, hogy enyhíti a köhögést. Klórfeniramin egy antihisztamin, mely enyhítésére használják vagy megelőzésére tünetei allergia. Pszeudoefedrint nyálkahártya, amely csökkenti orrdugulás által szűkül a vérereket, és csökkenti a vér áramlását az orrjárat.

Amikor hidrokodon használják hosszú ideig, akkor válhat szokásformáló, ami a mentális és fizikai függőség. Azonban az emberek, akik a folyamatos köhögés és az orrdugulás nem hagyja, hogy a félelem a függőség, hogy őket a segítségével a kábítószer, hogy enyhíti a köhögést. Mentális függőség (addikció) nem valószínű, hogy fordulhat elő, ha kábítószer használnak erre a célra. Fizikai függőség is vezethet megvonási tünetet, ha a kezelést hirtelen abbahagyni. Azonban súlyos elvonási mellékhatások általában megelőzhető fokozatos csökkentésével az adagot egy ideig, mielőtt a kezelést teljesen leállt.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Folyadék, Tablet, Felfüggesztés; Solution; szirup; Capsule

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák