hidrokodon és klórfeniramin polistirex

Terápiás Osztály: Köhögéscsillapító, opioid / antihisztamin kombinált

Használja a hidrokodon és klórfeniramin polistirex

Farmakológiai Osztály: klorfeniramin

Kémiai Osztály: klorfeniramin

Hidrokodon polistirex narkotikum köhögéscsillapító. Úgy működik, közvetlenül a köhögés központ az agyban, hogy megakadályozza a köhögés. Klórfeniramin polistirex egy antihisztamin, amely gyógyítja vagy megelőzi a tünetek az allergia.

Amikor hidrokodon polistirex használják hosszú ideig, akkor válhat szokásformáló. Ez okozhat mentális vagy fizikai függőség. Fizikai függőség is vezethet nem kívánt megvonási tünetek, ha hidrokodon hirtelen megállt. Beszéljen orvosával, ha kérdésed van.

hidrokodon és klórfeniramin polistirex csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert hidrokodon és klórfeniramin polistirex, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a hidrokodon és klórfeniramin polistirex vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt hidrokodon és klórfeniramin polistirex

Toxicitása miatt hidrokodon polistirex használja alatti gyermekek 6 éves korig nem megengedett. Hidrokodon okozott súlyos légzési problémákat kisgyermekek, ami gyakran okoz halált. Hidrokodon és klórfeniramin polistirex kombináció esetén óvatosan gyermekek 6 éves és idősebb.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát hidrokodon és klórfeniramin polistirex kombináció az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel alakul ki az életkorral kapcsolatos vesebetegségben szenved, amely miatt szükségessé óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél hidrokodon és klórfeniramin polistirex.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed hidrokodon és klórfeniramin polistirex, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Segítségével hidrokodon és klórfeniramin polistirex bármely az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Segítségével hidrokodon és klórfeniramin polistirex bármely az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Segítségével hidrokodon és klórfeniramin polistirex bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A hidrokodon és klórfeniramin polistirex bármely, a következő általában nem ajánlott, de lehet elkerülhetetlen bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja hidrokodon és klórfeniramin polistirex, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát hidrokodon és klórfeniramin polistirex. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vegye hidrokodon és klórfeniramin polistirex csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ha túl sok a hidrokodon és klórfeniramin polistirex vesznek egy hosszú idő, akkor válhat szokásformáló (ami szellemi vagy fizikai függőség), vagy okozhat a túladagolás.

hidrokodon és klórfeniramin polistirex jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Lehet hogy az elnyújtott kibocsátású felfüggesztés étellel vagy anélkül.

Mérjük meg a retard szuszpenziós egy jelölt kanál, fecskendőt, vagy gyógyszert csésze. Az átlagos háztartás teáskanál nem tölthetnek be a megfelelő mennyiségű folyadékot. Öblítsük le a adagoló kanál vagy mérőeszköz vízzel minden használat után.

Nyelje le a kiterjesztett hatóanyagleadású kapszula egész. Ne törje össze, törje vagy rágja meg.

Ne keverje hidrokodon és klórfeniramin polistirex folyadékokkal vagy más gyógyszerekkel együtt.

Az adagot a hidrokodon és klórfeniramin polistirex különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú hidrokodon és klórfeniramin polistirex. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Helyes használata hidrokodon és klórfeniramin polistirex

Ha kihagyott egy adag hidrokodon és klórfeniramin polistirex, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást használata közben hidrokodon és klórfeniramin polistirex. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytatni kell, hogy vegye.

hidrokodon és klórfeniramin polistirex lehet szokásformáló. Ha úgy érzi, hogy a gyógyszer nem működik olyan jól, ne használja többet, mint előírt adagot. Hívjon orvost utasításokat.

Segítségével hidrokodon és klórfeniramin polistirex okozhat súlyos székrekedés. Ennek megakadályozása érdekében, kezelőorvosa közvetlen, hogy a hashajtók, igyon sok folyadékot, vagy növelje a rost az étrendben. Feltétlenül kövesse az utasításokat gondosan, mert a folyamatos székrekedés vezethet komolyabb problémákat.

Óvintézkedések használat közben hidrokodon és klórfeniramin polistirex

hidrokodon és klórfeniramin polistirex lehet álmosságot. Győződjön meg róla, hogy tudja, hogyan reagál a hidrokodon és klórfeniramin polistirex, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber.

Győződjön meg róla, minden orvosnak vagy fogorvosnak, aki kezeli, akkor tudja, hogy az Ön által használt hidrokodon és klórfeniramin polistirex.

hidrokodon és klórfeniramin polistirex növeli az alkohol hatásait és egyéb központi idegrendszeri depresszáns (gyógyszerek, amelyek álmosságot vagy csökkenti az éberséget). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer allergia vagy megfázás, nyugtatók, nyugtatók, vagy alszik, gyógyszer, egyéb vényköteles fájdalomcsillapítót vagy kábítószer, gyógyszer görcs vagy barbiturátok, izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvosát, mielőtt e gyógyszerek bármelyikét használata közben hidrokodon és klórfeniramin polistirex.

Ha úgy gondolja, vagy valaki más vett túladagolás hidrokodon és klórfeniramin polistirex, hogy orvosi segítséget egyszerre. A túladagolás tünetei a következők: halvány vagy kék ajkak, körmök, vagy a bőr, zavartság, nehéz vagy zavaros légzés, szabálytalan, gyors vagy lassú, vagy felületes légzés, szélsőséges álmosság vagy aluszékonyság, a hideg és nyirkos bőr, vagy szédülés vagy ájulás.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

hidrokodon és klórfeniramin polistirex Side Effects

klórfeniramin / hidrokodon

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA 2. melléklet Magas abúzus potenciál

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Köhögés Benadryl, benzonatát, Dilaudidot, difenhidramin, Mucinex, kodein, guaifenezin, hidromorfon, Tylenol kodein # 3, acetaminofen / hidrokodon, Lortab, dextrometorfán

Hideg tünetek Benadryl, difenhidramin, klórfeniramin, prometazin DM, Tussionex Pennkinetic, echinacea, Alka-Seltzer Plus hideg, Benadryl Allergy, Vick Dayquil Daytime Cold / influenza, Virtussin DAC, Drixoral