hialuronsav injekciós

Terápiás Osztály: porcoshalak defectus Agent

Használja a hialuronsav

A hialuronsav injekció kezelésére használják térd okozta fájdalom osteoarthritis (OA) szenvedő betegeknél, akik már kezelt fájdalomcsillapítókkal (például acetaminofen) és egyéb kezelések, amelyek nem működik jól.

A hialuronsav hasonló olyan anyag, amely a természetben előfordul az ízületek. Úgy működik, hogy úgy viselkedik, mint egy síkosító és lengéscsillapító az ízületek, és segít az ízületek megfelelő működéséhez.

hialuronsav kell beadni csak vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. A hialuronsav, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a hialuronsav vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatása hialuronsav injekció a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatása hialuronsav injekciós geriátriai betegekben.

Használata előtt hialuronsav

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát hialuronsav. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember ad hialuronsav. hialuronsav adják a lövés a térdízület. Lehet, hogy több mint egy injekciót, hogy a fájdalom elmúlik.

Ön kap egy sorozat lövés a hialuronsav egy hét a különbség, összesen három vagy négy injekciót.

Orvosa ellenőrizni fogja a haladást szorosan az Ön állapotát a hialuronsav. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg.

Ne törzs a térdízület két napon belül hialuronsav. Kerülje tevékenységek, mint a futás, foci, tenisz, súlyemelés, vagy állva lábad sokáig.

Ideiglenes fájdalom vagy duzzanat a térd ízületi előfordulhat, miután megkapta a hialuronsav injekciót. Hívja fel orvosát, ha a fájdalom vagy duzzanat a térd is fennáll vagy romlik, miután megkapta a hialuronsav.

Ne használja hialuronsav fertőtlenítőszerekkel tartalmazó kvaterner ammónium-sókat (például benzalkónium-klorid). Ez megakadályozhatja hialuronsav injekciós megfelelő működését.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata hialuronsav

Óvintézkedések használat közben hialuronsav

hialuronsav Side Effects