Harcolj szívbetegség élelmiszerek jelölésével

Böngészés a folyosókon a bolt? Vannak egyszerű lépés, amit megtehetsz, hogy néz ki a szív egészségét.

Minden zsír kell kitennie többé 35% -a napi kalória; Telített zsír (az állati termékek) kell, hogy kevesebb, mint 10%; Kerüljük transzzsírok. Néhány elem, hogy azt mondják, hogy “transzzsírok ingyenes” lehet még legfeljebb 0,5 gramm transz zsír adagonként. Így ellenőrizni a összetevők listáján a hidrogénezett vagy részlegesen hidrogénezett olajok, melyek a transz zsírok.

Gyümölcs és zöldség, olívaolaj, hal, sovány húsok, bab, dió és könnyen felveszi. Már tudják, hogy jó neked.

De ha veszel csomagolt élelmiszerek, akkor szeretnénk, hogy ellenőrizze a táplálkozás címke tudni, hogy mit kapsz. Fordítson különös figyelmet ezekre a dolgokra

Adag. Lehet kisebb, mint gondolnánk. Ha az adag nagyobb, akkor több kalóriát, zsírt, sót, és bármi mást, ami a tételt.

Azt is látni százalékok a címkén. Azok megmutatja hány százaléka kap az ajánlott napi mennyiség, más néven a “Daily Value” vagy “DV” egy adag. Például, lehet, hogy azt mondják, egy adag kapsz 40% -a só kaphat egy egész nap, így korlátozza a só, a többi a nap.

Tartsuk szem előtt, hogy a napi érték alapul akkor kapok 2000 kalória naponta. Ez több, mint sok ember kell, különösen a nők vagy azok, próbál fogyni. Szóval lehet, hogy módosítani kell a kalóriák számát ténylegesen enni.

Zsír. Minden zsír nem ugyanaz. Bizonyos típusú, mint az omega-3 zsírsavak a lazac, a tonhal, a makréla, a dió és lenmag, jó neked. Mások eltömődnek az artériák, ami lehet, hogy a szívroham valószínűségét. Tehát, ha ellenőrizze a címkét, amit tudnia kell, mit keres itt, amikor a zsír.

Táplálkozás címkék kitörni telített, telítetlen és transz zsír. Ha egy élelmiszer magas zsírtartalmú, de ez főleg telítetlen zsír, akkor még mindig jó neked.

Mégis, meg kell, hogy korlátozza zsírok, még az is, hogy jó neked