gyomorégés hazai jogorvoslati: gyógynövények és egyéb természetes gyógyszerekkel

Gyomorégés nagyon gyakori – és nagyon kellemetlen. Ez aktiválódik, ha a gyomorsav támogatja a nyelőcsőbe. Ez lehet, hogy úgy érzi, mintha valaki meggyújtott egy kis tábortűz a mellkasában, és ez égő úton nyakig.

Annak ellenére, hogy nevét, gyomorégés semmi köze a szív. Néhány tünet, azonban hasonlóak a szívroham vagy a szív-betegség; Gyomorégés egy irritáció a nyelőcső által okozott gyomor sav. Ez egy olyan égető kellemetlen érzés a has felső részén, vagy a mellcsont alatt; A gravitáció segítségével, egy izmos szelep úgynevezett alsó nyelőcső záróizom vagy LES, tartja a gyomorsav a gyomorban. A LES található, ahol a nyelőcső megfelel a gyomorban – az alábbiakban …

Egy általánosan használt “természetes” gyomorégés orvoslására a kalcium. Ez is az aktív összetevő a sok over-the-counter savkötők.

Ha úgy találja magát felbukkanó savkötők, mint a cukorkát, és gondjai gyomorégés több, mint egy-két alkalommal egy héten, vagy ha használ savkötők több mint két hét, itt az ideje, hogy az orvoshoz. Lehet, hogy a nevezett állapot GERD – gastrooesophagealis reflux betegség. Gyakori gyomorégés vezethet a hosszú távú problémákat. Ez okozhat gyulladást és szűkületet a nyelőcső. Ritka esetekben ez is vezethet a rák. De megáll a savas reflux segíthet megelőzni szövődmények a jövőben.

Itt van egy lepusztult néhány más, általánosan használt hazai jogorvoslati gyomorégés, valamint a bizonyítékok azok hatékonysága.

Nincs sok kutatás gyógynövényekkel gyomorégés. A legtöbb kutatás középpontjában egy termék nevű Iberogast. Ez történt a 9 különböző gyógynövények, beleértve a

Egyes tanulmányok kimutatták, hogy Iberogast csökkentheti gyomorégés. Nem világos azonban, amely gyógynövény keverék enyhíti a tüneteket. Plusz, borsmenta olaj valóban ronthatja a gyomorégés, így ez nem egy jó ötlet, hogy ha megvan a GERD.

A melatonin egy kiegészítő alkalmazása elősegíti az alvás, felvetődött, hogy segítsen enyhíteni a gyomorégés. De a kutatások ellentmondásosak abban, hogy hatásos e vagy bármely más gyomor-bélrendszeri tünetek.

Mielőtt úgy dönt, hogy minden gyógynövény, vagy kiegészítő, kérdezze meg orvosát. Egyes kiegészítők is lehetnek mellékhatásai, vagy kölcsönhatásba léphet gyógyszereket Ön már szed.