Gyakran feltett kérdések a dohányzásról való leszokás

A tested többet kap, mint a nikotin, ha a cigaretta füst.

Jelenleg több mint 4000 cigarettafüstben található kémiai anyagok. Néhány ezek közül is a fa lakk, a rovar méreg DDT, arzén, körömlakklemosó, és patkánymérget.

A hamu, kátrány, gázok és egyéb méreganyagok cigaretta károsítja a szervezet idővel. Ezek károsíthatják a szívet és a tüdőt. Azt is megnehezítheti, hogy íze és illata a dolgokat, és a fertőzések elleni küzdelemben.

Kilépés Dohány: Súgó az első Hard Days

Sok ember, aki belerúgott a szokás mondani ez volt a legnehezebb dolog, amit valaha is tettem. Úgy érzi akasztott cigaretta? Valószínűleg nikotinfügg.

A nikotin az összes dohánytermék. Ez átmenetileg úgy érzi, nyugodt és elégedett. Ugyanakkor, úgy érzi, éber és koncentrált.

Minél többet dohányzik, annál több nikotin meg kell jól érzi magát. Hamarosan, nem érzi a “normális” nikotin nélkül. Ez időt vesz igénybe, hogy kitörjön a nikotin-függőség. Lehet, hogy több, mint egy esélyt, hogy kilép a jó. Tehát ne add fel túl hamar. Akkor jól érzi magát újra.

A leszokás is nehéz, mert a dohányzás egy nagy része az életed. Élvezed. Lehet dohányzik, ha hangsúlyozta, unatkozik, vagy dühös. Ez része a napi rutin. Lehet csinálni nem is gondolt rá.

Dohányzás megy más dolgok is. Lehet világít, ha úgy érzi, hogy bizonyos módon vagy bizonyos dolgokat. Például

Ön is érzi, kényelmetlen és nem dohányzó időnként, vagy olyan helyeken, ahol általában egy cigarettát. Ezek az idők és helyek az úgynevezett “kiváltó”, mert kiváltó, vagy kapcsolja be, cigaretta utáni vágyat. Breaking ezek a szokások a legnehezebb része a leszokás néhány ember számára.

A leszokás nem könnyű. Gyakran csak több próbálkozás. Meg tanulni valamit, valahányszor megpróbálja. Ne feledje, hogy emberek milliói leszokni a dohányzásról a jó. Akkor lehet az egyiket!