Gotu kola: kiegészítő információk

A kiegészítők a Gotu kola növény váltak népszerű kezelés az Egyesült Államokban próbál javítani megismerés, csökkenti a fáradtságot, javítja a koncentráló, csökken a szorongás és a kitágult visszerek kezelésére. Annak ellenére, hogy a hasonló nevű, Gotu kola nem függ össze a kola dió. Nem tartalmaz koffeint.

Orális Gotu kola esetleg javítja a keringést. Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy ez segíthet a krónikus vénás elégtelenség. Ez az állapot is okozhat visszér, duzzanat a láb és a lábfej, a fájdalom és viszketés. Figyelembe Gotu kola számára 4-8 hétig úgy tűnik, hogy javítsa a tünetek. Néhányan azt gondolják, ez csökkentheti a vérrögképződés kockázatát után repülőutak, de további kutatásokra van szükség.

Néhány tanulmány megállapította, hogy a Gotu kola esetleg növeli az izomerőt, a hangulat, és a kognitív funkciókat az idős emberek. A szakértők nézett Gotu kola, mint a kezelés egyéb feltételek, mint a szorongás, májbetegség, húgyhólyag-betegség és a verőerek. Néhány korai kutatások ígéretes, de nincs elég bizonyíték sem.

Néhány tanulmány megállapította, hogy a Gotu kola krémek vagy kenőcsök megakadályozhatja hegesedés, és segít a sebgyógyulást és a pikkelysömör. Ezek a krémek segíthetnek csökkenteni striák a terhesség alatt. Ismét több kutatásra van szükség, hogy biztosan tudd.

ÉN használ kupon; Én vásárlás áruház márka; Azt üzlet akciós; Nem veszem vitaminok és kiegészítők

Optimális dózisú Gotu kola nem igazolták minden feltételt. Minőség és hatóanyagok kiegészítések lehetnek eltérőek a készítő készítő. Ez teszi, hogy nagyon nehéz létrehozni egy olyan egységes adagot. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt bevesz Gotu kola.

Nincsenek források Gotu kola mellett a növény maga. Vannak emberek esznek Gotu kola levelek saláta vagy meredek őket, hogy a tea.

Mivel nincs bizonyíték annak biztonságát, orális Gotu kola nem ajánlott gyermekek és a nők, akik terhesek vagy szoptat.

FORRÁS

Alternative Medicine Review, 2007.

Fundukian, L., szerk. A Gale Encyclopedia of Alternative Medicine, harmadik kiadás, 2009.

Mato, L. Evidence-Based kiegészítő és alternatív gyógyászat, 2009.

MacKay, D. Alternative Medicine Review, 2001.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis: “Gotu Kola.”

Természetes Normál Beteg Monográfia: “Gotu Kola.”

Wattanathorn J. Journal of Ethnopharmacology, 2008.