ginkgo biloba kiegészítő információkat

A több ezer éves, elhagyja a Ginkgo biloba már egy közös kezelés kínai orvoslás. Az Egyesült Államokban számos vegye ginkgo kiegészíti a reményt, hogy javítja a memóriát és élesíti gondolkodás.

Ginkgo javítja a vér áramlását az agyba, és antioxidánsként működik. Ezek a hatások lefordítani néhány előnye az egyes egészségügyi problémák, de az eredmények vegyesek voltak.

Egyes tanulmányok azt találták, hogy az egészséges emberek, ginkgo esetleg szerényen fokozza a memória és a kognitív sebességet. Más vizsgálatok nem találtak előny.

Számos Ginkgo vizsgálatok kimutatták, hogy ez segíthet a memória problémák által okozott demencia vagy Alzheimer-kór. Úgy tűnik, hogy segít megelőzni a progresszió demencia tünetei, különösen, ha a demencia Úgy gondolják, hogy az eredmény az atherosclerotikus érbetegség. Úgy tűnik, nem a demencia vagy Alzheimer azonban.

Van jó bizonyíték, hogy a ginkgo lehet enyhíteni láb fájdalom okozta eltömődött artériák. Ez hozzájárulhat ahhoz is, néhány más keringési problémák. Ezen túlmenően, a ginkgo enyhítheti a PMS tünetek, mint a mellek érzékenysége és hangulati változások.

A kutatók vizsgálták a ginkgo sok más körülmények között, beleértve a ADHD, depresszió és más pszichológiai betegségek, sclerosis multiplex, és a fülzúgás egy vaszkuláris eredetű. Néhány ember is használ ginkgo, hogy megakadályozzák a nagy magassági betegség, bár tanulmányok még nem hozták létre, hogy ez hatásos erre. Sok felhasználási ginkgo ígéretesnek mutatkozik, de több kutatás kell tenni.

ÉN használ kupon; Én vásárlás áruház márka; Azt üzlet akciós; Nem veszem vitaminok és kiegészítők

Nincs egységes adag ginkgo biloba kiegészítők. Azonban az orvosi vizsgálatok, szinte minden klinikai vizsgálatokban használt standardizált Ginkgo, standardizált 24% flavon-glikozidok és 6% terpén-laktonok. A közös dózis a demenciában szenvedők 40 milligramm, hogy kivonat naponta háromszor. Javítására kognitív funkciót az egészséges emberek, a tanulmányok között használt 120 milligramm és 600 milligramm a kivonat naponta.

Nem számít, hogy miért éppen használt ginkgo, szakértők szerint kezdődik alacsony dózisban (120 milligramm naponta) és fokozatosan növekvő. Kérjen tanácsot orvosától.