genitális szemölcsök (humán papillomavírus) -Ha hívni egy orvos

Hívja fel orvosát, ha bármilyen a következő tünetek

A egyéjszakás. A nyári kiruccanás. Egy új szerelme kéri a szexuális történetét. A hosszú távú partnere bevallja csalás van. Minden ilyen teheti meg csoda, “Van, STD ?; Így ellenőrizze az öv alatt. Nem viszketés. Nem sebek. Nem furcsa szivárgó vagy funky szagokat. Nem fáj, ha pisilni. Semmi sem nyilvánvaló, hogy lenne elküldjük az orvos. ez azt jelenti, hogy jól vagy, igaz, nem egészen. lehetséges, hogy egy STD és nem tud róla. Néha a tünetek enyhék. Néha a …

A nemi érintkezéstől, amíg meg nem vizsgálta az orvos.

A gyermek kaphat genitális szemölcsök több szempontból is. Az a gyermek, akinek genitális szemölcsök értékelni kell az orvos, hogy megtudja az okát, és hogy értékelje a lehetséges szexuális visszaélés.

Ritka esetekben, a csecsemők alakulhat szemölcsök a gége (gége papilloma), amely a torokban, expozíció HPV szülés közben.

Egy orvos kell értékelnie szemölcsök vagy egyéb tünetek arra utalnak, hogy a fertőzés a humán papilloma vírus (HPV) vagy más szexuális úton terjedő fertőzés (STI). A nemi érintkezéstől, amíg meg nem vizsgálták. Ha van egy STI, elkerülni a szexuális érintkezés megakadályozására a vírus terjedésének.

Néha, szemölcsök elmehet a saját. Ha genitális szemölcsök, orvosa figyelje a feltétel nélkül orvosi kezelést. Ez az úgynevezett éber várakozás. Ez az időtartam változhat a néhány nap vagy hét, esetleg hónap.

A hossza az éber várakozási idő alapján

Általában a háziorvos vagy a következő egészségügyi szakemberek tudja állapítani, hogy van genitális szemölcsök

Terápia során szükség lehet a szakember, például egy

Ahhoz, hogy felkészüljenek a találkozó, így a legtöbbet a találkozó.

Sebek, duzzanatok, kiütések, hólyagok, vagy szemölcs vagy annak környékén a nemi szervek vagy anu; Égő érzés, fájdalom, vagy súlyos viszketés, míg urinatin; A nők esetében a rendellenes hüvelyi folyás illata ba; A férfiak esetében rendellenes folyás péniszét

A súlyossága a tünetek; A progresszió a probléma, ha nem kezelik; A kockázatok és előnyök a várakozás; A kor és a kórtörténetét.

Nurse practitione; Orvos Assistan; Belgyógyász

Nőgyógyász; Urológus; Bőrgyógyász.