genitális herpesz kezelés áttekintése

A kezelés nem gyógyítja a genitális herpesz. De lehet enyhíthetik a kellemetlen herpesz sebek és felgyorsíthatja a gyógyulást.

Gyógyszerek, hogy hólyagok és sebek kevésbé fájdalmas, és gyorsabban gyógyulnak, vagy segít megelőzni a járvány. További információkért lásd: Orvosi; Otthoni kezelés, mint a vevő meleg sitz fürdők és viselt pamut fehérneműt, hogy segítsen sebek gyógyulását. További információkért lásd: otthoni kezelés; Lépéseket, hogy megakadályozza a terjedését a genitális herpesz. Ezek közé tartozik elkerülve a szexuális érintkezés, ha Ön (vagy partnerének) tünetei, vagy kezelik a genitális herpesz. További információkért lásd a megelőzés.

Lehet hallani az egyes szavak és kifejezések követik, mint megtudjuk, a genitális herpesz. Azért választottuk néhány, nyilvánvalónak tűnik, de némileg eltérő a jelentése keretében a genitális herpesz. Például előfordulhat, hogy hiszed, hogy mi nemi szervek, de olvasd el a meghatározást; Antibodie; Az antitestek fehérjék, hogy kering a szervezetben. Amikor egy személy van kitéve egy új kórokozó (vírus vagy baktérium), az immunrendszer hozza létre specifikus antitestek érte. Amikor egy antitest …

A kezelés