frostwort: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Ciste du Canada, Szuhar canadensis, Frost Plant, Frostweed, HĂlianthème du Canada, Helianthemum, Helianthemum canadence, Rock-Rose, Sun Rose.

Frostwort egy gyógynövény. A részek növekszik a föld felett alkalmaznak arra, hogy a gyógyszert; Az emberek frostwort az emésztési problémák; Frostwort néha alkalmazható közvetlenül a bőrön fekélyek.

Frostwort segíthet csökkenteni a bőr fájdalom és duzzanat (gyulladás), valamint van egy szárító (összehúzó) hatása a szövetekben.

Elegendő bizonyíték fo; Emésztési problémák; A bőr fekélyek, ha közvetlenül; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát frostwort e célra.

Nincs elég információ tudni frostwort biztonságos, vagy mi a lehetséges mellékhatások lehetnek; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Nem tudunk eleget használata frostwort terhesség alatt és a mell -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja.

Jelenleg nincsenek információk FROSTWORT interakciók

A megfelelő adag frostwort számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok frostwort. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Grünwald J, Brendler T, Jaenicke C. NDK a növényi gyógyszerek. 1. ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió