fitness ruházat és felszerelés – téma áttekintése

Egyes tevékenységek igényelnek speciális felszerelést, és a tanulás a vásárlás fogaskerék az Ön felelőssége, amit megtanul a sport, illetve tevékenység. Mindig a biztonsági felszerelés ajánlott az Ön által kiválasztott tevékenység, mint például egy sisakot, és térdvédőt. Ismerje meg a használatát és megfelelő illeszkedést az ilyen biztonsági berendezések.

Próbálja ki a cipő a végén a nap, amikor a lábad a leginkább duzzadt; Ha a cipő betét vagy ortopédiai, tesztelni őket a különböző cipők; Viseljen a típusú zoknit, amit a leggyakrabban viselni a cipőt; Mindkét lába mérjük. A láb méretű lehet változtatni, ahogy öregszünk. Gyakran az egyik láb nagyobb, mint a másik. Cipő kell szerelni a nagyobb láb.

A réteg legközelebb a bőrt kanóc nedvességet távol a testétől; Egy másik réteg kell biztosítani a meleget (ha szükséges), és támogatja, hogy mindig kényelmes, ahogy mozog; A legkülső réteg kell védelmet nyújt a szél és az eső (kapaszkodás nélkül izzadság mellett a bőrt).

Szerezd meg a megfelelő cipőt a tevékenység, különösen az aerob tevékenység. Cipő Ajánlott futás, gyaloglás, túrázás, vagy különösen a sport olyan funkciókkal, hogy fogja a lábát kényelmes és jól támogatott, hogy e tevékenységet. Cserélje a cipő gyakran, ha a rendszeres testmozgást. Vásárláskor cipő

Nem kell vásárolni speciális ruházatot gyakorolni, amíg Ön a lehető legkényelmesebb legyen. Ruhát, ami légáteresztő (lehetővé teszi a levegő áramlását a ruhát, és a test körül). Több fény rétegek gyakran jobban működnek, mint egy nehezebb réteg. Minden réteg egy célt szolgál

Ha olyan helyen tartózkodik, ne feledkezzünk meg a napot. Használjon fényvédő és úgy használja

Kalap széles 10 cm (4 in.) Karimázva hogy fedezze a nyak, a fül, a szem, és a fejbőr; Napszemüveg UV-védelem; Ruházat kezelt napvédő.