fibromyalgia fájdalom

fibromyalgia Trends

Akár tapasztalt fájdalmas érzékeny pontok, mély izomfájdalom, krónikus fejfájás, hátfájás végtelen, vagy nyaki fájdalom, tudod, hogy fibromyalgia érez. Emberek fibromyalgia fájdalmat módon senki nem tudja igazán megérteni.

Kevesebb fájdalom, több energia: Lásd Fibromyalgia-barát gyakorlatok

A fájdalom kellemetlen érzés a testedben, mely figyelmezteti, hogy valami nincs rendben. Bár ez az érzés a test módon figyelmezteti az agy, hogy van egy probléma, miután ez megy hetek vagy akár hónapok, fájdalom részévé válik a létét. Ezen a ponton, nem csak a fájdalom tünete, hogy valami nincs rendben, de a fájdalom lesz a betegség maga.

Fibromyalgia kapcsolatos fájdalom fájdalom okozza, hogy fáj az egész. Lehet, hogy fájdalmas “trigger pontok” helyeken a szervezetben, hogy fáj, nem számít, milyen gyógyszereket szed. Hogy az izmait úgy érzik, már túlterhelt vagy húznak, még ha nem gyakorolják. Néha a izmok rángatózik. Máskor égeti vagy fáj mély szúró fájdalom. Egyes betegek fibromyalgia fájdalom és fájdalomérzet az ízületek körül a nyak, váll, hát, és a csípő. Ez a fajta fájdalom megnehezíti aludni, vagy gyakorlására.

Durván 20 féle idegvégződéseket a bőr, hogy megmondja, ha valami meleg, hideg, vagy fájdalmas. Ezek idegvégződések átalakítani mechanikai, termikus vagy kémiai energiát elektromos jeleket továbbítson az agy és a gerincvelő – is ismert, mint a központi idegrendszer vagy a CNS-ben. Ezek a jelek utazni területeken a központi idegrendszer, ahol érzékelni az ingerek, mint a fájdalmas érzés, hogy tényleg úgy érzi – olyan érzések, mint perzselő, égető, lüktető, vagy lüktető.

A kutatások azt mutatják, hogy a társult fájdalom fibromyalgia okozza a “hiba”, ahogy a test folyamatait fájdalom. Ez hiba eredményez túlérzékenység az ingerekre, amelyek általában nem fájdalmas. Szerint a National Institute of Arthritis és izomrendszer és bőrbetegségek (NIAMS), a kutatások kimutatták, hogy az emberek a fibromyalgia csökkentette a vér áramlását az agy, amely rendszerint segít a szervezet foglalkozik a fájdalom.