fiatalkori fibromyalgia kezelések és gyógyszerek

A multidiszciplináris megközelítés, amely magában foglalja az orvosok, pszichológusok és rehabilitációs szakemberek és kínál, mely a farmakológiai, kognitív viselkedési és fizikai beavatkozások, valamint a betegek az oktatás, bebizonyosodott, hogy a leghatékonyabb kezelésében gyermekek és tizenévesek fibromyalgia.

Gyógyszerek segíthet csökkenteni a fájdalmat, fibromyalgia és javítja az alvás. Adatok a gyógyszerek használata a kezelés a fiatalkori fibromyalgia korlátozottak. Azonban, olyan szerek, amelyek azt mutatták, haszon felnőttek is volna használni a gyermekek, és néha hatásos. Közös döntések közé

Gyógyszerek

Kognitív viselkedési terápia (CBT) egy olyan beavatkozás, amely már jól tanulmányozták a krónikus fájdalom kezelésére a gyermekek, és azt találtuk, hogy csökkentse a fogyatékosság és a depresszió. CBT összpontosít bőrűek fibromyalgia kezelni a fájdalmat adaptív megküzdési képességeit. Ezek közé tartozik a relaxációs kezeléseket, figyelemelterelés, tevékenység ingerlés, ütemezés kellemes tevékenység, problémamegoldás, és cseréje negatív és katasztrofális gondolatok több nyugtató és reális értékelést.

A kognitív viselkedésterápia

A gyermekek és serdülők esetében, fibromyalgia, a szülők általában részt vesz valamilyen CBT ülések tanulni, hogyan kell edző, és támogatja a gyermekek alkalmazzák ezeket megküzdési készségek otthon.