fehér köpeny hipertónia egy hosszú távú probléma?

Lehet, hogy a fehér köpeny hipertónia. Fehér köpeny hipertónia akkor jelentkezik, amikor a vérnyomás mérés az orvos irodájában magasabbak, mint azok a többi beállítást, például az otthoni. Úgy hívják, fehér köpeny hipertónia, mert az egészségügyi szakemberek, akik a vérnyomását néha viselnek fehér köpenyt.

Azt gondolták, hogy a fehér köpeny hipertónia okozta stressz, hogy orvos találkozókat hozhat létre. Miután otthagyta az orvosi rendelő, ha vérnyomása normalizálódott, a gondolat az volt, hogy nem volt probléma.

Azonban egyes orvosok úgy vélik, hogy a fehér köpeny hipertónia lehet jelezni, hogy te kialakulásának kockázata a magas vérnyomás, mint a hosszú távú állapotban. A szív- és érrendszeri kockázatokkal jár a fehér köpeny hipertónia lehet valamivel magasabb, hogy normális vérnyomás minden alkalommal. Ugyanez igaz lehet azok számára, akik elfedi a magas vérnyomás, ami azt jelenti, hogy a vérnyomás normális az orvosi rendelő, de a tüskék időszakosan mérve egyéb beállításokat. Úgy tartják, hogy még átmeneti emelése a vérnyomás tölthet be egy hosszú távú probléma.

Ha fehér köpeny hipertónia, beszéljen orvosával arról, otthoni monitorozása Ön állapotát. Az orvos kérheti, hogy viseljen egy vérnyomásmérő (ambuláns vérnyomásmérő) akár 24 órán át követni a vérnyomás napközben, valamint alvás közben. Ez segít eldönteni, hogy a magas vérnyomás csak akkor jelentkezik az orvos irodájában, vagy ha ez egy tartós állapot, amelyet kezelni kell.

Val vel

keresse fel orvosát