ételek harcolni fáradtság

Fáradt. Lecsapolt. Pooped. Nem számít, hogy hogyan kifejezés azt, akkor üt, és kell, hogy dob fel energiával.

A teljes kiőrlésű bagel sajttal; Gabona gyümölcs és yogur; A teljes kiőrlésű pirítós mogyoróvaj és frui; Kemény tojás szeletelt teljes kiőrlésű gödör; Rántotta, pirítós, és frui; Zabpehely mazsolával

Általában jelentett több nő, mint férfi, lassúsága lehet sok oka. De a szakértők szerint a rossz táplálkozás egy nagy bűnös. “Az étel valóban testünk üzemanyag”, mondja Cindy Moore rendező táplálkozás terápia A Cleveland Clinic. “Mi úgy döntünk, mint a mi üzemanyag fog teljesen hatnak a testünk.

Itt van, amit a szakértők mondanak róla, hogy a szervezet megkapja a megfelelő üzemanyag, amikor szüksége van rá.

Az elején a nap, a legtöbb ember kötőjel ki munkahelyi vagy iskolai gondolkodás nélkül, hogy testük táplálkozási igényeinek. Kinek van ideje enni reggel egyébként?

Mary Ellen Camire, PhD, egyetemi tanár az élelmiszer-tudomány és az emberi táplálkozás, a University of Maine azt mondja: “A reggeli egyszerű ételek elfelejteni. De ha az emberek reggeli kihagyása, és megtalálja ők fáradt délelőtt, akkor itt az ideje, hogy újra értékeli, hogy a szokást. ”

A kutatások azt mutatják reggeli növeli az éberséget és a koncentrációt, segít ól font megakadályozza a túlevés a nap folyamán, és megakadályozza az elhízást, a cukorbetegség és a szívbetegség.

Ahhoz, hogy ezeket az előnyöket, és előkészíti a testet a nap, az Academy of Nutrition és Táplálkozástudományi ajánlja étkezési szénhidrátok az energia és fehérje állóképességet. Néhány gyors lehetőségek közé

A nagyon elfoglalt méh, Camire mondja reggeli bárokban, fagyasztott omlettek, reggeli szendvicsek, zabpehely csomagokat, és a teljes kiőrlésű gabonafélék az előre csomagolt műanyag tál jó választás eszik útközben. Légy tudatában, mégis, a cukor- és zsírtartalma a reggeli étkezés. A tanulmány megállapította, hogy a Pediatrics gyerekek, akik ettek a cukros reggeli volt éhesebb és többet evett ebédre.

Az egészséges táplálkozás nem hagyja abba a reggeli étkezés. Egy jól kiegyensúlyozott étrend egész nap egy alapvető forrás a tartós energia.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves