ételallergiák: tippek a biztonságos főzés

Allergia Trends

Mindig játszani, hogy biztonságban, ha főzhetnek, hogy valaki egy ételallergia. Az alábbi néhány egyszerű lépéseket, hogy a konyhában egy finom, hibamentes övezetben.

Shop óvatosan. Ha vásárolni csomagolt élelmiszerek, olvassa el a címkéket, hogy ha van az allergia kiváltó bennük. Vállalatok kötelesek mondani, vagy annak közelében a címkén, ha egy élelmiszer tartalmaz tej, tojás, hal, kagyló, diófélék, földimogyoró, búza, szója vagy.

Ne kockáztassunk. Ha az a személy, te főzés volt egy súlyos reakció, hogy még nyomokban élelmiszer, akkor érdemes tartani, hogy a házból teljesen.

Címkézze fel élelmiszert. Mark élelmiszerek “biztonságos” vagy “nem biztonságos”, mielőtt tárolja őket. Írja be a két szó, két különböző színű toll, mint egy vizuális emlékeztetőt.

Szervezze meg a kamra és a hűtőszekrény. Használjon különböző polcok biztonságos és nem biztonságos élelmiszerek, és tárolja minden zárt konténerekben.

Fontos része az allergia-ellenőrzés, hogy mossa meg a kezét gyakran. Mielőtt elkezdené a főzés, tisztítsa meg szappannal és meleg vízzel. Csináld között ismét főzés nélkül a problémát az élelmiszer.

Ne használjon antibakteriális gél, mert nem távolítja el az allergia kiváltó.

Győződjön meg róla, nem véletlenül kap allergia kiváltó be az ételt már készül. Ez néha csúszik a főző berendezések használata. Vedd ezeket a lépéseket

Néhány ember allergiás lehet kapni a reakció az élelmiszer fehérje kerül a levegőbe, a gőz vagy gőz sütés közben. Ezek ritkák és általában enyhék. Győződjön meg arról, érzékeny ember marad távol a konyhában főzés közben és után 30 percig.

Bozót a konyhaasztalon, és számlálók után elkészíti, és eszik. A család tagjai is mossanak kezet, mielőtt és miután esznek.

FORRÁS

Ételallergia és anafilaxia Network: “Ételallergia Tények és statisztikák a US”

Ételallergia kezdeményezés: “Élet ételallergia: otthon.”

Gyerekek ételallergia Alapítvány: “8 tipp elkerülésére veszélyét.”

KidsHealth: “ételallergia”.