Emlékszem érzés kövér 10 éves

Christine Vivier emlékszik, hogy 10 éves, és az érzés kövér. Emlékszik édesanyja fogyókúrák és a mindig “elégedetlen a súlyát”.

Ő volt a szeretet-gyűlölet viszony étellel a legtöbb élete, de most, mint az anya egy két éves kislány, ő azt akarja, hogy adja át egy új levél.

Személyes tragédia is szerepet játszott. Her bonviván após meghalt előtte szívrohamban 2013 Megpróbált CPR, de hiába.

Christine, 32, Edinburgh, azt mondja, a fogyás terv segített változtatni a hozzáállást, hogy az élelmiszer- és cseppentve neki egy új elvek szerint élni.

Hol hallott a terv?

Egyél kisebb adagokat “,” napi 5 “és a” 150 perc testmozgás “váltak a mantrák az ő új, egészségesebb életmód.

A 12 hetes terv, elvesztette közel 10 kg (1.6st) és azt mondja, hogy úgy érzi, sokkal magabiztosabb, energikus és boldogabb, mint valaha.

Én torkig fogyókúrák, mivel úgy éreztem, ők túlságosan a fogyás, hanem a hosszú távú egészségét. A fogyás tervet értelme – ez volt a kisebb módosításokat és a fejlődő egészséges szokások. Ez szükséges, hogy működjön a család is, így nem is lehet túl zavaró. A szabályok a terv egyszerű és könnyen követhető: csökkenti az adagok mérete, enni öt adag gyümölcsöt és zöldséget naponta, és a testmozgás, és 150 percig tart.

A kapucsínó lepényeket a szokás kellett törni. Már volt egy negatív kapcsolat ételek egész életemben. Emlékszem, 10 éves, és az érzés kövér, és ez folytatódott én tizenévesen. Emlékszem anyukám folyik fogyókúrák és a mindig elégedetlen a súlyát. Van egy két éves kislány, és én nem akarom, hogy menjen át ugyanezt. 2013-ban, apám-in-law meghalt szívrohamban, amikor ő volt 58. Ez volt a második szívroham. A férfi volt az egyik, amikor ő volt a 42. szívott, és szerette az ételt. Kellett neki CPR, de meghalt, közvetlenül előttünk. Ez volt elég traumatikus. Szeretném megváltoztatni, mert nekem, a lányomnak, és a családom.

Saját kezdő súly 69kg, és én elvesztettem majdnem 10kg. Még mindig megy, mert szeretem a kerek számokat, és szeretnék elérni 10kg. Ez a kör alak tart engem motivált. Nagyszerűen érzem magam! Mehetek én szekrénybe, semmit. Megvan több bizalmat, több energiát és én általában boldogabb ember.

Igen, nagyon hasznos. Szoktam enni egy csomó junk food. Elmentem a fogyás fórum és a kiküldött róla. Kaptam sok biztató válaszokat mentén “akkor jöttem, hogy a megfelelő helyre”.

Miért döntött úgy, hogy lefogy?

Biztos voltam benne, kaptam 150 perc edzés hetente, és megpróbáltam többet mozogni általában. Az elején úgy éreztem, annyira zavarban, minden lógott ki. Én 03:57 fut heti, cross-training egy nap egy hét és egy ciklus a hétvégén. Nem volt mindig könnyű beilleszkedni körül szülői feladatokat. Én most képzés egy fél maratont.

Azt tervezik az ételt egy hétre előre, az Intelligens Receptek. Ez fantasztikus, olyan sok receptet. Azt is használják a MyFitnessPal app, hogy a saját receptek. Biztos voltam benne, ettem eszik sok zöldséget étkezéskor. Azt is mérlegelni élelmiszer és kidolgozta a kalória adagonként az alkalmazást. Megszokni kisebb adagok nagy változást a súlyomat.

A férjem lefogyott is, annak ellenére, hogy nem követi a terv, és a lányom szereti eszik zöldséget. Amikor mentünk nyaralni, tettem a terv tartásba. Nem számít kalória, de én csak alkalmazott elvek a terv.

Mikor használjuk, hogy az az én édesség utáni vágyat, azt érzem, nagyon bűnös. A terv segít összpontosítani a pozitív és tanulhatnak slip ups. Megtanulják, hogyan kell azonosítani a ravaszt. Vagyok egy érzelmi evő és csokoládé gyengeségem, úgyhogy igyekszem nem rendelkezik a házban. Meg kell találni az egészségesebb élelmiszer-swap és alternatívák az Ön kényelmét eszik. Most, amikor úgy érzem, egy vágy jön, hanem az evés, csak megy a futás vagy séta.

Én töltötte az élelmiszer és a testmozgás diagram minden este. Azért tartottam meg az éjjeliszekrényen. Én meg vissza egy pár közülük, amikor szükségem volt egy lökést. Ők egy nagyszerű módja annak, hogy milyen messzire jutottunk. Változás nem egyik napról a másikra – testünk változik gyorsabban, mint a fejekben. Hogy megakadályozzák magam unatkozik, szerettem volna egy napot a kalória. Azt is létrehozott sok mini célokat az út mentén, mint a képzés futni 10km. Próbál fogyni, mint, hogy egy kapcsolatban: ha állandóan újra kell értékelni és friss maradjon.

Mennyit veszít?

Miután a terv végig, fogyás és a futás 10km minden valóban növelte az én saját hit. Olyan, mintha egy ilyen eredmény. Több mint az elmúlt 12 hétben, már megfordult az életem. Senki sem veheti el tőlem.

16/10 /

16/10 /

Unja jojó fogyókúra, Andy próbálta 10 táplálkozás 50 nap a reményben, hogy egy tudott ragaszkodni az élethez.

Phil azt mondja, a fogyás tervet hagyta érzés egészségesebb, fittebb és magabiztosabb

Megtalálták a fogyás közösség hasznos?

Erő és rugalmasság podcast sorozat, és kap egy ingyenes személyi edző

Fogd a futás, hogy a következő szintre az új podcastok a Couch, hogy 5K diplomások

Milyen testmozgás csináltál a terv?

Hogyan tervezi az étkezést?

Hogyan alakult ki a következő terv hatása a családi élet?

Hogyan kezeled sóvárgást?

Hogyan maradsz motivált a terv?

Hogyan éltek a terv változott akkor?

Megpróbáltam 10 táplálkozás 50 napos

Én a fogyás tervet kétszer ”

Erő és Flex

5K + futó podcastokat a C25K diplomások