élő koszorúér-betegség

Szívkoszorúér-betegség (CHD) komoly komplikációkat okozhat. Azonban, ha kövesse orvosa tanácsát, és elfogadja az egészséges életmód, akkor megakadályozhatja vagy csökkentheti annak kockázatát,

Életmódbeli változások és gyógyszerek segítségével szabályozhatjuk CHD. Az életmódbeli változások közé követően az egészséges táplálkozás, a fizikai aktivitás, az egészséges testsúly, dohányzásról való leszokás, és kezelése a stressz.

További információ a életmódbeli változások és a gyógyszerek, menj a “Hogyan szívkoszorúér betegséget kezelik?”

Folyamatban lévő Care

Szorosan együttműködik az orvos, hogy kontrollálják a vérnyomást, és kezelheti a vér koleszterin és vércukorszintet.

Heart Attack Figyelmeztető jelek

A vérvizsgálat úgynevezett lipoprotein panel fogja mérni a koleszterin és triglicerid szinteket. Egy éhomi vércukorszint ellenőrizni fogja a vércukorszintjét, és azt mutatják, hogy te veszélyeztetett vagy cukorbeteg.

Ezek a vizsgálatok azt mutatják, hogy a kockázati tényezőket ellenőrizték-e, vagy az orvos kell, hogy módosítsa a kezelést a jobb eredményeket.

Beszélje meg orvosával, hogy milyen gyakran kell ütemezni vizit vagy vérvizsgálat. Közötti látogatások, forduljon orvoshoz, ha bármilyen új tünet, vagy ha a tünetek rosszabbodnak.

CHD emeli a kockázatot a szívroham. Ismerje meg a jelek és tünetek a szívroham, és hívja a 911-et, ha a fenti tünetek bármelyikét

A tünetek is lehetnek alvászavarok, kimerültség (fáradtság), és erőtlenség.

Az angina tüneteit hasonló lehet a tüneteket, a szívroham. Anginás fájdalom általában tart csak pár perc, és elmegy a többit.

Mellkasi fájdalom vagy kellemetlen érzés, hogy nem megy el, vagy változik a megszokott mintát (például, gyakrabban fordul elő, vagy közben pihenő) jele lehet a szívroham. Ha nem tudja, hogy a mellkasi fájdalom angina vagy szívroham, hívja a 911-et.

Legyen az emberek látni rendszeresen tudja, hogy veszélyben a szívroham. Kérhetnek sürgősségi ellátást, ha hirtelen halvány, összeomlás, vagy egyéb súlyos tünetek.

Élet a CHD okozhat félelem, szorongás, depresszió és a stressz. Lehet aggódni szívproblémák vagy hogy életmódbeli változások, amelyek szükségesek az egészségre.

Beszélni, hogy hogyan érzi magát az egészségügyi csapat. Beszélt egy szakmai tanácsadó is segíthet. Ha nagyon depressziós, az orvos ajánlhat gyógyszereket vagy egyéb kezelések, amelyek javíthatják az életminőséget.

Csatlakozás a betegeket támogató csoport segít alkalmazkodni élő CHD. Láthatjuk, hogy más emberek, akik ugyanazt a tünetek megbirkózott velük. Beszélje meg orvosával, hogy a helyi támogató csoportok, vagy ellenőrizze, melynek területe orvosi központ.

Támogatás a család és a barátok is segíthet enyhíteni a stressz és a szorongás. Hagyd, hogy a szeretteit, hogy mit érzel, és mit tehetünk, hogy segítsen.

Yaskary elveszítette az anyját, apját, és nagynénje szívbetegség. És tudta, hogy az élete nem lesz kivétel, ha nem intézkedett. 49, úgy érezte, egy enyhe mellkasi fájdalom, és órával később ment ötszörös bypass. Ha csak az egyik kockázati tényező növeli annak esélyét, a szívbetegségek, valamint Yaskary tudja élete megmenekült, mert megértette a kockázatot ő örökölte. Ma ő büszke arra, hogy vigye a hírét szívbetegség a nők. Neki, a heg a mellét szolgál az élet szimbóluma.

A szív igazság egy országos kampány a nők mintegy szívbetegség és szponzorálja theernment része theernment.

Eileen volt két csomag a napi dohányos 28 éve. Amikor szívrohamot, a sebész kinyitotta mellét, és talált egy 98 százalékos elzáródása, és az ő artériák szétesett. Eileen nem érintette a cigarettát, mivel ezen a napon. A szívbetegség megelőzhető, és minden nő az erő, hogy csökkentse az ő kockázati tényezők. Eileen, minden nap ő tölt – mint önkéntes tűzoltó és EMT, és fiával és unokái – egy ajándék.

A szív igazság egy országos kampány a nők mintegy szívbetegség és szponzorálja theernment része theernment.

Érzelmi problémák és támogatás

Több mint 100 a közösség tagjai gyűltek össze a Klinikai Központ a Bethesda, MD, hogy felhívják a figyelmet a nők és a szívbetegség. A tömeg alakult egy hatalmas emberi szív tiszteletére Országos Wear Red Day, amely kerül sor minden évben az első péntek február. Hangszórók A rendezvényen Dr. Francis Collins, a rendező az, Dr. Gary H. Gibbons, a rendező a NHLBI; Dr. Griffin Rodgers igazgatója, a National Institute of Diabetes and Digestive és vesebetegségek, Dr. Janine Clayton, a Hivatal igazgatója a kutatás Női Egészség és Dr. John Gallin igazgatója, a Klinikai Központ. További információ a szívbetegség, keresse fel a NHLBI honlapján. Ha megosztod ezt a videót a Twitter, használja #NationalWearRedDay.

Ez tárgyalja a NHLBI a Exome szekvenálás Project. Tette lehetővé az amerikai és a helyreállítás újbóli törvény 2009, a projekt előírt hat díjat öt tudományos intézmények azonosítani a genetikai kapcsolatot a szív, a tüdő és a vér betegségek. Egyedi vizsgálatok a kritikus egészségügyi problémák, mint a szívroham, stroke, COPD (krónikus obstruktív tüdőbetegség), magas koleszterinszint, magas vérnyomás, túlsúly és az elhízás, és a többiek.

Ez leírja, szívkoszorúér-betegség (CAD), a tünetek és a szövődmények, és módon kezelni CAD kockázati tényezők.

CAD, vagy más néven a szívkoszorúér-betegség, a vezető halálok a férfiak és a nők az Egyesült Államokban. CAD akkor történik, ha a plakk alakul ki az artériákban a szív. A plakk szűkíti az artériákat, és csökkenti a vér áramlását a szívizom. Ez ahhoz vezethet, angina (mellkasi fájdalom vagy diszkomfort), szívinfarktus, szívelégtelenség, vagy aritmia (szabálytalan szívverés).

A jó hír az, hogy az életmódbeli változások és a gyógyszerek segítségével szabályozhatjuk CAD kockázati tényezők és megakadályozzák vagy késleltetik a betegség. Az életmódbeli változások közé tartozik a dohányzás abbahagyása után az egészséges étkezési tervet, az egészséges testsúly, és a fizikai aktivitás.

További információt élő és kezelése CAD, menj az egészségügyi témák szívkoszorúér-megbetegedés cikket.

Kapcsolódó igazgató üzenete

Amikor egy szívroham történik, minden késedelmes kezelés akár halálos is lehet.

Ismerve a figyelmeztető tünetei szívroham és hogyan tegyen lépéseket az életmentő lehet, vagy valaki másé.

A NHLBI létrehozott egy új sorozat az informatív, könnyen leolvasható szívroham anyagokat, hogy segítsen a közvélemény jobban megértse a tényeket a szívinfarktus és hogyan kell cselekedni gyorsan megmenteni egy életet.

A linkre kattintva letöltheti vagy megrendelheti NHLBI új szívroham anyagok

“Ne egy esélyt a szívroham: ismeri a tényeket, és cselekednünk Fast” (elérhető spanyolul)

“Heart Attack: Ismerje a tünetek. Cselekszik.”

“Ismerje meg, mi a szívroham Olyan mint-It lehetne megmenteni az életét”