élő CPAP

CPAP egy hosszú távú kezelést. Ahhoz, hogy a teljes előnyeit CPAP, használja minden alkalommal alszol-közben alvások és éjszaka. A legtöbb ember használja CPAP legalább 7,5 órát minden este a legjobb eredményeket.

CPAP gép kicsi, könnyű, és viszonylag csendes. Akkor vegye meg a gépet, amikor utazik.

Tudva, hogyan lehet fenntartani a CPAP készülék fontos. Azt is meg kell látni az alvás specialista folyamatos ellátást, mint ő vagy ő tanácsolja.

Fenntartása a CPAP készülék

Ahhoz, hogy megfelelően fenntartani a CPAP készülék, lásd a használati útmutatót, vagy kérdezze meg a hazai szolgáltató berendezés, hogyan kell gondoskodni a gép.

Első Folyamatos ápolás

A készülék egyes részein szükség a napi vagy rendszeres gondozás és takarítás. Például, ha a gépnek van egy párásító, akkor valószínűleg szükség van, hogy tisztítsa meg naponta. Azt is ki kell cserélni a gép egyes részein idővel.

A hazai szolgáltató berendezés képesnek kell lennie arra, hogy a kínálat csere szűrők, maszkok, és a tömlőket a gép számára.

Ha úgy gondolja, hogy probléma van a CPAP gép, hívja haza berendezések szolgáltató. Ne próbálja megjavítani magát.

Egy kis lyuk a legtöbb gép teszi ki a levegő, amit kilégzéskor (fújja ki a levegőt), és tartja a levegő friss. Ez nem hiba, a gép, és ne próbálja, hogy ellepje.

Sok embernek van kérdése, amikor először kezdi el használni a CPAP. Beszélje meg az alvás szakértője, hogyan kell kezelni követ kérdésekre. Ő tud válaszolni néhány kérdést, de az otthoni berendezések szüksége lehet foglalkozni másokkal.

Kérdezze meg alvás specialista ajánlani otthoni berendezések szolgáltató, hogy van egy csomó tapasztalat CPAP. Továbbra is együttműködik az alvás szakértője, ahogy alkalmazkodnak CPAP.

Az alvás specialista kérheti, hogy a menetrend egy következő látogatás után körülbelül egy hónappal elkezdi használni CPAP. Ő akar majd látni, hogy milyen jól igazodik, kezelés. Ezt követően, akkor lehet, hogy követ ellátás minden 6 vagy 12 hónap.

A legtöbb CPAP gép rögzíti az időt használja ezeket a számítógépre kártyát. Az alvás specialista kérheti, hogy a kártyát, hogy milyen jól csinálsz.

Során követ látogatások, az alvás szakértője, hogy módosítani kell a légnyomás beállítása a CPAP készülék, ha

Során követ látogatások, közölje alvás specialista, ha nem elégedett a CPAP készülék. Ő arra utalhat, hogy másik gépet, amely jobban működnek az Ön számára.

Alvászavarok és elégtelen alvás: egészség javítása révén Research