elkezdeni

3. április 2000 (Nederland, Colo.) – Jill Forrest, mellrákot diagnosztizáltak 1994-ben kérte, hogy továbbra neki edzés rutin, de nem találta meg irányelveket gyakorlása után a mellét. Ezért úgy döntött, hogy betöltse az űrt maga. Forrest együttműködött ő személyi edző és a sebész, hogy hozzon létre egy 50 perces gyakorlat videó mellrák túlélők. A videó, az úgynevezett “jobb, mint korábban,” funkciók Forrest és más túlélők igazoló három különböző edzésprogram kialakítása különféle szakaszaiban a helyreállítási folyamat. Hat év után Forrest kapta diagnózis, a Cancer Society ír irányelvek hogy segítsen az embereknek minden ráktípus, hogy megalapozott döntéseket gyakorlat. Az ajánlásokat be kell fejezni az ez év júniusában. Alexis Williams, projekt asszisztens táplálkozás és a fizikai aktivitás, a szervezet, azt mondja rákbetegek kell kezdeni lassan. “Az emberek az aktív kezelés, a legjobb tanács az, hogy csak csináld, amit úgy érzi, tudja elviselni,” mondja. “Kezdjük 10- 15 perces séta egyszer vagy kétszer egy nap.

Mielőtt elkezdené a gyakorlati programot, konzultáljon orvosával, hogy megtudja, ha van olyan különleges óvintézkedéseket kell szednie. Williams azt mondja, kell extra óvatos maradni hidratált és kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt kiment a napfényben, mivel bizonyos gyógyszerek is, hogy napozás kockázatos. És válassza ki a gyakorlat, hogy jól érzi magát, és nem valószínű, hogy sérülést. Ha még soha nem skied előtt, például a már valószínűleg nem az ideje elkezdeni.

Ne vigyük túlzásba, de nem “angolosan süt meg” azt sem, “mondta Kerry Courneya, a rák gyakorlat szakértő a University of Alberta Kanada.” Építsd fel lassan, de folyamatosan lehet. Próbáld meg egy kis valamit minden nap. Ha úgy érzi, nagyon fáradt, a napot. De ha úgy érzi, egy kicsit fáradt, megy előre, és a testmozgás.

Christie Aschwanden szabadúszó tudományos író székhelye Nederland, Colo.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …