élet szívroham után

Sok ember túléli a szívinfarktus és az élő aktív, teljes életet. Ha gyorsan segítséget, a kezelés okozott károk korlátozása a szívizom. Kevesebb szívkárosodás javítja az esélyeit egy jobb életminőséget szívroham után.

Szívroham után, akkor kell a kezelés a koszorúér-betegség (CHD). Ez segít megelőzni az újabb szívroham. Orvosa javasolhatja

Ha nehezen kap a gyógyszerek vagy vigye, beszéljen orvosával. Ne hagyja abba a gyógyszer, amely segít megakadályozni az újabb szívroham.

orvosi Utánkövetést

Szívroham után, a legtöbb ember, akik nem rendelkeznek a mellkasi fájdalom vagy diszkomfort vagy egyéb probléma nyugodtan vissza a legtöbb normális tevékenységüket néhány héten belül. Most lehet kezdeni séta azonnal.

Visszatérve a szokásos tevékenységek

A szexuális aktivitás is lehet kezdeni néhány héten belül a legtöbb beteg. Beszélje meg orvosával, hogy biztonságos ütemezése visszatér a szokásos rutin.

Ha megengedett az állami törvény, a vezetés általában kezdődik egy héten belül a legtöbb beteg esetében, akik nem rendelkeznek a mellkasi fájdalom, kellemetlen érzés vagy egyéb problémák. Minden állam szabályai vannak a gépjárművek vezetéséhez egy súlyos betegség. Emberek, akik komplikációk ne vezessen, amíg a tünetek már stabilan egy pár hétig.

Szívroham után, sokan aggódni, hogy egy másik szívroham. Néha úgy érzi, depressziós, és nehezen alkalmazkodik az új életmódbeli változások.

Beszélni, hogy hogyan érzi magát az egészségügyi csapat. Beszélt egy szakmai tanácsadó is segíthet. Ha nagyon depressziós, az orvos ajánlhat gyógyszereket vagy egyéb kezelések, amelyek javíthatják az életminőséget.

Csatlakozás a betegeket támogató csoport segít alkalmazkodni az élet a szívroham után. Láthatjuk, hogy más emberek, akik ugyanazt a tünetek megbirkózott velük. Beszélje meg orvosával, hogy a helyi támogató csoportok, vagy ellenőrizze, melynek területe orvosi központ.

Támogatás a család és a barátok is segíthet enyhíteni a stressz és a szorongás. Hagyd, hogy a szeretteit, hogy mit érzel, és mit tehetünk, hogy segítsen.

Miután szívrohama volt, akkor nagyobb a kockázata a másikat. Ismerve a különbség az angina és a szívinfarktus is fontos. Az angina mellkasi fájdalom fordul elő, hogy az emberek, akik CHD.

A fájdalom angina általában akkor fordul elő, miután a fizikai megterhelés, és elmegy egy pár percig, amikor pihenni, vagy hogy az orvos által felírt.

A fájdalom a szívroham általában sokkal súlyosabb, mint a fájdalom angina. Szívroham fájdalom nem múlik el, ha pihenni, vagy venni a gyógyszert.

Ha nem tudja, hogy a mellkasi fájdalom angina vagy szívroham, hívja a 911-et.

A tünetek a második szívroham nem lehet ugyanaz, mint az első szívroham. Ne vegyen egy esélyt, ha kétségei vannak. Mindig hívja 9-1-1 rögtön, ha te vagy valaki másnak a szívroham tüneteit.

Sajnos, a legtöbb szívroham áldozatai várni 2 vagy több órával a tünetek megjelenése előtt kérjen orvosi segítséget. Ez a késleltetés okozzon maradandó szívkárosodás vagy halál.

Szívbetegség sem volt Jennifer radar. És ha ez a televíziós hírek riporter szívrohamot évesen 36, megállt ő “halott a nyomait.” Jennifer emlékeztet bennünket, hogy hogyan szívbetegség tart túl sok a mi anyák, nővérek, és a barátok minket minden nap. Minél jobban megosztani történeteket, annál gyorsabban tudjuk kapcsolni az oldalt, szívbetegség.

A szív igazság egy országos kampány a nők mintegy szívbetegség és szponzorálja theernment része theernment.

Ez tárgyalja a NHLBI a Exome szekvenálás Project. Tette lehetővé az amerikai és a helyreállítás újbóli törvény 2009, a projekt előírt hat díjat öt tudományos intézmények azonosítani a genetikai kapcsolatot a szív, a tüdő és a vér betegségek. Egyedi vizsgálatok a kritikus egészségügyi problémák, mint a szívroham, stroke, COPD (krónikus obstruktív tüdőbetegség), magas koleszterinszint, magas vérnyomás, túlsúly és az elhízás, és a többiek.

További információért látogasson el www.hearttruth vagy az egészségügyi témák Heart Attack és a szívbetegség Nők cikkeket.

Szorongás és depresszió szívroham után

Amikor egy szívroham történik, minden késedelmes kezelés akár halálos is lehet.

Ismerve a figyelmeztető tünetei szívroham és hogyan tegyen lépéseket az életmentő lehet, vagy valaki másé.

A NHLBI létrehozott egy új sorozat az informatív, könnyen leolvasható szívroham anyagokat, hogy segítsen a közvélemény jobban megértse a tényeket a szívinfarktus és hogyan kell cselekedni gyorsan megmenteni egy életet.

A linkre kattintva letöltheti vagy megrendelheti NHLBI új szívroham anyagok

“Ne egy esélyt a szívroham: ismeri a tényeket, és cselekednünk Fast” (elérhető spanyolul)

“Heart Attack: Ismerje a tünetek. Cselekszik.”

Kockázata Repeat Heart Attack

Kapcsolódó igazgató üzenete

“Ismerje meg, mi a szívroham Olyan mint-It lehetne megmenteni az életét”