egér tanulmány mány kutatók megfigyelni a immunerősítő tulajdonságai vitamin

Háttér

Vizsgálat eredményei

A tanulmány vezetője Dr. Yasmine Belkaid és munkatársai a theernment Laboratory parazitás megbetegedés segít megvilágítják, hogyan vitamin szabályozza az immunrendszert nyálkahártya-felületek, a nedves bélés a száj, a tüdő és a gyomor-bél traktus (GI). A tanulmány megjelent a 2011. márciusi számában Immunity, bizonyítja az egerekben, hogy bizonyos immun-T-sejtek használata vitamin metabolitok segít fenntartani az egészségre a gazda.

Az A-vitamin az élelmiszerekben található, mint a sárgarépa, spenót, és az édesburgonya. Amikor a szervezet lebontja vitamin kulcsfontosságú termék retinsav, amelyek szükségesek a növekedés, fejlődés, és a mentelmi jog.

Jelentőség

A GI traktus gyakran az, ahol az immunrendszer első érintkezik a fehérjék és mikroorganizmusok és fogadja a jeleket, amelyek jelzik, hogy egy anyag káros vagy hasznos.

Következő lépések

Korábban Belkaid csoportja kimutatták, hogy a retinsav jeleket a T-sejtek a bélben sejtté differenciálódnak, hogy amikor szükség van, segít fenntartani immuntolerancia. E nélkül a fék az immunválaszt, immunsejtek tudja támadni hasznos baktériumokat a természetben megtalálható a bélben, ártalmatlan fehérjék élelmiszer, vagy akár a szervezet saját sejtjeit, így a feltételek, mint az autoimmun betegségek és allergiák.

Ebben legújabb tanulmány, Belkaid labor együttműködött Dr. Pamela Schwartzberg a Nemzeti Humán Genom Kutatóintézet, Genetikai Disease Research Branch, hogy mi a szerepe a retinsav immunválasz betegséget okozó parazita és a védőoltás. A vizsgálók vizsgált négy egércsoport: 1) egy befogadó diéta hiányzik vitamin; 2) egy átvevő azonos étrendet, de elegendő vitamin; 3) az egyik egy receptor retinsav; és 4) Egy nélkül ezt a receptort.

Referencia

Az A-vitamin-hiányos egerek képesek voltak egyértelmű fertőzés és csatolja a megfelelő immunválasz kialakulását, miután megkapta retinsav, amely bizonyítja, hogy a hiányosság könnyen visszafordítható. Fontos megjegyezni, hogy theernment mány) csapata azt is megállapította, hogy a retinsav játszott közvetlen szerepet a korai választ a T-sejtek, így az üzemanyag szükséges a T-sejtek védelme nyálkahártya-felületek a fertőzésekkel szemben, és elősegíti immunológiai, a monitoring az immunrendszer felismerni és elpusztítani káros sejteket.

Az eredmények az új tanulmány és Dr. Belkaid korábbi munkáját azt sugallják, hogy A-vitamin egy erős szabályozó az immunválasz a bélben, így állítsa be a válasz, hogy megfelelően kezelni találkozás egyaránt hasznos és káros anyagokat.

Ami egyértelmű, az, hogy a megfelelő mennyiségű A-vitamin fontos szerepet játszik az emberi egészségre. Az Egészségügyi Világszervezet becslései szerint mintegy 250 millió óvodáskorú gyermekek hiányos vitamin, amely kapcsolatban van a fokozott fogékonyság a hasmenéses betegség, és a szegényebb válasz vaccination.ernment támogatott tanulmányok tárja fel a kölcsönhatás az immunrendszert és étrend tápanyag segíthet szélesíteni megértése a nyálkahártya immunitás, és betekintést közötti egyensúly immuntolerancia és válasz a bélben megmarad.

A tanulmány hozzáteszi, hogy a bizonyíték arra, hogy a vitamin anyagcsere segít a T-sejtek a tápcsatorna megfelelő választ egyaránt hasznos és káros kihívásokat. Míg az új adatok azt mutatják, hogy az egerek szükség retinsav elvégezni ezt a szerepet, további vizsgálatokra van szükség annak meghatározására, hogy ugyanez igaz emberben.

Csarnok JA, ágyúk JL, Grainger JR, Dos Santos LM, Kézi TW, Naik S, Wohlfert EA, Chou DB, Oldenhove G Robinson M, Grigg ME, Kastenmayer R, Schwartzberg PL, Belkaid Y. Essential szerepet retinsav előmozdítása CD4 (+) T-sejt effektor válaszokat keresztül retinsav receptor alfa. Immunitás. 2011 március 25; 34 (3): 435-47.

Dr. Belkaid a Lab

Dr. Schwartzberg a Lab

WHO-vitamin-hiány weblap