csoport gyermek gondozási központ politika-mit kell kérdezni

Ha tervezi, hogy egy csoport gyermek gondozási rendszer, kérjen egy teljes írásos szabályzatot. Tegyen fel kérdéseket, ha nem találja az összes választ a dokumentumokban. Ismerje meg az alapvető tényeket a központban, valamint a részleteket a biztonsági szabályokat, tevékenységek és mit várnak a szülők.

Példák a kérdést feltenni, hogy

Fizetési, beleértve összeg, fizetési határidő, és hogy miért külön díjat lehet felelős; Üzemóra üdülési bezárását; Biztonsági eljárások, mint például a Bejelentkezés / ki gyerekeknek; Amikor egy gyerek otthon kell tartani, vagy elküldeni hom; Közlemény követelményeket végződő elrendezése

Fenyő; Orvosi emergenc; Bad weathe; Súlyos fertőző betegségek (például agyhártyagyulladás; személyzet képzése: Elsősegély és CPR

Van olyan élelmiszer készített a helyszínen? Ha igen, milyen területen; Vannak ételek és harapnivalók tápláló; Léteznek korlátozások, milyen étel lehet hozni?

Kézzel Washin; Diaperin; Milyen gyakran WC, mosdó és munkalapok fertőtleníteni; Milyen gyakran padló és szőnyeg tisztítani; Milyen gyakran játékok fertőtleníteni?

Léteznek magatartás irányelvek és szabályok a helyén van? Ha igen, melyek ezek; Hogy a gyerekek fegyelmezett? Hogyan fizikai agresszió kezelik; Vannak játékok otthon hagyjuk?

Nyilvántartás: Vannak a gyerekek vezetett nyilvántartás egy privát, de könnyen elérhető helyen, Szülők bevonása és elvárások: a szülők meghívást, hogy a bizottság vagy az irányító szerv a gyermek gondozási központ?

Tisztaság és higiénia szabványok Group Child Care létesítmények; Vészhelyzeti eljárások Group Child Care létesítmények; Élelmiszer kezelése és előkészítése a gyermek ellátásban; Csoport Child Care: Egészség és biztonság; Magatartási szabályokat a gyerekek egy csoport Child Care Center.