bolond petrezselyem: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Ache des Chiens, mérges ádáz, Ciguë des Jardins, Ciguë des Moissons, Dog petrezselyem, Dog Poison, Éthuse Ciguë, Faux Persil, Fool’s-Cicely, Fools petrezselyem, Kis Hemlock, Perejil Loco, Perejil Traidor, Persil des Chiens, Petite Ciguë, kis Hem ..; Lásd az összes nevet Ache des Chiens, mérges ádáz, Ciguë des Jardins, Ciguë des Moissons, Dog petrezselyem, Dog Poison, Éthuse Ciguë, Faux Persil, Fool’s-Cicely, Fools petrezselyem, Kis Hemlock, Perejil Loco, Perejil Traidor, Persil des Chiens, Petite Ciguë, Kis Hemlock; elrejtése nevek

Bolondok petrezselyem egy gyógynövény. A részek növekszik a föld felett alkalmaznak arra, hogy a gyógyszert; Annak ellenére, hogy komoly biztonsági aggályokat, az emberek hogy bolond petrezselyem a gyomor- és bélpanaszok, a kolera, hasmenés, görcsök (görcsrohamok).

Nincs elegendő információ áll rendelkezésre arra, hogy milyen bolond petrezselyem működhet.

Elegendő bizonyíték fo; Gyomor és bélrendszeri problémák; Hasmenés; A rohamok (görcsök); Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát bolond petrezselyem e célra.

Bolondok petrezselyem nem biztonságos. Ne használja azt. Ez okozhat súlyos, esetleg életveszélyes mérgezések; Bolondok petrezselyem kapta a nevét, mert úgy néz ki, mint a fiatal kerti petrezselyem. Legyen óvatos, hogy ne keverjük össze a kettőt, mert bolond petrezselyem mérgező; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: nem biztonságos, hogy bárki, beleértve a vemhes és a mell -feeding nők használni bolond petrezselyem.

Jelenleg nincsenek információk Bolondok petrezselyem interakciók

A megfelelő adag bolondnak petrezselyem számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó kora, egészségi állapota, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok bolondok petrezselyem. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Grünwald J, Brendler T, Jaenicke C. NDK a növényi gyógyszerek. 1. ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió