bélgázok, amikor, hogy egy orvos

Bélgázok mindig jelen van az egész hossza a emésztőrendszer, a gyomorból a végbélben. Azt észleltük, bélgázok csak akkor, ha a túlzott vagy fájdalmat okoz.

A felesleges bélgázok a gyomorban vagy a vékonybél felső vezethet feleslegben böfögés vagy böfögés. A felesleges bélgázok a alsó bél emelkedéséhez vezethet gáz kézről a végbélnyílás (puffadás). A felesleges gázt vagy helyen is okozhat görcsöket vagy fájdalmat, gyakran anélkül, hogy nyilvánvaló mintát.

A legtöbb ember böfög alkalmanként és ember át gáz végbélen naponta többször, mint egy normális része a napi tevékenységet és az élelmiszer-bontás. Néha a túlzott bélgázok jelezheti emésztési zavar.

Önmagában bélgázok ritkán jel vagy tünet súlyos állapot. Ez okozhat kellemetlenséget és zavartan, de ez általában csak egy jele egy normálisan működő emésztőrendszer. Ha zavar, bélgázok, próbálja megváltoztatni a diéta.

Azonban, keresse fel orvosát, ha a gáz tartós, vagy súlyos, vagy ha ez jár a hányás, hasmenés, székrekedés, nem szándékos fogyás, véres széklet vagy gyomorégés.

keresse fel orvosát