beavatkozás: segíteni egy szeretett leküzdeni függőség

Egy beavatkozás motiválni valakit, hogy kérjenek segítséget az alkohol- vagy drogfogyasztás, kényszeres evés, vagy más addiktív viselkedések. Fedezze mikor kell tartani egy, és hogyan, hogy sikeres.

Ez kihívást jelent, hogy segítsen egy szeretett küzd bármilyen típusú függőség. Néha egy közvetlen, meghitt beszélgetés indulhat a gyógyulás útján. De amikor a függőség, a személy a probléma gyakran gyengén látni, és elismerik azt. A célzottabb megközelítésre van gyakran szükség. Lehet, hogy fogjanak össze másokkal, és tegyen lépéseket egy hivatalos beavatkozás.

Példák a szenvedélybetegségek, amelyek indokolják a beavatkozást tartalmaznak

Emberek, akik küzdenek a függőség gyakran tagadják a helyzetük, és nem hajlandó kérnek kezelést. Lehet, hogy nem ismeri el a negatív hatásokat a viselkedésük önmagukra és másokra.

Egy beavatkozás mutatja meg kedvesét egy strukturált lehetősége van módosítani, mielőtt a dolgok még rosszabb, és motiválni valakit kérni vagy elfogadni segítséget.

Egy beavatkozás egy gondosan megtervezett folyamat, amely lehet tenni a család és a barátok, a konzultációt az orvos vagy szakmai, mint egy engedélyezett alkohol- és kábítószer-tanácsadó, vagy Rendezte beavatkozás szakmai (beavatkozó). Néha magában munkatársaival, klérus tagjai, illetve mások, akik törődnek a személy küzd függőség.

A beavatkozás során, ezek az emberek összegyűlnek, hogy szembeszálljon a személyt a függőség következményeiről szóló, és kérje meg őt, hogy fogadja el a kezelést. az intervenciós

Egy beavatkozás általában magában foglalja a következő lépéseket

A sikeres beavatkozás kell megtervezni, hogy gondosan tervezett módon működik. Egy rosszul tervezett beavatkozás ronthatja a helyzetet – a szeretett egy érezheti megtámadta és elszigetelődnek vagy több kezelésre rezisztens.

Consulting függőség szakmai, mint például az alkohol és a kábítószer-tanácsadó, szociális munkás, pszichológus, pszichiáter, vagy beavatkozó, amely segít megszervezni a hatékony beavatkozás. A szerhasználat vagy a függőség szakmai figyelembe fogja venni a szeretett ember bizonyos körülmények arra utalnak, hogy a legjobb megközelítés, és segítséget kaphat, hogy milyen típusú kezelés és nyomon követés terv valószínűleg működnek a legjobban.

Gyakran beavatkozások nélkül végzett beavatkozás szakember, de mivel a szakértői segítség lehet előnyös. Előfordul, hogy a beavatkozás történik a szakmai irodájában. Ez különösen fontos lehet, hogy a szakmai részt vesz a tényleges beavatkozás segít maradni a pályán, ha a szeretett egy

Ez különösen fontos, hogy konzultáljon egy beavatkozás szakmai, ha úgy gondolja, hogy a szeretett egy hevesen reagálhat vagy önálló veszteséges.

Egy beavatkozás csapat általában magában foglalja a 4-6 ember, aki fontos az életében szeretett egy. Az intervenciós szakember segíthet meghatározni a megfelelő tagjai a csapatnak. Ezek lehetnek az emberek a családtag vagy barát szereti, tiszteli, csodálja, attól függ, és szereti, és magában foglalhatja a felnőtt hozzátartozók, munkatársak, illetve a közösségi vezetők, mint a klérus tagjai, vagy a tanárok.

Nem tartalmazzák, aki

Ha úgy gondolja, hogy ez fontos, hogy valaki részt, de attól tartanak, hogy ez problémát okozhat a beavatkozás során, megfontolandó, mivel ez a személy írjon egy rövid levelet, hogy valaki tudja olvasni a beavatkozást.

Súlyosságától függően a szeretett ember viselkedése vagy állapot, helyénvaló lehet kérni őt, hogy kérjen támogatást olyan csoport, mint a Névtelen Alkoholisták. Gyakran egy értékelést függőség szakmai segít meghatározni a probléma nagyságát, és meghatározza a megfelelő kezelési lehetőségeket.

További súlyos problémák miatt szükség lehet bebocsátást egy összetett program, kezelési létesítmény vagy a kórházban. Például széles skáláját kínálja a függőség szolgáltatások és egy átfogó csapatmunkát a függőség kezelésére.

Ha egy kezelési program szükséges, ez segíthet, hogy kezdeményezzen intézkedéseket előre bebocsátást. Van egy kis kutatást, hogy ezeket szem előtt

Tartsuk szem előtt, a szeretett ember probléma magában foglalja az intenzív érzelmek. A folyamat szervezése a beavatkozás és a beavatkozás is okozhat konfliktust, düh és harag között is a család és a barátok, akik tudják, egy szeretett szüksége van a segítségre. Annak érdekében, hogy egy sikeres beavatkozás

Sajnos nem minden beavatkozás sikeres. Bizonyos esetekben egy szeretett megtagadhatja a kezelési tervet. A szenvedélybeteg személy kitör a harag vagy ragaszkodik, hogy ő nem segítségre van szüksége, vagy lehet sértődött és vádollak árulás, vagy hogy egy képmutató.

Érzelmileg készülj fel ezekre a helyzetekre, miközben bizakodó a pozitív változás. Ha meg kedvesét egy nem fogadja kezelés elő, hogy végigvigye a változtatásokat bemutatni.

Gyakran előfordul, hogy a gyerekek, a partnerek, testvérek és a szülők vannak kitéve visszaélések, az erőszak, a fenyegetés és az érzelmi zavarok miatt az alkohol és a kábítószer-problémák. Nem ellenőrzik szenvedélybeteg viselkedését. Azonban megvan a képessége, hogy távolítsa el magát – és adott esetben a gyermekek – egy pusztító helyzetet.

Még ha a beavatkozás nem működik, te és mások részt vesznek a szeretett ember életét is megváltoztathatja, ami segíthet. Kérni más részt vevő személyek elkerülni, amelyek lehetővé teszik a romboló ciklus viselkedés és aktív lépéseket, hogy ösztönözzék a pozitív változást.

keresse fel orvosát