bánat és gyász-otthoni kezelés

Otthoni kezelés fontos szerepet játszik a munka révén a gyászoló folyamat. Beszél a veszteség megosztása gondokat és aggodalmakat, és szerzés támogatása mások nagyon fontos összetevője az egészséges gyászoló.

Ha éppen most volt a legnagyobb veszteség az életben, fontos, hogy

Annak érdekében, hogy a munka révén a gyászoló folyamat, ügyeljen arra, hogy

Kap elegendő pihenés és alvás. Alvás közben, az elméd van értelme, hogy mi történik az életedben. Nem kap elég pihenés és az alvás vezethet testi betegség és kimerültség. Próbálja tevékenység segít pihenni, mint a meditáció vagy irányított képekkel; Egyél tápláló élelmiszerek. Ellenállni a késztetésnek, hogy ne egyenek, vagy enni csak ezeket az élelmiszereket, vigasztalni. Ha problémája van egyedül eszik, kérje egy másik személy, hogy csatlakozzanak egy snack vagy étkezés. Ha nincs étvágya, enni gyakori kis étkezés és snack-kel. Fontolóra vesz egy multivitamin naponta; Gyakorlat. Ha mást nem, sétálni. Tempós séta és egyéb testmozgás, mint például a jóga vagy a tai chi és Qi Gong segítségével engedje néhány felgyülemlett érzelmek; Vigasztalni magát. Hagyja magát a lehetőséget, hogy vigaszt megszokott környezetben és személyes tárgyak, hogy értékeled. Speciális elemek, például fényképeket vagy egy szeretett ember kedvenc póló, akkor is kapsz a kényelmet. Kényeztesse magát valami tetszik, mint például masszázs, Próbál maradni részt. Tartózkodó tevékenységet folytató, amelyek tartalmazzák a támogató hálózat, mint a munka, templom, vagy a közösségi tevékenységek, akkor segít, ahogy bánt.

Vegye körül magát, szeretteit. Lehet érezni, magányos és elkülönítve más embereket, ha a gyászoló. Azt gondolhatja, hogy senki nem tudja megérteni a mélysége az érzéseidet. Környező magát a szeretteivel, és beszélt az érzéseiről és aggodalmak segíthet úgy érzi, több összekapcsolt másokkal, és kevésbé magányos; Részt venni. Vegyen részt a tevékenységekben, hogy fordulhat elő, ha a veszteség, úgymint a temetését; Kerüljük a gyors javítások. Ellenállni a késztetésnek, hogy alkoholt fogyaszt, cigarettázik, vagy hogy a vény nélkül kapható gyógyszerek (például alvó segédanyagok). Ha még nem vagy érzelmi stressz, ezek csak hozzá, hogy a kellemetlen érzések és tapasztalatok elfedheti az érzelmek, és megakadályozza, hogy a normál, szükség gyászoló; Kérjen segítséget. Idején érzelmi okból fontos, hogy más emberek, hogy átvegye néhány felelősséget. Más emberek gyakran úgy érzik, hogy szükség van, hogy mutassa meg, hogy mennyire törődnek veled.