bánat és a kilátás a halál – téma áttekintése

A gyászoló folyamat befolyásolja, hogyan halált.

A demencia szindróma, amely magában foglalja a jelentős globális járó kognitív képességek, mint a figyelem, az emlékezet, a nyelv, a logikus érvelés, és problémamegoldó elég súlyos ahhoz, hogy zavarja a társadalmi vagy foglalkozási működését.

Év közötti gyermekek 7 és 12 gyakran érzékelik a halál, mint egy fenyegetés, hogy a személyes biztonságát. Féljenek, hogy meg fognak halni is, és esetleg megpróbálják megvédeni magukat a haláltól. Néhány gyermek próbál viselkedni, nagyon jól. Mások megpróbálják, hogy nagyon bátor. Néhány gyermek szeretne közel maradni valaki azt gondolja, tudja védeni őket.

Teens érzékelik halál hasonlít a felnőttek. De lehet kifejezni érzéseiket drámai vagy váratlan módon. Például, lehet, hogy csatlakozzon egy vallási csoportot, amely meghatározza a halál oly módon, hogy megnyugtatja az érzéseiket. Ők is szembeszáll halál résztvevő veszélyes tevékenységek, mint például az autóvezetés nagyon gyors.

Ha hiszel a halál utáni büntetés, akkor lehet, hogy érzetét félelem a szeretett egy, Ha úgy gondolja, hogy a halál a vége minden létezés, ha úgy érzik, egy nagy veszteség érzése; Ha úgy gondolja, az örök életet, ha úgy érzik, hogy nagy értelme a remény.