Az én pénisz a megfelelő méretű és alakú? – Egészségügyi kérdések

Minden ember pénisze más, és farkuk változhat a méretét és alakját.

Mi az átlagos pénisz mérete?

Vajon pénisz mérete befolyásolja a szexuális teljesítményt?

Ez normális, hogy egy görbe pénisz?

Az átlagos pénisz hossza

Farkuk, amelyek kisebbek, ha ők ernyedt növekednek, ha ők felálló, így a pénisz “méretet, ha petyhüdt, nem feltétlenül megjósolni a méretét felálló.

Sok férfi attól tartanak, hogy a pénisz túl kicsi. De ha megnézzük a pénisz felülről, úgy tűnik, kisebb, mint ez, mert te néz le rá. Ha túlsúlyos, a pénisz tűnhet kisebb, mint néhány alap rejtett marad kövér körül a gyomorban.

A méret a pénisz is befolyásolhatja más dolog. Például ha fázás vagy ideges, akkor lehet, hogy a pénisz átmenetileg kisebb.

Egyesek úgy vélik, hogy a férfiak nagyobb farkuk több képes kielégíteni partnerét szexuálisan. Ez azonban nem igaz. Számos tényező, mint a megértés és reagál a partner igényeit és kívánságait sokkal fontosabb egy kiteljesedett szexuális életet, mint a mérete minden testrész.

Olvasson tippeket, hogy egy egészséges szexuális életet.

Ez a közös a pénisz görbe kissé felfelé vagy balra vagy jobbra, ha ez felálló.

Azonban, ha egy kanyarban a pénisz okozza a problémát, mint a fájdalom szex közben, vagy úgy érzi, bármilyen abnormális csomók a pénisze, keresse fel orvosát, vagy menjen egy helyi szexuális egészség vagy urogenitális gyógyszer (GUM) klinikán.

Olvassa el a választ további kérdése van a férfiak egészségét.

25/02 /