Az egészséges táplálkozás: befolyások étkezési magatartás – téma áttekintése

Annak tudatában, hogy a tényezőket, amelyek befolyásolják, hogy mit és mennyit eszik tud segíteni, hogy tájékozott döntéseket eszik.

Rutinok. Tervezi, hogy enni, és hogy a családi étkezések rutin. Gyermekek részesülnek a szociális készségek, valamint mindenki kap egy kiegyensúlyozott étkezés.

Marketing. Egészségtelen élelmiszerek nézd szórakoztató, egyszerű, és ízletes, színes marketing csomagok és ingyenes játékok. Fagyasztott, instant, microwavable előrecsomagolt-ezek az élelmiszerek általában nem gyümölcsöt és zöldséget. És gyakran van egy csomó vagy só, cukor, vagy zsír-és néha mindhárom!

Kulturális és társadalmi jelentéseket. Egyes élelmiszerek megnyugtató és ismerős, akkor is, ha azok nem tápláló és egészséges. Vallási, politikai, vagy társadalmi hiedelmek segítsen nekünk élelmiszerek megválasztására a magunk és a családokat.

Család és élethelyzet. Más emberek vásárolni és előkészíti az ételt eszünk. Ez különösen igaz a gyermekek és étkezési szokások.

érzelmek; Depresszió, szorongás, unalom és a stressz is vezethet egészségtelen táplálkozás.

A tudás a táplálkozás. Alapvető táplálék nem kell bonyolult. Nem kap zavaros, ha egy új tanulmány a hírekben konfliktusok mindent, amit tud. Nézd meg a nagy képet. Több kutatás esetleg el kell végezni, mielőtt ez a tény.

Időzítés. Ez nem annyira a pontos idő a fontos, hanem, hogy mit és mennyit eszik, ha nem. Minél tovább várunk között eszik, annál többet esznek meg a következő étkezés vagy snack. Például ha enni egy korai vacsorára, akkor lehet, hogy éhes lefekvés előtt. Fontolja eszik csak 1 óra múlva, vagy nem eszik desszertet.