ajak rák kezelése

Lip rák kezelések közé

Sebészet. Műtét eltávolítására használják az ajak rák és mozgásteret egészséges szövet, amely körülveszi. A sebész ezután javítások az ajak, hogy a normális evés, ivás és a beszéd. Minimalizálását célzó technikákat hegesedés is használhatók.

A kis ajak rák, javítási ajak műtét után lehet egy egyszerű eljárás. De nagyobb ajak rák, képzett plasztikai és helyreállító sebész szükség lehet javítani az ajkát. Helyreállító műtét magában mozgó szövet és a bőr az arcon egy másik területen a test.

Műtét ajak rák is kell eltávolítani rákos nyirokcsomók a nyakon.

Sugárkezelés. Sugárkezelés használ erős energiájú elektromágneses sugarak, mint az X-sugarak, hogy megöli a rákos sejteket. Sugárterápia ajak rák lehet használni önmagában, vagy fel lehet használni a műtét után. A sugárzás lehet célja csak a szádat, vagy az is lehet, amelynek célja a nyirokcsomók a nyakon.

Sugárkezelés ajak rák leggyakrabban származik egy nagy gép, amely pontosan fókuszál az energia gerendák. De bizonyos esetekben, a sugárzás lehet helyezni közvetlenül a száj és a helyén marad egy rövid ideig. Ez az eljárás, az úgynevezett brachyterápia, lehetővé teszi az orvosok használni a magasabb dózisú sugárzást.