A magányosság idősekben

Az idősebb emberek különösen érzékenyek a magány és a társadalmi elszigeteltség – és ez komoly hatással van az egészségre. De vannak olyan módon leküzdeni a magányt, akkor is, ha egyedül él, és nehezen lehet kijutni.

Több százezer idős ember magányos, és levágta a társadalomtól ebben az országban, főleg azok, melyek a 75 év.

Szerint Age UK, több mint 2 millió ember Angliában több mint 75 év egyedül él, és több mint egy millió idős ember azt mondja, mennek több mint egy hónapig nem beszélt egy barát, szomszéd vagy családtag.

Az ember hajlamos a társadalmilag elszigetelt a különböző okok, például egyre idősebb vagy gyengébb, már nem volt a központja a család, így a munkahelyen, a halálesetek házastársak és barátok, vagy a fogyatékosság vagy betegség.

Mosolygott, akkor is, ha úgy érzi, nehéz

Bármi is az ok, ez megdöbbentően könnyen lehet érzik egyedül és sérülékeny, ami depresszióhoz vezethet, és jelentős csökkenésével a fizikai egészség és jó közérzet.

Valaki, aki magányos valószínűleg nehezen tud megszólítani. Van egy stigma környező magány, és az idősebb emberek általában nem kérnek segítséget, mert túl büszke.

Fontos megjegyezni, a magány – és ez – hatással lehet bárki, bármely életkorban. Itt van módja az idős emberek kapcsolatot másokkal, és úgy érzi, hasznos és megbecsült újra.

Megragad minden lehetőséget, hogy mosolyogjon vagy másokkal kezdődik a beszélgetés – például a pénztáros a boltban vagy a személy mellett, akkor az orvos várótermében. Ha szégyenlős vagy nem tudta, mit mondjon, lépj emberek magukról.

Ha érzel magadban le, és egyedül, a kísértés, hogy úgy gondolja, senki nem akar meglátogatni téged. De gyakran barátok, a család és a szomszédok számára nyilvánvaló meghívást kapjon, hogy jöjjön, és eltölteni egy kis időt.

Ha inkább valaki mást, hogy a fogadó a kapcsolatot az idősek egy jótékonysági hogy rendszeresen tart ingyenes vasárnap délutáni tea fél az emberek több mint 75 év, akik egyedül élnek. Meg kell gyűjteni az otthoni, és hajtott egy önkéntes fogadó otthonában délután. Alkalmazni online, vagy hívjon fel a kapcsolatot az idősek a 0800 716 543.

Hívja meg barátait egy teára

Miután a beszélgetés egy barát vagy rokon telefonon keresztül lehet a következő legjobb dolog, hogy velük. Vagy hívhatja A Silver Line, a segélyvonal az idősek által létrehozott Esther Rantzen, 0800 4 70 80 90.

Azt is hívni Független Age 0800 319 6789, Age UK 0800 169 2081, vagy a Friends of the Időskorúak 020 7730 8263 kapni hetente vagy kéthetente barátság hívást egy önkéntes, aki szeret beszélgetni az idősebbek.

Közösségi Hálózat összehozza az embereket a telefon minden héten. Ha csatlakozni vagy indítsuk el a telefon csoport, hívás 020 7923 5250.

Ha a barátok és a család távol élő, egy jó módja annak, hogy felfüggeszti a kapcsolatot, különösen az unokák, a segítségével egy személyi számítógép vagy tablet (a kézi számítógép).

Meg lehet osztani e-maileket és fényképeit családjával és barátaival, ingyenes videó csevegés szolgáltatások, mint a Skype, FaceTime vagy Viber, és új online “barátai”, vagy újra a régi barátok a szociális média oldalak, mint a Facebook vagy a Twitter és a weboldal fórumába.

Tartsa a kapcsolatot telefonon

A tabletta számítógép lehet különösen hasznos, ha nem lehet megkerülni, nagyon könnyen, mint lehet ülni vele a térd vagy a kéznél, és a képernyő tiszta és világos. A szivacs-tip toll vagy hangfelismerés segíthet, ha az érintőképernyő nehéz ízületi kezek vagy ujjak keringési zavarokban.

A könyvtárak és közösségi központokban gyakran tart rendszeres képzést az idős emberek megtanulják az alapvető számítógépes ismeretek -, valamint, hogy egy jó hely, hogy megfeleljen, és időt másokkal saját jogon.

Helyi ágak Age UK tanfolyamokat a számítástechnika, hogy segítsen az idős emberek megismerhessék a okostelefonok, tablet számítógépek és az e-mail.

Íme, néhány tipp és tanács, hogy hogyan, hogy jobban bízik az internet segítségével, valamint eléréséről orvosával műtét online és hogyan kell keresni a megbízható online egészségügyi információk.

Megtalálható valahol a helyi, hogy ingyenes vagy alacsony költségű számítógépes tanfolyamok révén UK Online központok.

Ezek szerint változik, hogy hol él, de az esélye, akkor van, hogy az éneklés vagy séta csoport, könyv klub, híd, bingó, kvízestekkel és vallási csoportok.

Nem is beszélve a helyi ágai regionális és országos szervezetek, hogy tartsa a társadalmi események, mint például a Nők Intézete, Rotary, a kapcsolatot az idősek, és Brendoncare klub a dél-angliai. A Silver Line segélyvonal (0800 470 8090) is tudd, mi folyik a helyi területen.

Ismerje meg, hogy a szeretet a számítógépek

Ez segíthet kevésbé érzik magukat magányosnak, ha azt tervezi, a hét előre, és tegyük a dolgokat a napló, hogy várom, hogy minden nap, például egy séta a parkban, majd egy helyi kávézóban, könyvtárban, sportcentrum, mozi vagy múzeum.

Ne várja meg az embereket, hogy jöjjenek, és találkozunk – utazási meglátogatni őket. Az egyik előnye, hogy az idősebb, hogy a tömegközlekedés jobb érték. Busz utazás ingyenes több mint 60-as évek szerte az Egyesült Királyságban. És hosszabb távra, vonattal és autóbusszal utazás lehet olcsó is, főleg, ha a jegyet előre online, és a Senior Railcard.

A Királyi Önkéntes Szolgálat is beveszünk a kapcsolatot az önkéntesek, akik ingyenes szállítás az idős emberek mobilitási problémák, vagy akik élnek a vidéki területeken, ahol korlátozott a tömegközlekedés.

Használja a tudás és a tapasztalat, amit szerzett egy életen át, hogy valamit vissza a közösségnek. Kapsz sok vissza cserébe, mint az új készségek és bizalom -, és remélhetőleg néhány új barátot is.

Számtalan önkéntes lehetőségeket, hogy örült a tulajdonságok és képességek az idősek, mint a türelem, a tapasztalatok és a nyugalom. Példák Home-Start, a Sure Start, segítve a helyi jótékonysági boltban vagy egy kórház, Citizens Advice, és az iskolai olvasási programok.

Ismerje meg, hogyan, hogy önként a területen az Önkéntesség Angliában honlapján.

További információ, hogyan lehet elindulni, mint önkéntes.

Vegyenek részt a helyi közösségi tevékenységekhez

A University of the Third Age (U3A) működik számos területen, mely az idős emberek a lehetőséget, hogy tanulni, vagy valami újat.

Önkéntesek által működtetett, U3A nincs vizsga. Ehelyett azt megadja az esélyt, hogy nem, játszani, vagy tanulni valami, amit soha nem tette korábban, vagy valami, amit nem vesszük figyelembe, mert az iskolai nap. U3A is remek hely, hogy megfeleljen az emberek és új barátokat.

Töltsük meg a napló

Találja meg a legközelebbi U3A interneten.

30/11 /

30/11 /

Kifelé és körülbelül

Segíteni másokon

Tudja meg, hogyan lehet javítani a egészség és a jólét a tanulás néhány egyszerű online képességek

Csatlakozz a University of the Third Age

Megtudni AAA szűrés és ezért is felajánlotta, hogy a férfiak 65 éves és idősebb

Get on-line: átveszi az irányítást az egészségre

Hogyan észrevenni a figyelmeztető jelek a téli depresszió és tippeket, hogy verte meg

A hasi aorta aneurizma szűrés

Ismerje meg, hogyan, hogy önként, miért önkéntesség előnyös lehet az egészségre, és olvassa el az emberek történeteket önkéntes

Winter blues?

Egészséges életmód információ a férfiak 60 év feletti

Önkéntesség

 60 plusz

 60 plusz

Egészséges életmód tájékoztatás és tanácsadás nőknek 60 év feletti